CoronaBuitenland

Verpleegkundige Anna: ‘De wereld moet weten wat er de afgelopen jaren echt is gebeurd’

Help door dit met iedereen op je social media te delen!

Anna Housworth werkte in coronatijd op de spoedeisende hulp van een ziekenhuis in de Amerikaanse staat South Carolina. Begin 2021 brak er chaos uit op de afdeling. Het was nog nooit zo druk geweest.

Toen corona uitbrak, was de spoedeisende hulp uitgestorven. Dat terwijl media meldden dat ziekenhuizen overspoeld werden door patiënten. Anna werd net als haar collega’s naar huis gestuurd omdat er bijna geen werk was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Mensen werden niet ziek door corona, zei Anna in gesprek met Children’s Health Defense. Toen de vaccins werden uitgerold, werd iedereen ziek. Iedereen. “De wereld moet weten wat er de afgelopen jaren echt is gebeurd.”

Veel van haar collega’s besloten de coronaprik niet te halen omdat ze zagen wat er gebeurde met de mensen die dat wel deden. Zo nam het aantal beroertes enorm toe, evenals het aantal patiënten met bloedproppen in hun longen en benen. Er werden mensen binnengebracht met onverklaarbare hartkloppingen, verlammingsverschijnselen, enzovoorts. “Onvoorstelbare aantallen,” benadrukte Anna.

“Het aantal patiënten met een beroerte dat we zagen, was ongekend. Jong en oud. We zagen verwoestende neurologische schade bij jonge mensen die waarschijnlijk nooit zullen herstellen.”

De SEH-verpleegkundige sprak met een meisje wier lichaam half verlamd was en dat toegaf dat het na het vaccin was gebeurd. En nog overwoog ze een boosterprik te halen.

Toen de overheid een vaccinatieplicht aankondigde voor alle zorgmedewerkers, kwamen Anna en haar collega’s fel in verzet. En met succes: in de stad waar ze werkt konden zorgmedewerkers de vaccinatie weigeren uit religieuze overtuiging.

Anna zei verder dat er nog steeds mensen zijn die boosters halen en dat er nog steeds ‘ongelooflijk veel’ mensen binnenkomen met hartproblemen. De afgelopen jaren zijn de problemen exponentieel toegenomen. Mensen met een vergroot hart, een hart dat te snel klopt, longen met bloedproppen of een beroerte.

De verpleegkundige voegde toe dat het aantal miskramen door het dak gaat. Dagelijks krijgen meerdere vrouwen in haar ziekenhuis een miskraam. “Het enige wat er de afgelopen jaren is veranderd, is dat mensen nu elk jaar een booster halen.”

Ze mocht niet met artsen – die zelf ook in het ziekenhuis belandden na hun prik – over de bijwerkingen praten omdat dat zou kunnen leiden tot vaccinatietwijfel.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 200 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
2 maanden geleden

De mensen die nu nog een booster halen zijn toch al niet meer te helpen .

Alf
Alf
2 maanden geleden

Misdaden tegen de mensheid

Kai
Kai
2 maanden geleden

Derksen, Bennie Joling e.d. waar blijven jullie nu met je grote mond? Waar blijven alle propagandisten zonder benul waarover ze het hebben nu?
Waar blijven de mainstream journalisten die eruit zijn gestapt om dat ze beseffen dat het één grote misdadige foute boel is.
De politie-, en legerofficieren, due zich lieten inpakken door rat rutte, waar blijven jullie allemaal. Arresteer deze massamoirdenaars!

Locke
Locke
2 maanden geleden

En wat met kinderen gebeurd onder de Prep Act.

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x