CoronaBuitenland

1 ploeg van 1 miljoen: Megaprotest op 23 januari in Brussel voor vrijheid en tegen de Great Reset

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Aanstaande zondag gaat het gebeuren. Op 23 januari vindt in Brussel een mars voor vrijheid, democratie en mensenrechten plaats. Die dag zullen mensen vanuit heel Europa naar de Belgische hoofdstad afreizen. Het gaat om een initiatief van EuropeansUnited, een groep die wordt gecoördineerd door Tom Meert. Meer dan 560 organisaties uit heel Europa doen mee aan het protest.

De mars start om 12.00 uur vanaf Brussel-Noord naar Jubelpark. Aangezien er een gigantische mensenmassa wordt verwacht, kunnen mensen zich tot 14.00 uur aansluiten vanaf Brussel-Noord. Mensen protesteren tegen de Great Reset, medische apartheid en de Verenigde Staten van Europa, en voor vrijheid en democratie.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het idee voor EuropeansUnited is ontstaan doordat mensen van verschillende achtergronden bij elkaar zijn gaan zitten om een openbaar debat op gang te brengen: ondernemers, verpleegsters, artsen, wetenschappers, ambtenaren, studenten, noem maar op, vanuit alle lagen van de bevolking.

“De overheid neemt al zeer lang maatregelen die onze fundamentele vrijheden beperken. Wet na wet wordt gestemd zonder rekening te houden met mensenrechten of basisrechten die vastgelegd zijn in de grondwet. Alles wordt goedgepraat door te verwijzen naar een wereldwijde pandemie. Ondertussen worden bijna al onze democratische waarden overboord gegooid. Het voelt bijna alsof de ergste ziekte die uit China kwam niet het virus was, maar het totalitarisme,” schrijft EuropeansUnited op haar website.

“Als het grootste parlement ter wereld niet meer luistert naar het volk, dan komt het volk naar zijn leiders. De waarheid is echter dat wij liever niet gaan protesteren. Wij staan in de frontlinie, maar zijn ook maar gewone mensen: bang voor de politie, bang voor boetes, en met een gezonde dosis angst en afschuw voor elke vorm van geweld. Wij hebben ook veel te verliezen en blijven liever thuis. We stellen echter vast dat we stilaan terechtkomen in een totalitaire staat die dreigt verder te radicaliseren en steeds meer destructief wordt. Deze vaststelling maakt dat we geen andere uitweg zien dan hiervoor op straat te komen om onze stem hierin te laten horen,” zegt Meert.

Er zullen ook enkele grote namen aanwezig zijn bij het protest: advocaat Markus Haintz, advocaat Reiner Füllmich, professor Christian Perronne, Mary Holland van Children’s Health Defense en de Amerikaanse econoom Catherine Austin Fitts, die diende onder president George H.W. Bush.

4.9 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Fantastisch, dat er a.s. zondag maar liefst één MILJOEN mensen worden verwacht bij deze demonstratie.

Maar aan de andere kant is het natuurlijk ongelooflijk triest, dat dit überhaupt nog steeds nodig is.

In ieder geval bewijst dit, dat er toch genoeg mensen uit héél Europa zijn, die er allemaal hetzelfde over denken en er ook daadwerkelijk wat aan willen doen.

ALS ik dertig jaar jonger was, dan zou ik vast en zeker van de partij zijn, maar dit trek ik helaas lichamelijk niet.

Toch vraag ik mij werkelijk af, óf welke demonstratie dan ook en hoeveel mensen er ook bij aanwezig zijn, voor de dictatoriale macht van de EU, met zijn zetel in Brussel, het verschil zou kunnen maken.

Als je de plannen hebt gelezen en de verschillende fasen, waarin die plannen zullen worden verwezenlijkt, dan kan je zien dat wij praktisch al beland zijn in fase 5.

Deze houdt in, dat er rekening wordt gehouden met “boze” burgers. Met andere woorden: alles is al ingecalculeerd.

Het is ook niet voor niets, dat er inmiddels al sprake is van een Europees leger.

Dat leger is zéker niet bedoeld om de Europese inwoners te beschermen. Ik vermoed, dat eerder het omgekeerde het doel is.

Al met al hoop ik van harte, dat deze mega-demonstratie heel vredelievend zal verlopen en iedere deelnemer ’s avonds of de volgende dag weer gezond en wel mag thuiskomen.

IK houd het momenteel bij demonstraties in de buurt.

Gisteravond was ik bij de Fakkeltocht in onze gemeente. Er waren naar schatting zo’n 300 mensen bij aanwezig.

Als je bedenkt, dat er op hetzelfde moment nog op tientallen andere plaatsen dezelfde tochten waren, dan is dat een prachtig resultaat.

Tóch hoop ik van harte, dat het niet al te lang meer duurt, voordat al deze acties niet meer nodig zijn en dat wij met z’n allen écht weer in vrijheid kunnen leven.

Marie
Marie
2 jaren geleden

Verzetshelden!

logisch_denken
logisch_denken
2 jaren geleden

hopelijk blijft het verzet groeien en gaat 2G / 3G voor altijd de prullenbak in en blijft het verzet tegen het WEF groeien.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Alle landen/regeringen die Covid-genocide hebben geïmplementeerd, maken zich schuldig aan genocide en misdaden tegen de menselijkheid … EVEN GEDULD AUB !! Ze worden allemaal opgepakt! Ook de crisis-acteurs..

We gaan straks over naar nieuwe systeem, betekend het einde van alle vaccine-pass, 2g etc..

Verwacht nu massale arrestaties WERELDWIJD!!


Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x