Homepagina » Buitenland » Oeps: 58 van de 60 positieve coronatests blijken negatief na controle
positieve
Foto: Maryland GovPics CC BY 2.0

Oeps: 58 van de 60 positieve coronatests blijken negatief na controle

Omdat er op grote schaal wordt getest op corona, is er in sommige laboratoria een schaarste ontstaan aan bepaalde grondstoffen. In het Duitse Beieren is besloten om een vervangende stof te gebruiken, wat heeft geleid tot een groot aantal fout-positieve uitslagen, meldt nieuwszender n-tv.

Een groot laboratorium in Beieren is verantwoordelijk voor een aantal fout-positieven. Dit kwam aan het licht tijdens een controle uitgevoerd door een ziekenhuis in Taufkirchen, schrijft de krant Müncher Merkur. Het bleek dat 58 van de 60 positieve tests negatief waren.

De directeur van het laboratorium verklaarde dat de fout te maken had met een tekort aan reagentia. De fabrikant was er niet in geslaagd bepaalde stoffen te leveren, waarna het laboratorium op andere manieren moest testen. Het ziekenhuis kon het grote aantal positieve gevallen niet verklaren en liet de patiënten nog een tweede keer testen. Uiteindelijk bleken de meesten van hen dus geen corona te hebben.

Het gevolg is dat mensen onterecht als Covid-patiënt worden geregistreerd

Ook bij andere laboratoria doen zich naar verluidt problemen voor als gevolg van een tekort aan reagentia en personeel. Onder andere enkele Duitse profvoetballers kregen in de afgelopen weken een fout-positieve uitslag.

De bekende voetballer Ronaldo zit vanwege een positieve coronatest al 2 weken in quarantaine. De Portugees voelt zich fit en gezond, en schreef op Instagram: “PCR is bullshit!”

Wybren van Haga hamerde er woensdag in de Tweede Kamer nog maar eens op dat de PCR-test ontzettend veel fout-positieven geeft. De test is ook positief als je een half jaar geleden corona hebt gehad, zei hij. “En sinds kort is de PCR-test nog minder betrouwbaar, omdat het aantal cycli is verhoogd.” Het gevolg is dat mensen onterecht als Covid-patiënt worden geregistreerd of dat ze hierdoor voor niets thuis in quarantaine zitten, aldus Van Haga.

4.6 47 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter
Pieter
5 maanden geleden

En natuurlijk worden we besodemieterd. Ze doen niet anders.

Anna
Anna
Reactie op  Pieter
5 maanden geleden

En dat zijn ze geschoold in!!

Jack Burton
Jack Burton
5 maanden geleden

Weet je, het maakt inmiddels niks meer uit, al laat je het de hele dag argumenten en bewijs “regenen”, elk excuus volstaat inmiddels om maatregelen te nemen of in stand te houden…

Het is gewoon klaar…ruim 90% draagt inmiddels een kap in de supermarkt en dat zijn er steeds meer geworden….dan ben ik monumentaal naïef als ik zou denken dat er steeds meer mensen “wakker” zouden worden…want dat is een aanname welke enkel is onderbouwd door hoop.

Zet je autonome geest maar in de vriezer…mensen schudden vrolijk ja bij de “argumenten en bewijzen” maar zetten vervolgens hun kap op en vliegen op de kast als er geniest wordt….hou op schei uit…

King of light
King of light
Reactie op  Jack Burton
5 maanden geleden

Ik weet niet waar je woont, maar als ik zo eens om me heen kijk waar ik woon op het winkelcentrum of in de supermarkten, draagt nog geen 20% een muilkorf.
En wat je in je laatste stukje schrijft zie ik ook niet gebeuren. Zelf heb ik last van taai slijm door astmatische bronchitis en hoest regelmatig. Heb nog nooit een rare reactie meegemaakt in de supermarkt.

Ik doe gewoon mijn ding en leef vrolijk verder. Muilkorf ?? nou echt niet, handen ontsmetten, mooi niet. Doe niet mee aan het verzwakkingsproces van de “Kliek” in Den Haag.

Jack houdt rekening met het feit dat mensen vanzelf hun hoofd stoten en erachter komen dat wij trolletjes gelijk gaan krijgen.
Wacht geduldig af.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
Reactie op  King of light
5 maanden geleden

ik zie mensen handen ontsmetten en duwen dan met de RUG van hun HAND op het pompje.. die begrijpen helemaal niks van echte besmetting..
een virus verspreid zich net als een zenuwgas hier zal handen ontsmetten 1.5 mtr en zakdoekje voor de mond,neus nooit gaan helpen..

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  :adrianus-johannes.
5 maanden geleden

En vergeet de ogen niet.
Op dit moment moet ik 2 x per dag een ontstekingsremmende druppel in één van mijn ogen doen, en na +/- 1 minuut proef ik dat heel goed.

