Buitenland

“Onderzoek Duitse geheime dienst naar vliegramp MH17 is onzin”

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het onderzoek dat de Duitse geheime dienst BND heeft gedaan naar de vliegramp met vlucht MH17 is onzin. De dienst kwam vorige maand na een gedetailleerde analyse tot de conclusie dat het vliegtuig uit de lucht is geschoten door pro-Russische rebellen.

Zo zeker is dat helemaal niet, zegt directeur Josef Resch van bedrijfsrecherchebureau Wifka tegen Duitse media. Wifka doet zelf ook onderzoek naar de vliegramp en heeft een beloning van 23 miljoen euro uitgeloofd voor wie de daders van de ramp weet te noemen.

Resch sprak zijn twijfels uit over satellietbeelden die de BND van de Verenigde Staten heeft gekregen, die zouden bewijzen dat rebellen het toestel neerschoten. “Ik vraag me twee dingen af,” aldus Resch in gesprek met het Duitse blad Stern. “Ten eerste: waarom heeft het internationale onderzoeksteam, onder leiding van Nederland, de beelden niet gekregen? En ten tweede: waarom vertelt de BND openhartig over beelden die topgeheim zouden zijn?”

Volgens Resch kan geen enkel scenario worden uitgesloten. Het onderzoek van Wifka is nog in volle gang. “Ik geloof dat alle complotdenkers ter wereld zich bij mij hebben gemeld, maar ook hobbydetectives en mensen die uit zijn op de geldbeloning.”

Van de informatie kan 99 procent echter gelijk worden weggegooid, aldus Resch. Er is volgens hem veel professioneel propagandamateriaal en valse informatie verspreid door zowel Oekraïne als de pro-Russische rebellen.

[ND]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Buddy
Buddy
7 jaren geleden

Antwoord:

Petro Poroshenko,
Putin,
Oorlog,
False Flag
Amerika,
Wapenindustrie,
POWER & MONEY!!

Business as Usual

Roy
Roy
7 jaren geleden

Dit is dan weer niet zo vreemd, aangezien de BND nooit een officieel rapport naar buiten heeft gebracht..
Een “anonieme” bron heeft gelekt dat de BND dit gezegd zou hebben, echter is dit nooit bevestigd.

Noppie
Noppie
7 jaren geleden

Ik moet zeggen dat het mij ook verbaast dat we niks meer te horen krijgen en beide kampen angstvallig hun bek dichthouden. Waarom krijgen we bijvoorbeeld geen satellietbeelden van Rusland en de VS?

john oosterom wichers
john oosterom wichers
7 jaren geleden

Dader is : OBAMA

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x