Het Complot

Venezolaans parlementslid: “Familie Bush financierde Hitler, nazi’s werkten samen met zionisten”

Help anderen door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Venezolaans parlementslid heeft onlangs gezegd dat Hitler ‘zionistische Joden’ tijdens de Tweede Wereldoorlog spaarde. In een interview met de Libanese zender Al-Manar TV zei parlementslid Adel Al-Sughayar dat Hitler werd gefinancierd door de zionisten, met name door de familie Bush. Dat schrijft de krant The Jerusalem Post.

“Hitler doodde alleen Joden die lid waren van progressieve organisaties. Onder de slachtoffers zul je geen zionistische Joden vinden,” zei Al-Sughayar, voorzitter van FEARAB Venezuela, een federatie van Arabische gemeenschappen in Zuid-Amerika.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Het interview werd op 14 november uitgezonden en vertaald door het Middle East Media Research Institute (MEMRI).

“Als je probeert te achterhalen door wie Hitler voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog werd gefinancierd, kom je uit bij de zionisten – de familie Bush,” beweerde Al-Shughayar. “De familie Bush dankt zijn fortuin aan de gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Men wilde Europa vernietigen en daar de dollar invoeren.”

“Als je de geschiedenis van de Joden in Europa bestudeert, kom je tot de ontdekking dat Hitler alleen Joden liet ombrengen die lid waren van progressieve organisaties, progressieve journalisten, enzovoorts,” ging hij verder. “Je zult op die lijsten geen namen vinden van Joden die het zionisme aanhingen. In 1934 brachten ze zelfs een munt in omloop ter ere van de vriendschap tussen de zionisten en nazi-Duitsland.”

[Jerusalem Post, Arutz Sheva]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
EllenB
EllenB
9 jaren geleden

De Rockefellers, de Rothschilds, en George Soros, zaten ook in dit complot.
Ze zijn er allemaal, godsgruwelijk rijk aan geworden.

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Daar kwam ik 3 jaar geleden al mee dat NAZI een afkorting is van NAtionalisme en ZIonisme maar ook toen werd ik voor een gekke Henkie uitgemaakt. Vele kwamen toen dat het NAtional SOzialisme was en dat het in het oude Duits toen met een Z was. Hahaha het is 1 brok wereld manipulatie waar vele nog steeds in leven en in geloven.

Wake up mensen en vooral voor degene die denken dat ze wakker zijn.

Werner
Werner
9 jaren geleden

Deze doorgesnoven mafkees niet serieus nemen a.u.b.
Trap er toch niet in mensen, wordt wakker en maak een vuist tegen de alles kapotmakende Islam, het meest verderfelijke geloof ooit, het ware geloof van de duivel.

Diahlia
Diahlia
9 jaren geleden

En Hitler en de Bush clan werden aangestuurd door Aliens. Zo zit het complot er uit natuurlijk ! Het is een grote hetze tegen de mensheid …

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x