Mens en Dier

Eva Vlaardingerbroek op Britse tv: ‘Onze boeren strijden tegen de nieuwe Agenda 2030’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Het lijkt wel alsof er een mondiaal plan is om alle veehouderijen te sluiten en ons krekels te laten eten, zei politiek commentator Eva Vlaardingerbroek tegen Mark Steyn van GB News.

Niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen worden plannen uitgerold die met name de boeren hard treffen. “Onze boeren strijden tegen de nieuwe Agenda 2030 die ze in hun maag gesplitst krijgen.”

Het is een kwestie van keuzes maken

Onder het mom van de zogenaamde ‘stikstofcrisis’ pakt de overheid de grond van de boeren af, zei Vlaardingerbroek. Ze benadrukte dat dit een verzonnen crisis is.

Op Twitter schreef ze dat de regering beweert dat de inkomstenbelasting niet kan worden verlaagd omdat dat vier miljard euro per procent zou kosten. “Toch steken ze 25 miljard euro in een verzonnen ‘stikstofcrisis’ om onze boeren te onteigenen en 17 miljard euro in immigratie. Het is een kwestie van keuzes maken: ze willen dat je arm bent.”

Hele donkere en koude winter

Voor de Nederlanders ligt een ‘hele donkere en koude winter’ in het verschiet, waarschuwde ze. Gezinnen met drie of vier kinderen worden geconfronteerd met een energierekening van 900 euro of meer per maand. Tegelijkertijd zegt de overheid daar niets aan te kunnen doen.

“En als de boeren onteigend zijn, ontstaan er alleen maar meer voedseltekorten en stijgt de prijs van voedsel alleen maar verder. Dit is volstrekt onlogisch,” zei Vlaardingerbroek, toevoegende dat de overheid niet het beste met ons voor heeft.

4.8 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
7 maanden geleden

Wereldwijd rollen regeringen de criminele WEF agenda uit.

We moeten eerst schoon schip maken voordat we verder kunnen.

Ik zou veel veranderingen doorgevoerd willen zien. Te beginnen met de volgende :

Wij kunnen niet verder zonder eerst schoon schip te maken.

Om de demonstratie te herstellen zijn naar mijn idee de volgende stappen noodzakelijk:
1. Verbieden van meerderheid kabinet. Maximaal 60 zetels en de rest van de stemmen moet in de Tweede Kamer geworven worden.
2. Grondwet herstellen en verankeren dat de Grondwet naar de letter van de wet dient te worden uitgevoerd en dat er geen enkele ruimte is voor andere interpretatie van deze Grondwet.
3. Koningshuis per direct afschaffen en het koningshuis plaatsen in de hoogste belasting schaal. Het koningshuis geld afpakken voor alle criminele activiteiten die ze gepleegd hebben in het verleden zoals drugshandel en Troost meisjes.
4. Het wettelijk verbieden van partij discipline.
5. Lobbyen moet een crimineel feit worden en in het wetboek van strafrecht komen.
6. Wildgroei van geheime diensten uitroeien en alle niet relevanten dossiers van mensen die geen strafbare feiten hebben begaan moeten vernietigd worden.
7. Er moet een volkstribunaal komen waar burgers hun rechten volgens de Grondwet moeten beschermen.
8. De Neurenberg code moet zwaar verankerd worden in de Grondwet.
9. NGO’s moeten vervolgd kunnen worden.
10. Banken mogen alleen nutsbedrijven zijn TEN DIENSTEN VAN DE SAMENLEVING. Banken mogen geen winsten maken.
11. Onze samenleving moet ingericht worden op duurzaamheid en niet op steeds meer productie van waardeloze prullaria.
12. Geld moet altijd gedekt zijn met goud en zilver zodat geld bijdrukken uit lucht niet is toegestaan.
13. Van de 900.000 ambtenaren moeten er 600.000 weg.
14. En misschien wel het belangrijkste. Een bindend referenda voor iedere ingrijpende beslissing .
15. Het opzeggen van volgende verdragen : WEF, WHO, NAVO, UN, IMF, BIS, WORLD BANK, EU en voor het geval ik er nog vergeten ben alle Verdragen met ondemocratische private organisaties.
16. Alle vluchtelingen terug naar hun eigen land en Nederland herstellen puur voor de Nederlanders en HUN cultuur.
17. Alle politici , arten, wetenschappers, bankiers etc etc die zich schuldig hebben gemaakt aan de verwoesting van Nederland en de verwoesting van de volksgezondheid vervolgen en AL hun onrechtmatig verkregen geld afnemen, paspoort innemen zodat ze NOOIT MEER KUNNEN REIZEN , hen uitsluiten van enig sociaal leven en hen het stemrecht te ontzeggen.

Een echte mens
Een echte mens
7 maanden geleden

Ze zegt het heel parlementair……

En nogmaals dit: DEBORAH BIRX IN HAAR BOEK: FAUCI EN IK HEBBEN SAMEN DE VIRUSREGELS VERZONNEN: lockdowns, social distancing, maskers, pcrtests etc..
Ze is apetrots en ook hierop: EN IK HEB PRESIDENT TRUMP VOORGELOGEN.

Vraagtekentje
Vraagtekentje
7 maanden geleden

Dat is geen “nieuwe” agenda, die bestaat al heel lang, alleen is het nu openbaar voor ieder die het wil/kan zien. Waar de hersenspoelingen geen vat op hebben.

Sugardaddy
Sugardaddy
7 maanden geleden

Als de helft van ons parlement zo goed Engels spreekt/leest als Eva Vlaardingenbroek, dan zouden ze wat meer leren van de onderzoekers in het buitenland.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

99
0
We lezen graag je reactie!x