Homepagina » Paranormaal » ‘Time warp’ ontdekt bij Area 51. Deze onderzoeker baart opzien in Las Vegas
'Time warp' ontdekt bij Area 51. Deze onderzoeker baart opzien in Las Vegas

‘Time warp’ ontdekt bij Area 51. Deze onderzoeker baart opzien in Las Vegas

Een paranormale onderzoeker claimt de eerste persoon op aarde te zijn die een zogeheten ‘time warp’ heeft ontdekt, een plek waar de tijd wordt vervormd. Dat meldt Fox 5 Las Vegas.

Joshua Warren heeft overal in het zuiden van Nevada gemeten hoe snel de tijd verstrijkt. Onlangs ontdekte hij dat de tijd net buiten Las Vegas heel even vertraagde.

Hij zei dat hij op meerdere plekken metingen had verricht tussen Las Vegas en Area 51.

Opzienbarende ontdekking

“We hebben met een splinternieuw apparaat iets vreemds opgepikt,” zei Warren. Hij gebruikte een zogeheten DT-meter, die recentelijk is ontwikkeld door ingenieur Ron Heath.

Het signaal dat het apparaat uitzendt zou overal op aarde op ieder gegeven moment gelijk moeten zijn en zou alleen moeten veranderen als er een zwart gat of iets soortgelijks op onze planeet afstevent.

In de woestijn net ten noorden van Las Vegas deed Warren een opzienbarende ontdekking. “Op deze plek heb ik op 18 juni gemeten dat de tijd 20 microseconden lang vertraagde.

Onbekende technologie

Warren zei dat dit volgens de natuurkundige wetten niet zou mogen gebeuren.

“Zoiets kan alleen gebeuren als er een onbekende technologie in de buurt wordt getest die de omgeving beïnvloedt of als er op de aarde plekken bestaan die af en toe ‘flikkeren’,” zei hij.

Hij voegde toe dat het erg interessant is dat deze onregelmatigheid zich heeft voorgedaan op een plek die wordt gezien als één van de populairste UFO-hotspots in de regio.

Andere realiteit

De grote vraag is nu wat de oorzaak is deze onregelmatigheden. “Is het iets wat ons toegang verschaft tot een andere wereld of een andere realiteit? Of is dit het effect van een vreemde technologie die is ontwikkeld door mensen of door aliens?”

Warren zei dat hij rond Las Vegas metingen zal blijven verrichten om te kijken of hij een patroon kan ontwaren.


[Fox 5 Las Vegas]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Wat een science fiction onzin! Er kunnen allerlei andere soorten invloeden van toepassing zijn! Externe magnetische spanning doet de raarste dingen met elektrische kabels.

  12 likes
  • De apparatuur die gebruikt is hiervoor is niet opzienbarend nieuw en wordt al jaren gebruikt, elektromagnetische interferentie is bij deze apparaten allang weggenomen. Verder kijkt men naar de tijd die het duurt voordat bepaalde deeltjes vervallen, “externe magnetische spanning” (is overigens geen term die officieel bestaat) heeft hier geen invloed op. Dit heeft te maken met relativiteit.

   2 likes
 2. Op welk principe berusten die metingen ?
  Hoe kun je een afwijking in de tijd op hetzelfde moment (=contradictie) vaststellen ?

  4 likes
  • Dat kan je meten door het verval van Muonen te meten. De aarde wordt hiermee gebombardeerd en Muonen vervallen zeer snel en de tijd die het kost om ze te laten vervallen kan gestandaardiseerd worden. Er zijn echter meerdere plekken op aarde die een duidelijke afwijking in de vervaltijd van de Muonen laten zien. De plekken die hier eerder op onderzocht zijn, waaronder de Himalaya, geven opzienbarende verschillen in de vervaltijd, dit terwijl Muonen een gemiddelde levensduur hebben en dus in theorie niet langer kunnen bestaan dan de levensduur die hiervoor staat. De snelheid waarmee ze door de ruimte reizen blijkt een direct verband te houden met de levensduur. Dit is ook een belangrijk bewijs voor het correct zijn van de relativiteitstheorie van Einstein. Zeer interessante stof, echt een aanrader.

   1 likes
 3. Kijk dit is nu zeer interessant te noemen. Zeker als je het in relatie tot de verdwijning van Kenny Veach bekijkt, hij verdween nadat hij online berichten had gepost over een bijzondere grot en hier wederom naar opzoek ging om zijn claim te bewijzen. Dit betrof dezelfde locatie als de locatie die hier besproken wordt. Ik word er zeer enthousiast van, iets tastbaars in een levend mysterie. Misschien dat deze oude Jan Kaas zijn zwarte Cadillacs toch maar weer eens aantrekt om die bergen te gaan bekijken (alsof ik toestemming zou krijgen van moeders de vrouw).

  2 likes
 4. ed van der harst

  Je moet je dan afvragen wat is tijd volgens enkele onderzoekers bestaat tijd niet zoals wij dat kennen
  in mijn ogen is tijd relatief voor de een loopt de tijd langzamer dan de anders

  0 likes
  • Tijd is inherent aan ruimte, je kan jezelf de tijd ontzeggen maar dat betekend dat je ook geen ruimte meer hebt, en dus twee dimensionaal zou zijn, hier komt de holografische werkelijkheid ook vandaan. Ongeacht hoe je de tijd ervaart, je cellen/deeltjes vervallen volgens een bepaald schema omdat je je door de ruimte beweegt met een bepaalde snelheid, dat snelheid en tijd variabel lijkt is omdat je vanuit een ander punt naar de ruimte en dus de tijd kijkt.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

wetenschappers

Wetenschappers ontdekken gigantische onbekende structuren diep in de aarde

De aarde blijft verrassen. Wetenschappers hebben mysterieuze ...