Binnenland

NSC vóór verkiezingen: stikstofwet van tafel, NSC ná verkiezingen: wij willen de doelen in 2030 halen

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Wij staan voor de doelen. Wij onderschrijven de doelstellingen. Wij willen de doelen in 2030 halen. Wij proberen daar op een zo slim mogelijke manier te komen, op een zo sympathiek mogelijke manier naar de boeren toe. Dat zei NSC-Kamerlid Holman woensdag in de Tweede Kamer.

Wat hier en in de sector even zal moeten landen, is dat daar een gepaste omvang van de veehouderij bij hoort. Als ik met mensen uit het bedrijfsleven praat, dan hebben ze dat allemaal allang door. Als ik met de voorzitters van de landbouworganisaties praat, hebben ze dat op een enkeling na allemaal door. Sterker nog, de afgelopen week heb ik allemaal berichtjes en telefoontjes gehad: meneer Holman, zet u alstublieft door en zorg ervoor dat de Kamer keuzes maakt. We moeten hoe dan ook gaan kiezen en onze verantwoordelijkheid nemen, beweerde hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Stikstofwet van tafel

Eerder in het debat zei Holman: “Hoe halen we onze klimaatdoelen? Dat is wel een belangrijke, want een heleboel mensen vragen zich af: waar staat Nieuw Sociaal Contract? Nou, wij staan voor de klimaatdoelen, wij onderschrijven die. Wij staan voor dat er een stikstofprobleem is, wij staan voor de doelstellingen die geformuleerd zijn voor de emissie van de hoeveelheid stikstof.”

Voor de verkiezingen wilde NSC het stikstofbeleid nog over een andere boeg gooien. NSC-voorman Pieter Omtzigt zei dat de huidige stikstofwet van tafel moet.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

149 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
2 maanden geleden

Dit noemen wij draaikonten politiek.

theo
theo
2 maanden geleden

en door met de WEF agenda, precies als voorspelt, die hele verkiezingen incl de 2e slaapkamer als de 1e slaapkamer is een grote toneelshow! Nog ff in mei who verdrag tekenen en dan kan het toneelstuk opgedoekt worden en bepaald de nwo alles. Slaap rustig verder nederland want wat ik zeg is allemaal onzin, dat verteld jullie tv je wel!

Andre
Andre
2 maanden geleden

Was te wachten CDA 2.0 en BBB CDA 3.0 allemaal geen haar beter. Mijn advies: verkoop de boel en vlucht naar een veilig land. Nederland verdwijnt door het putje.

Margie
Margie
2 maanden geleden

Het enigste doel wat die willen bereiken is, OPROTTEN. En wel heel snel. STIK ERIN!!!!!!!!!!

Back to top button
149
0
We lezen graag je reactie!x