Buitenaards

Het beste bewijs voor buitenaards bezoek (video)

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Mexicaanse televisiejournalist Jaime Maussan werd bekend vanwege zijn verzameling beeldmateriaal over UFO’s.

Tijdens de zonsverduistering van 1991 stond Jaime in het middelpunt van de belangstelling toen hij met zijn nieuwsprogramma onderzoek deed naar de grootste massale UFO-sighting in de moderne geschiedenis.

De gebeurtenis vond plaats boven Mexico-Stad. Nu, meer dan twee decennia later, bezit Jaime wellicht de grootste verzameling video’s van onbekende objecten ter wereld.

Hij presenteert het beste bewijs dat hij tot nu toe heeft verzameld samen met de resultaten van elk onderzoek naar de authenticiteit van het beeldmateriaal.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Verwante artikelen:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sipco
sipco
10 jaren geleden

Als er één is die met overtuigend bewijs kan komen is het wel,de Mexicaanse televisiejournalist Jaime Maussan.Respect voor zijn fanatisme, om de wereld wakker te schudden!!!

Roel
Roel
10 jaren geleden

[quote name=”sipco”]Als er één is die met overtuigend bewijs kan komen is het wel,de Mexicaanse televisiejournalist Jaime Maussan.Respect voor zijn fanatisme, om de wereld wakker te schudden!!![/quote]

Ook ik bewonder Jaime Maussan voor zijn doorzettingsvermogen om de mensheid te laten zien wat er werkelijk gaande is op UFO-gebied.Go Jaime Go!!

Eden
Eden
10 jaren geleden

Ik ben bang dat de meesten die zulke videos zien (voor het eerst) lang niet overtuigd zullen worden 🙁

Koos
Koos
10 jaren geleden

[quote name=”Eden”]Ik ben bang dat de meesten die zulke videos zien (voor het eerst) lang niet overtuigd zullen worden :([/quote]

Dit zijn slechts voortekenen die leiden tot veel verdeelde meningen. Dit zal echter snel veranderen wanneer de illusie van ons aardse bestaan onthuld zal worden als gevolg van de shutdown van de “matrix”. Ik ben van mening dat ons nog heel wat te wachten staat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x