Binnenland

NPO lanceert grootschalige haatcampagne tegen nieuwe omroep Ongehoord Nederland. Dit is de schandalige reden

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is in Nederland sprake van een hele vreemde situatie. De NPO, de publieke omroep, wordt gefinancierd met belastinggeld en je zou dus verwachten dat het aanbod een afspiegeling is van de samenleving.

Niets is minder waar. De NPO is zo links als het maar kan. Rechtse geluiden worden niet getolereerd.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Sterker nog: mensen die een rechts geluid laten horen worden door de mangel gehaald, geridiculiseerd en het slachtoffer van karaktermoord.

Grootschalige haatcampagne

Je zou verwachten dat een nieuwe omroep die wat meer diversiteit wil brengen en die de eentonigheid wil doorbreken, met open armen wordt onthaald.

Dat blijkt niet het geval. De NPO is gelijk na de oprichting van Ongehoord Nederland begonnen met een grootschalige haatcampagne tegen de nieuwe omroep.

Daar gaat uw belastinggeld naartoe. Niet naar objectieve programma’s waar u wijzer van wordt, maar naar haatcampagnes om onwelgevallige geluiden de kop in te drukken.

De NPO is doodsbang voor een omroep die een ander geluid laat horen. Stel je eens voor dat Ongehoord Nederland de burger laat zien dat zij al die tijd is voorgelogen over heel veel kwesties.

Eindeloze barrage aan linkse haat

Dat wil de NPO koste wat het kost voorkomen.

En dus wordt de Nederlandse belastingbetaler getrakteerd op een eindeloze barrage aan linkse haat.

Hoe ziet dat eruit? Heel simpel: er worden volgens aloud recept wat linkse boegbeelden naar voren geschoven en in stelling gebracht, en de antisemitische kaart wordt gespeeld.

Boze geluid

Neem nu bijvoorbeeld Charles Groenhuijsen, in het dagelijks leven Trump-basher.

De journalist en schrijver ziet de nieuwe omroep niet zitten, zo liet hij in het mediaforum van Spraakmakers weten.

“Ik word hier zó moe van,” zei Groenhuijsen. “Ik heb geen zin in wéér dat boze geluid.”

Moet je horen wie het zegt. Groenhuijsen zei bij BNR dat Trump ‘gevaarlijk en gestoord’ is.

Buitenlandse beïnvloeding

Wat we verder gaan zien, is dat de linkse haters het opnemen voor en fan zijn van George Soros en alles wat daarmee te maken heeft.

Zo noemde Groenhuijsen de miljardair een ‘meester-belegger’ en verwerkte hij in een stuk voor De Dikke Blauwe een ‘mooie anekdote’ over hem.

Een ander lid van de Soros-brigade, Arend Jan Boekestein, suggereerde dat Ongehoord Nederland ‘tot nog meer polarisatie zal leiden waardoor buitenlandse beïnvloeding nog gemakkelijker wordt’.

Boekestein, oud-VVD-Kamerlid, zei over de nieuwe omroep: “Ik zou nog even nadenken voordat u geld overmaakt.”

Valse informatie en beschuldigingen

Moet je horen wie het zegt. Boekestein haalde onlangs nog uit naar FvD-leider Thierry Baudet. Hij zei dat ‘Baudet moet stoppen met het verspreiden van antisemitische complottheorieën over George Soros’, een man die in Nederland miljoenen doneert aan linkse clubs.

Dan mag beïnvloeding dus wel?


Overigens wordt hier de antisemitische kaart al getrokken. Die kaart werd ook getrokken door politiek redacteur David van der Wilde.

Voor wie hem niet kent: deze BNNVARA-journalist spoorde een ex-opdrachtnemer van DENK aan om valse informatie en beschuldigingen over DENK te verzinnen.

Karaktermoord

Zo probeerde Van der Wilde DENK in de val te lokken.

De journalist schond op deze manier ethische en journalistieke codes en de Nieuwspoortcode.

Diezelfde Van der Wilde mocht een stukje schrijven over één van de oprichters van Ongehoord Nederland, Joost Niemoller.

