Paranormaal

‘Time warp’ ontdekt bij Area 51. Deze onderzoeker baart opzien in Las Vegas

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een paranormale onderzoeker claimt de eerste persoon op aarde te zijn die een zogeheten ’time warp’ heeft ontdekt, een plek waar de tijd wordt vervormd. Dat meldt Fox 5 Las Vegas.

Joshua Warren heeft overal in het zuiden van Nevada gemeten hoe snel de tijd verstrijkt. Onlangs ontdekte hij dat de tijd net buiten Las Vegas heel even vertraagde.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij zei dat hij op meerdere plekken metingen had verricht tussen Las Vegas en Area 51.

Opzienbarende ontdekking

“We hebben met een splinternieuw apparaat iets vreemds opgepikt,” zei Warren. Hij gebruikte een zogeheten DT-meter, die recentelijk is ontwikkeld door ingenieur Ron Heath.

Het signaal dat het apparaat uitzendt zou overal op aarde op ieder gegeven moment gelijk moeten zijn en zou alleen moeten veranderen als er een zwart gat of iets soortgelijks op onze planeet afstevent.

In de woestijn net ten noorden van Las Vegas deed Warren een opzienbarende ontdekking. “Op deze plek heb ik op 18 juni gemeten dat de tijd 20 microseconden lang vertraagde.

Onbekende technologie

Warren zei dat dit volgens de natuurkundige wetten niet zou mogen gebeuren.

“Zoiets kan alleen gebeuren als er een onbekende technologie in de buurt wordt getest die de omgeving beïnvloedt of als er op de aarde plekken bestaan die af en toe ‘flikkeren’,” zei hij.

Hij voegde toe dat het erg interessant is dat deze onregelmatigheid zich heeft voorgedaan op een plek die wordt gezien als één van de populairste UFO-hotspots in de regio.

Andere realiteit

De grote vraag is nu wat de oorzaak is deze onregelmatigheden. “Is het iets wat ons toegang verschaft tot een andere wereld of een andere realiteit? Of is dit het effect van een vreemde technologie die is ontwikkeld door mensen of door aliens?”

Warren zei dat hij rond Las Vegas metingen zal blijven verrichten om te kijken of hij een patroon kan ontwaren.


[Fox 5 Las Vegas]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Wat een science fiction onzin! Er kunnen allerlei andere soorten invloeden van toepassing zijn! Externe magnetische spanning doet de raarste dingen met elektrische kabels.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
5 jaren geleden

Op welk principe berusten die metingen ?
Hoe kun je een afwijking in de tijd op hetzelfde moment (=contradictie) vaststellen ?

Azraël
Azraël
5 jaren geleden

Kijk dit is nu zeer interessant te noemen. Zeker als je het in relatie tot de verdwijning van Kenny Veach bekijkt, hij verdween nadat hij online berichten had gepost over een bijzondere grot en hier wederom naar opzoek ging om zijn claim te bewijzen. Dit betrof dezelfde locatie als de locatie die hier besproken wordt. Ik word er zeer enthousiast van, iets tastbaars in een levend mysterie. Misschien dat deze oude Jan Kaas zijn zwarte Cadillacs toch maar weer eens aantrekt om die bergen te gaan bekijken (alsof ik toestemming zou krijgen van moeders de vrouw).

ed van der harst
ed van der harst
5 jaren geleden

Je moet je dan afvragen wat is tijd volgens enkele onderzoekers bestaat tijd niet zoals wij dat kennen
in mijn ogen is tijd relatief voor de een loopt de tijd langzamer dan de anders

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x