Duhbol
Duhbol
Reactie op  :adrianus-johannes.
5 maanden geleden

Het virus verspreid zich niet
Omdat het niet leeft
Het heeft geen autonoom systeem
het is schadelijke RNA/DNA in een eiwit pakketje die biologische processen afscheiden en die actief kunnen worden opgenomen in toegankelijke cellen

salvar
salvar
Reactie op  King of light
5 maanden geleden

@King of light
jack burton heeft wel gelijk althans bij hem in de buurt.
bij mij gisteren wilde blad halen bij bruna en ik was de enige zonder mondkap.
lidl idem dito 95% muilkorf.
jumbo zeker 75 %.
waar woon jij?

Eddy Elyn
Eddy Elyn
Reactie op  King of light
5 maanden geleden

jullie mogen blij zijn dat jullie niet in België wonen.

Rob
Rob
Reactie op  King of light
5 maanden geleden

Hier staan ze bij de Jumbo de laatste tijd buiten met een sproei apparaat. Als iemand een winkelwagen terug zet sproeien ze de handgreep vol. Het eerste wat ik doe als ik thuis ben is goed mijn handen met zeep wassen.

Heleen
Heleen
Reactie op  King of light
5 maanden geleden

Hier in oost Groningen, Veendam en meerdere plaatsen in het noorden van Nederland is 98% gemuilluierd sinds 2 week.

Anna
Anna
Reactie op  King of light
5 maanden geleden

@King of Light,
Thanks! Goed gezegd! 🙂

Rob
Rob
Reactie op  Jack Burton
5 maanden geleden

Hier bij mij in de buurt zie je aardig wat mensen in de supermarkt met een muilkorf rond lopen maar ook nog wel veel zonder. Bij de kassa’s zit wel zo’n beetje iedereen met iets op zijn gezicht. Er zitten er met zo’n plastic kap voor hun hele hoofd in plaats van een muilkorf. Ik heb dan bijna de neiging om te vragen of ze een las cursus gevolgd hebben.

Anna
Anna
Reactie op  Rob
5 maanden geleden

🙂

rrr
rrr
5 maanden geleden

De ernstigste systematische fout in de PCR-test is dat er geen geschikte referentie is, daar het virus nooit geïsoleerd is en dus het bestaan ervan nog steeds een aanname is. Verder is het aantal replicatiecycli met 35 zoals in Nederland gehanteerd wordtveel te hoog , boven de 24 cyclussen is de test uiterst onbetrouwbaar. Daarbij komt ook nog de aanname dat een positieve uitkpmst geïnterpreteerd wordt als een besmetting. Al deze factoren maken de PCR-test extreem onbetrouwbaar. Geen wonder dat het al sinds mensenheugenis bestaande griepvirus opeens nagenoeg verdwenen is met 98% minder griepgevallen.

wakker
wakker
Reactie op  rrr
5 maanden geleden

Bravo! Ik kon het zelf niet beter schrijven!! Vertel dit door…

Hoge Noorden
Hoge Noorden
Reactie op  rrr
5 maanden geleden

Inderdaad.

En dan test men nog maar op 1 gen ipv de gebruikelijke 3, wil je op zekerheid spelen. Als je dan toch PCR toepast voor virusdiagnostiek, dan moet je een tweede en derde gentest uitvoeren voor controle, anders heeft de uitslag gewoon geen klinische waarde, en is al helemaal waardeloos als je de amplificatiecycli verhoogd.

Petra
Petra
Reactie op  rrr
5 maanden geleden

Ik vraag aan mensen of ze nog verschil hebben tussen ‘besmette’ personen of ‘besmettelijke’ personen. Zelfs intelligente mensen hebben vaak niet bedacht dat hier verschil in zit.

DuhBol
DuhBol
Reactie op  rrr
5 maanden geleden

zie mijn post vandaag pcr waanzin rekemmethode.
Er is nog geen corona gedestileerd, correct, maar het wordt nog erger.
Met een op een PC in elkaar geknutseld RNA model wordt nu vergeleken -niet of je voldoet aan hun corona eisen maar- met (voorheen) 3 basis sapjes waar er nu nog maar 1 van over is.
1 levert een veel hoger aantal positieve hits op en samen met 10 keer meer oversampelen wordt eigenlijk alleen bewezen dat je menselijk bent.

DuhBol

Anna
Anna
Reactie op  rrr
5 maanden geleden

Super goed uitleg!!
Zal doorsturen, bedankt!!!😊

PREDATOR
PREDATOR
5 maanden geleden

En nog geloofd niemand je als je het erover hebt..Ja jij met je complot, er zal toch echt wel iets aan de hand zijn..Krijg je dan te horen….Slapers

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  PREDATOR
5 maanden geleden

Het maakt niets uit. Ook al worden er 20 testen gedaan en zijn daarvan 100 positief, wat natuurlijk niet kan, dan heeft men het nog niet in de gaten.

Binnen blijven en zo min mogelijk met andere mensen in contact komen is eigenlijk helemaal geen straf, maar een beloning.

rop
rop
5 maanden geleden

Oeps, en foutje, en waar heeft dat toe geleid, meer angst door een foutje van testen, en zo is Een of word Een test, een hele grote misser ,door de onbekwaamheid van de wetenschap, eigenlijk dus is het de wetenschap die een angst creëert en het erger maakt door foutieve metingen, en de hele maatschappij lamlegt, zowel met angst en het hele gebeuren economische, en de lockdown veroorzaken ,en dan heb je ook die domme regering leiders die domweg het allemaal opvolgen en dan heb je de burger die het ook domweg naleven..

