Mens en Dier

‘OMT-lid Marc Bonten is het contact met de realiteit verloren’

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgende week beslist het kabinet of de lockdown na 14 januari wordt verlengd. We moeten er in ieder geval niet op rekenen dat alle maatregelen verdwijnen, zei OMT-lid Marc Bonten tegen Nieuwsuur.

“Het is wel heel kort dag om over de afschaffing van alle maatregelen te gaan spreken. Ik denk dat mensen er niet te veel hoop op moeten hebben dat dat ons advies zal zijn,” voegde de arts-microbioloog toe.

Internist Jeroen van der Hilst uit op social media forse kritiek op Bonten. “Verbijsterend om te horen. Het totaal ontkennen van alle wetenschappelijke data over de ernst van omikron en de kans van IC-opname,” zegt Van der Hilst.

Bizar

De internist wijst erop dat de huidige IC-bezetting van Groot-Brittannië, Zuid-Afrika, Denemarken en Noorwegen bij elkaar opgeteld lager is dan wat volgens het rekenmodel van het RIVM in het gunstigste geval alleen in Nederland zou liggen. “Een heilig geloof in je model en de realiteit ontkennen als die zich niet wil houden aan je model. Bizar,” verzucht Van der Hilst.

Bonten brengt hiertegen in dat ‘het weken duurt voordat een nieuwe variant de hoogrisicopopulatie bereikt’ en dat ‘het daarna nog een paar weken duurt voor het ziekmakend vermogen in die populatie met precisie vast te stellen is’.

Geloofwaardigheid ‘experts’ volkomen weg

Orthopedagoog Hans Koppies reageert: “OMT-lid Marc Bonten is het contact met de realiteit verloren.”

Bonten zegt ook dat de boosterprik ‘cruciaal’ is. “Deze medewerker van de farmaceutische industrie verkondigde twee weken geleden nog dat veel onbekend is en dat er nieuwe prikken moeten komen,” merkt data-analist Daniël van der Tuin op. Hij voegt eraan toe dat de geloofwaardigheid van de ‘experts’ volkomen weg is.

4.9 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
1 jaar geleden

Het zijn gewoon fuckers meer niet. Kom in opstand a.u.b. met z´n allen tegelijk!

Joop
Joop
1 jaar geleden

De zogenaamde wetenschapper M Bonten mag zijn “wetenschappelijke “ inzichten voor zich houden. En samen met de andere OMT leden een hele lange “ vakantie “ gaan vieren in Jakoetsk . Lekker opfrissen bij min 49 graden. Is goed voor hersenen die niet meer functioneren.

peter van S.
peter van S.
1 jaar geleden

Hij doet braaf wat Rutte c.s. hem opdraagt en waar zij zelf ook heel goed in zijn : liegen en bedriegen

Mike
Mike
1 jaar geleden

Net zoals wat willem engel zei:de horeca etc.. gaat helemaal niet meer open en dat gevoel krijg ik ook steeds meer…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

102
0
We lezen graag je reactie!x