CoronaBuitenland

Onderzoek gestart na ‘mysterieuze’ sterftegolf onder pasgeboren baby’s: ‘Zeer verontrustende cijfers’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

De gezondheidsautoriteiten in Schotland hebben een onderzoek ingesteld na een mysterieuze sterftegolf onder pasgeboren baby’s. Het is de tweede sterftegolf in een half jaar tijd.

De Schotse krant The Herald spreekt van een ‘zeer ongewone’ sterftepiek. Autoriteiten trokken aan de bel nadat in maart 18 baby’s binnen vier weken na geboorte waren overleden. In september vorig jaar werden ook al 21 zogeheten neonatale sterfgevallen gemeld. Zoiets was nog nooit eerder voorgekomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Een mysterie

De neonatale sterfte bedroeg 5,1 per 1000 geboortes in september en 4,6 per 1000 in maart. In 2019 was de neonatale sterfte 1,49 per 1000, aldus de krant.

Volgens de Schotse gezondheidsdienst PHS is de sterftegolf niet toe te schrijven aan toeval. De oorzaak achter de piek in september is nog steeds ‘een mysterie’.

Zeer verontrustend

De krant merkt op dat het aantal zwangere vrouwen dat zich laat vaccineren is gestegen en dat ‘coronabesmettingen’ tijdens de zwangerschap kunnen leiden tot vroeggeboorte, maar dat er geen verband is gevonden tussen corona en de sterfgevallen.

PHS zei dat coronabesmettingen geen rol lijken te hebben gespeeld bij de sterftepiek in september. Sarah Stock van de Universiteit van Edinburgh zei dat de cijfers ‘zeer verontrustend’ zijn.

FVD-leider Thierry Baudet reageert: “Hm. Vaccin?”

[Summit News]

4.8 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo
Theo
1 jaar geleden

De corona zelf niet maar het vaccin is de grote boosdoener
Het vaccin werkt omdat het gemaakt is om de mensheid in te dimmen

Steven
Steven
1 jaar geleden

Een mysterie……

En we weten allemaal natuurlijk niet wat hiervan de oorzaak is.
…volgens mij lomt het door de opwarming van de aarde…ja,…dat was het!

Rob
Rob
1 jaar geleden

Iedereen met drie werkende hersencellen weet inmiddels wat er gaande is. In de wereld van macht en controle is iedereen in ontkenning terwijl terwijl zelfs een eerste klas lagere school leerling nog begrijpt dat als er massaal geprikt wordt en er vallen opvallend veel doden het dus door die prikken komt. Maar de geprogrammeerde hoogopgeleiden kennen niet eens meer het simpele principe van oorzaak en gevolg. Iedereen staart zich blind op de ‘vaccins’ terwijl zelfs een document van Pfizer 9 pagina’s telt met ‘effecten’ van de gentech spuiten die uiteindelijk tot de dood (kunnen) leiden. Daarbij komt dan dat je immuun systeem volledig gesloopt wordt. Trouwens, ook 5G wordt nog steeds uitgelegd als een veroorzaker van ziek voelen. Er waren een tijd geleden al onderzoeken naar frequenties waarvan de golf zo klein is dat het een cel kan binnen dringen. Dan ga je je ook ziek voelen omdat de cellen doorlopend proberen afval op te ruimen dat er niet daadwerkelijk is. Dan zou je volgens de regels Corona hebben en moet je je weer laten injecteren met de gentech spuit, die ook nog eens nanotechnologie en grafeenoxide bevatten. Dat moet toch een aardig plaatje geven over wat er gaande is. Behalve dan bij de medewerkers van de agenda die in ontkenning zijn.

AlbertV
AlbertV
1 jaar geleden

Het kan natuurlijk van alles zijn: CO2; klimaatverandering; opwarming/afkoeling van de planeet; Poetin en/of Orban; de zon (vergeten kindjes pindakaasdik in te smeren met factor 2000); blootgesteld aan fake-news; enz.
Maar zonder gekheid, een drama natuurlijk. Je zal je lang verwachte kindje maar zien sterven.
Bestaat er wel een straf voor de veroorzakers van deze ongehoorde misdaden?

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x