Buitenland

Wereldleiders brengen massaal nazigroet, en iedereen staat erbij en kijkt ernaar

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!

Oekraïne won zaterdagavond in Turijn de 66e editie van het Eurovisie Songfestival. Nederland eindigde op de elfde plek. Kalush Orchestra kreeg in totaal 631 punten. Groot-Brittannië werd tweede, Spanje derde.

“Uiteraard wint Oekraïne het songfestival. Voor die uitslag hoefde het hele songfestival niet plaats te vinden,” zegt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wat ooit een gezellig, onschuldig liedjesfestival was, is gaandeweg een podium van en voor decadentie geworden. Een vrouw met baard, een lofzang over vreemdgaan en opzichtige satanische rituelen: niks is meer te gek, behalve dan deelname van Rusland, schrijft De Andere Krant.

Overal, op het Songfestival, uit de mond van Rutte, klinkt de kreet ‘Slava Ukraini!’ Het betekent ‘Heil Oekraïne’ en werd populair toen de Oekraïne samen met de nazi’s vocht en pogroms tegen Oekraïense Joden ondernam, merkt onafhankelijk journalist Joost Niemoller op. “Selectief historisch bewustzijn.”

Westen steunt openlijk nazi’s

In maart stak premier Rutte de Oekraïense bevolking in een videoboodschap een hart onder de riem. Hij sloot af met ‘Slava Ukraini’. De Russische ambassade in Nederland wees erop dat dit een groet is die is overgenomen door Oekraïense nazicollaborateurs die zich schuldig hebben gemaakt aan afschuwelijke oorlogsmisdaden.

“Dit klopt en toen ik het hoorde dacht ik al ‘ai, niet slim’,” reageerde Telegraaf-journalist Wierd Duk. Na de oorlog was het streng verboden om deze uitroep te gebruiken.

Tegenwoordig steunt het Westen openlijk nazi’s. Nadat Oekraïne het songfestival had gewonnen twitterde de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken: ‘Slava Ukraini!’ De premier van Estland, Kaja Kallas, twitterde: ‘Slava Ukraini!’ De president van Litouwen, Gitanas Nauseda, twitterde: “Slava Ukraini!’ De voorzitter van het Europees Parlement, Roberta Metsola, twitterde: ‘Slava Ukraini!’ De Britse minister van Defensie Ben Wallace twitterde: ‘Slava Ukraini’. Alsof ze het van tevoren met elkaar hadden afgesproken.

Kalush Orchestra riep zelf ook ‘Slava Ukraini’:


Daarnaast deed de groep een oproep om de nazi’s van Azov te steunen. Het eurovisiepubliek ontving de oproep met een oorverdovend gejuich:

Er ist wieder da

Eerder werd de slogan gebruikt door de Britse premier Boris Johnson, voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern en de Kroatische premier Andrej Plenkovic.

De militaire hulp die we naar Oekraïne sturen, gaat overigens naar nazi’s, onthulde de Amerikaanse onderzoeksjournalist Ben Swann. Geen neonazi’s, maar rasechte nazi’s.

Er ist wieder da.

4.8 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Hele muziek wereld is FAKE… SCAM !! Het is een zieke wereld van de PEDOS !! Net als de sportwereld !!

Underground
Underground
2 jaren geleden

Schandalig, wat een schoften !! Maar wie de bal kaatst >>>

Hollewijn
Hollewijn
2 jaren geleden

Geeft toch niet. Het is voor het goede doel , NWO! Ėen volk, ėén rijk, één leider! FF naar het Duits vertalen.

Niet bang
Niet bang
2 jaren geleden

Mama Mia, daar gaan we weer. Alsof we nooit van die nazi’s bevrijdt zijn! Prins Harry was toch ook een keer als Duitse nazi soldaat verkleed. Voor de elite is het allemaal spel. Maar het volk denkt er wel anders over. We worden en zijn belazerd.

Back to top button
151
0
We lezen graag je reactie!x