BuitenlandCorona

Officiële dodental coronavirus ‘veel te laag’. Wat is er aan de hand?

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wetenschappers hebben gesuggereerd dat veel sterfgevallen die zijn veroorzaakt door het coronavirus, ‘door de mazen van het net zijn geglipt’.

Velen vermoeden dat Peking de ware omvang van de uitbraak verbloemt.

Een journalist beweert nu dat een Chinese nieuwsorganisatie daar bewijs voor heeft gevonden.

Crematorium

De Deutsche Welle-correspondent voor Oost-Azië, William Yang, tweette dat gezondheidsmedewerkers sommige lichamen van het ziekenhuis naar het crematorium hebben gebracht.

Yang claimt dat China het werkelijke dodental verdoezelt.

Hij zegt dat journalisten van Initium Media gesprekken hebben gevoerd met medewerkers van lokale crematoria.

Veel te laag

De bronnen bevestigden dat ‘vele dode lichamen’ rechtstreeks van ziekenhuizen naar de crematoria waren gestuurd zonder dat de patiënten waren geïdentificeerd.

“Dat betekent dat er patiënten zijn die overleden zijn aan het coronavirus, maar die niet worden meegerekend,” zei Yang.

“Het officiële dodental is veel te laag,” voegde hij toe.

Sceptisch

Er zijn dus redenen om sceptisch te blijven over wat China deelt met de wereld, aldus Yang.

Uit onderzoek dat in het medische tijdschrift The Lancet is gepubliceerd, blijkt bovendien dat het sterftecijfer van het coronavirus ongeveer 11 procent is in plaats van 2-3 procent.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mistery babylon
Mistery babylon
2 jaren geleden

Schijnbaar wordt er als doodsoorzaak veel long infectie ipv het corona virus gemeld op het overlijdings certificaat

Anthony
Anthony
2 jaren geleden

Ik vraag me het volgende af, en hier heb ik nog niets over gelezen hier of op de reguliere nieuwsagentschappen.

De afgelopen weken zijn duizenden chinezen vanuit China naar buitenland gereisd voor vakantie. Ik heb vandaag in Amsterdam voldoende Chinese toeristen gezien.
Zijn hun niet een gevaar om de virus (als ze het hebben) rond te spreiden? De vliegmaatschappijen zijn u leuk bezig om alle vluchten sop te zetten. Betekent dat dat deze toeristen vast zitten op hun bestemming buiten China??

Hoe denken jullie hierover?

Harry
Harry
2 jaren geleden

Het percentage overlijden is juist veel te hoog, de ervaring leert dat het werkelijke aantal besmettingen tientallen keren zo hoog is als het aantal gerapporteerden. Veel mensen willen hun macht gebruiken en hieraan geld verdienen, zie de Mexicaanse griep hoax. De nos liet astma kinderen zien aan beademing, kwam door de Mexicaanse griep? In werkelijkheid zijn die gevallen altijd. Elke dode aan Mexicaanse griep kwamen op de voorpagina’s msar er sterven ieder jaar 500 mensen aan de griep. Laat je maar hersenspoelen en straks als makke schapen een prikkie halen tegen deze verkoudheid omdat de msm dat zegt. Beeeeh.

Pietka
Pietka
2 jaren geleden

De boven ons gestelde draaien hun hand niet om voor een paar doden meer of minder ! Dresden Hamburg Tokio in WO2 , noord Korea , Hanoi Vietnam , 9/11 Irak Syrië MH17 ect ect , dus een biologische aanval op China is niet uitgesloten met 11/100 doden ==> 150 000 000 potentiële doden in China ! De toekomst zal het leren maar toeval bestaat meestal niet in deze wereld.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x