Eerder werd Haye van der Heyden, een andere oprichter van Ongehoord Nederland, al het slachtoffer van karaktermoord na ‘Holocaust-uitspraken’.

Junknieuws

Van der Wilde probeert Niemoller te pakken met een stuk dat jaren geleden verscheen op de website OpinieZ.

“Bij Joden zie je, die zitten hoog in de boom, bijna overal,” verklaarde hij destijds.

Van der Wilde waarschuwt de lezer dat OpinieZ een ‘junknieuws website’ is. Waar blijkt dat dan uit? Nou, uit een overheidsonderzoek dat is uitgevoerd door hoogleraar Richard Rogers van de UvA.

Rogers en zijn Govcom.org Foundation worden gefinancierd door onder meer de Nederlandse overheid, Soros Foundation en Open Society Foundations van Soros.

Niks illegaals

Ook Van der Wilde is fan van Soros. Toen de miljardair afgelopen jaar een bom door zijn brievenbus kreeg geduwd, waarschijnlijk omdat mensen hem zo dankbaar zijn voor al zijn inspanningen om landen democratischer te maken, schreef de politiek redacteur:

Het is een man die heel veel geld heeft verdiend met slim handelen op beurzen. Hij heeft niks illegaals gedaan, maar het is wel een kapitalist die weet hoe je geld kunt verdienen en hoe je dat kan gebruiken. Hij steekt geld in zijn eigen wereldbeeld.

Het is ironisch dat Van der Wilde het in zijn stukje heeft over ‘eerlijke en moedige journalistiek’, aangezien hij er zelf een uiterst discutabele werkwijze op nahoudt.

Smerig spelletje

De NPO is doodsbang voor een nieuwe omroep die een onwelgevallig geluid wil laten horen in Hilversum.

En dus moet die omroep koste wat het kost verdwijnen. Daarbij is kennelijk alles geoorloofd en wordt een heel smerig spelletje gespeeld zoals hierboven is aangetoond.

Alle reden dus om nu lid te worden van Ongehoord Nederland en de massa te laten zien hoe de NPO de boel beduvelt.

4.8 30 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frits
Frits
4 jaren geleden

Maakt allemaal niet uit.
Geen probleem!

“Eerst negeren ze je, dan lachen ze je uit, dan bevechten ze je en tenslotte win je”

ON wordt groot idem FVD

Piet
Piet
4 jaren geleden

Als er zo hard van de toren wordt geblazen, terwijl er net als vroeger, een rechtse en een linkse stroming te vermelden viel… er nu meteen met scherp geschoten wordt. Is dat misschien, omdat men inziet, dat er nogal dictatoriaal programma’s in elkaar geknutseld worden ? Objectieve nieuws stations bestaan immers niet meer omdat ze allen op de loonlijst staan van miljardair GS. ON wordt groter dan men vermoeden kan.

René
René
4 jaren geleden

Het maakt inderdaad allemaal niet uit….

Zolang er geen geluid komt dat vanuit positivisme de maatschappij wil benaderen zonder elkaar steeds de maat te nemen, verandert er NIETS.
Roepen wat niet goed is en elkaar voor van alles en nog wat uitmaken… Ja dat kennen we zolangzaam aan wel van iedereen die nu meedoet in de politieke arena. Zowel het vroegere ‘Links” ALS ‘Rechts’ doen hier volop aan mee en het leidt tot NIETS.

Uitsluitend vanuit positieve geluiden over een andere maatschappelijke en economische inrichting, verandert er IETS. Een beetje Bashen over en weer is eigenlijk niet meer van deze tijd en zorg er slechts voor dat de status quo nog wat langer gehandhaafd blijft dan eigenlijk nodig is in een wereld waar overvloed bestaat.

Maar zolang de mensen er in meerderheid nog voor open blijven staan, veel plezier met duaaltje spelen !

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Vergeet niet, dat degene die ze daar gegijzeld had in Hilversum … hij had een boodschap. Niemand die er nog naar kraait.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x