BuitenlandCorona

Oeps: 58 van de 60 positieve coronatests blijken negatief na controle

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Omdat er op grote schaal wordt getest op corona, is er in sommige laboratoria een schaarste ontstaan aan bepaalde grondstoffen. In het Duitse Beieren is besloten om een vervangende stof te gebruiken, wat heeft geleid tot een groot aantal fout-positieve uitslagen, meldt nieuwszender n-tv.

Een groot laboratorium in Beieren is verantwoordelijk voor een aantal fout-positieven. Dit kwam aan het licht tijdens een controle uitgevoerd door een ziekenhuis in Taufkirchen, schrijft de krant Müncher Merkur. Het bleek dat 58 van de 60 positieve tests negatief waren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De directeur van het laboratorium verklaarde dat de fout te maken had met een tekort aan reagentia. De fabrikant was er niet in geslaagd bepaalde stoffen te leveren, waarna het laboratorium op andere manieren moest testen. Het ziekenhuis kon het grote aantal positieve gevallen niet verklaren en liet de patiënten nog een tweede keer testen. Uiteindelijk bleken de meesten van hen dus geen corona te hebben.

Het gevolg is dat mensen onterecht als Covid-patiënt worden geregistreerd

Ook bij andere laboratoria doen zich naar verluidt problemen voor als gevolg van een tekort aan reagentia en personeel. Onder andere enkele Duitse profvoetballers kregen in de afgelopen weken een fout-positieve uitslag.

De bekende voetballer Ronaldo zit vanwege een positieve coronatest al 2 weken in quarantaine. De Portugees voelt zich fit en gezond, en schreef op Instagram: “PCR is bullshit!”

Wybren van Haga hamerde er woensdag in de Tweede Kamer nog maar eens op dat de PCR-test ontzettend veel fout-positieven geeft. De test is ook positief als je een half jaar geleden corona hebt gehad, zei hij. “En sinds kort is de PCR-test nog minder betrouwbaar, omdat het aantal cycli is verhoogd.” Het gevolg is dat mensen onterecht als Covid-patiënt worden geregistreerd of dat ze hierdoor voor niets thuis in quarantaine zitten, aldus Van Haga.

4.6 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter
Pieter
3 jaren geleden

En natuurlijk worden we besodemieterd. Ze doen niet anders.

Jack Burton
Jack Burton
3 jaren geleden

Weet je, het maakt inmiddels niks meer uit, al laat je het de hele dag argumenten en bewijs “regenen”, elk excuus volstaat inmiddels om maatregelen te nemen of in stand te houden…

Het is gewoon klaar…ruim 90% draagt inmiddels een kap in de supermarkt en dat zijn er steeds meer geworden….dan ben ik monumentaal naïef als ik zou denken dat er steeds meer mensen “wakker” zouden worden…want dat is een aanname welke enkel is onderbouwd door hoop.

Zet je autonome geest maar in de vriezer…mensen schudden vrolijk ja bij de “argumenten en bewijzen” maar zetten vervolgens hun kap op en vliegen op de kast als er geniest wordt….hou op schei uit…

rrr
rrr
3 jaren geleden

De ernstigste systematische fout in de PCR-test is dat er geen geschikte referentie is, daar het virus nooit geïsoleerd is en dus het bestaan ervan nog steeds een aanname is. Verder is het aantal replicatiecycli met 35 zoals in Nederland gehanteerd wordtveel te hoog , boven de 24 cyclussen is de test uiterst onbetrouwbaar. Daarbij komt ook nog de aanname dat een positieve uitkpmst geïnterpreteerd wordt als een besmetting. Al deze factoren maken de PCR-test extreem onbetrouwbaar. Geen wonder dat het al sinds mensenheugenis bestaande griepvirus opeens nagenoeg verdwenen is met 98% minder griepgevallen.

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

En nog geloofd niemand je als je het erover hebt..Ja jij met je complot, er zal toch echt wel iets aan de hand zijn..Krijg je dan te horen….Slapers

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x