August Piccard
August Piccard
Reactie op  rop
5 maanden geleden

“de wetenschap” op zich is niet hetgeen angst creeërt. Het blindelings vertrouwen in de interpretaties gemaakt door zogenaamde experts en autoriteiten is het probleem en hetgeen angst inboezemt bij de mens.

Elise
Elise
5 maanden geleden

En daar bovenop komen er nu ook nog meer commerciële teststraten? En militairen gaan die taak op zich nemen?
Ik zei het al in het begin: Er lopen meer gekken rond buiten de gekkenhuizen, dan dat erin zitten. De mensen die erin zitten zijn trouwens niet gek, die zijn vaak gek geworden door het systeem zelf.
Wat een wereld!

Trevor145
Trevor145
5 maanden geleden

En intussen bekend dat met medeweten van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, “besmette” zorgverleners gewoon mogen doorwerken. Je bent toch wel zwak begaafd als je nu niet door hebt dat het hele Corona gebeuren een vette hoax is. Rutte en CS, stop onmiddellijk met die flauwekul maatregelen en het ondermijnen van de economie. Sluit Gommers en Kuipers op. Het is toch onbestaanbaar dat dit stel voor het ernstige wanbeleid in de zorg de rest van de samenleving laat bloeden. Als mijn bedrijf failliet dreigt te gaan dan vraag ik toch ook niet aan anderen in de samenleving om de prijs te betalen. Wat Gommers en Kuipers doen is een daad van terreur.

Trevor145
Trevor145
5 maanden geleden

p.s. wij zien aan de lopende band vals positieve PCR testen. Ook bij andere serologie testen. Vorige week bij ons nog een patient met een valse Chlamydia Urine PCR test. Overheid stop met deze kul.

Schnautze Citizen
Schnautze Citizen
Reactie op  Trevor145
5 maanden geleden

op hoeveel markers en met welke ct wordt tegenwoordig gewerkt? Deze info is moeilijk te vinden.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
5 maanden geleden

Mensen kunnen met nep testen positief worden getest en zo kunnen overheden daarmee het aantal zogenaamde besmettingcijfers fors omhoog brengen en uiteindelijk met cijfers allerlei absurde lockdown maatregelen afdwingen. Kort gezegd: we worden van alle k(r)anten voorgelogen en gemanipuleerd, met als doel de totale macht over alles en iedereen.

Macht over bezit, geld, over uw gezondheid, macht over uw leven en dood.

Met hogere positieve nepcijfers zal de noodzaak van een vaccin toenemen en hele volksstammen wijs worden gemaakt dat een corona vaccin de redding is.

Echter zal een vaccin de machtige cabal, die de wereldbevolking wil sturen, de ruimte geven zogenaamde dorre hout (ouderen en overbodige mensen) dood te spuiten. Een groot aantal mensen wat mag blijven leven zal met vaccins chronisch ziek gemaakt en gehouden kunnen worden ten behoeft van de medische industriële complex. Een onderhuidse chip of vaccinatie paspoort zal daarvan een verplicht onderdeel worden.

En begrijp goed dat de overheid het corona-vaccin daarom, op zeker, wil verplichten.

The Hoff
The Hoff
Reactie op  Het leugentijdperk
5 maanden geleden

Deze leugen geloof ik niet…

Je kan een chip niet verplichten, zoals Hitler de jodenster verplichtte.
Als men dit wel zou doordrammen en hackers/wetenschappers/wie-o-wie erachter zouden komen, kom ik er wellicht op terug…

Elise
Elise
5 maanden geleden

Pas weer een verhaal gehoord, dat beste vriendinnen(ouders) flinke ruzie hebben gekregen omtrent positieve testen van de ouders/quarantaine/kinderen. Kind(tiener) was niet ziek en was negatief getest. Kind was niet in quarantaine gegaan en had contact gehad met ander kind uit ander gezin. Ander kind was doodziek(hetzelfde gezin) en had een negatieve test. Bleef wel thuis/is normaal als je ziek bent.(symptomen leken veel op die van het rhinovirus) Ging twee weken later weer testen toen ze beter was en bleek positief.
Iedereen nu: niemand ziek.
Dus mensen krijgen ruzie door verkeerde testen/overdreven angst?
Mijn conclusie: Testen zijn te wazig. Ze geven geen goede indicatie.
Gaat “goed” mensen!

x

Check Also

van haga

‘Ik doe een oproep aan alle Nederlanders: laten we stoppen met deze gekte!’

Kamerlid Wybren van Haga (FVD) ageerde donderdag ...

patiënten

Professor komt met explosieve onthulling: 60% (!) nieuwe coronapatiënten is gevaccineerd

Veel mensen laten zich vaccineren tegen corona ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

56
0
We lezen graag je reactie!x