Homepagina » Het Complot » Eerste Hollywoodfilm over 9/11 als inside job
Eerste Hollywoodfilm over 9/11 als inside job

Eerste Hollywoodfilm over 9/11 als inside job

In Hollywood wordt momenteel gewerkt aan een film die de officiële versie van de gebeurtenissen op 9/11 in twijfel trekt. Dat schrijft The Guardian.

Martin Sheen, Woody Harrelson en Ed Asner, die allen de complottheorieën over de aanslagen ondersteunen, hebben getekend voor de film die September Morn zal heten.

“Wij, de mensen, eisen dat de regering een diepgaand en onafhankelijk onderzoek doet naar de tragische gebeurtenissen op 9/11,” staat te lezen op de IMDb-pagina van de film.

Bush

Volgende week komen naar verwachting meer details naar buiten over de film die geregisseerd zal worden door BJ Davis en geschreven is door Howard Cohen, meldt Deadline.com.

Het is voor het eerst dat Hollywood zich laat horen over de theorie dat mensen binnen de regering Bush, of andere elementen van de overheid, achter de aanslagen op 11 september 2001 zaten.

Martin Sheen, die speelde in Apocalypse Now en The Departed, vraagt zich al langer openlijk af of de Twin Towers daadwerkelijk omlaag zijn gebracht door islamistische vliegtuigkapers.

Tegenstrijdigheden

“Ik wilde niet geloven dat mijn regering betrokken kon zijn bij zoiets, ik zou niet in een land kunnen leven dat zoiets zou kunnen doen, dat zou de ultieme vorm van verraad zijn,” vertelde hij in 2007 aan een interviewer.

Sheen kreeg argwaan toen zijn zoon Charlie hem wees op tegenstrijdigheden, bijvoorbeeld de manier waarop WTC 7 instortte.

Asner, winnaar van zeven Emmy Awards, heeft herhaaldelijk opgeroepen tot een nieuw onderzoek naar 9/11. Harrelson, die onlangs nog te zien was in The Hunger Games, steunt de 9/11 truth-beweging ook.

September Morn is tevens de naam van een album van Neil Diamond en een schilderij gemaakt door de Franse kunstenaar Paul Émile Chabas. Het hangt in het Metropolitan Museum of Art in New York.

Bron: Guardian.co.uk

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. Wil ik graag de site van een goede vriend vermelden die zich al geruime tijd hiermee bezig houd en maar niet stoppen kan tot de waarheid absoluut boven tafel komt.Hopelijk maakt deze film wat meer mensen wakker dan heden.Plak deze dus eens in uw werkbalk?http://www.waarheid911.nl/

  0 likes
 2. [quote name=”Hunting Wolf”]Wil ik graag de site van een goede vriend vermelden die zich al geruime tijd hiermee bezig houd en maar niet stoppen kan tot de waarheid absoluut boven tafel komt.Hopelijk maakt deze film wat meer mensen wakker dan heden.Plak deze dus eens in uw werkbalk?http://www.waarheid911.nl/%5B/quote%5D
  Dankjewel.

  Ik zal deze link ook weer doorsturen.

  0 likes
 3. het is zo klaar als een klontje, er zijn té veel bewijzen, dit is in ieder geval in scène gezet. zulke grote gebouwen storten nu eenmaal niet kaarsrecht in elkaar,en wtc7, tja dat filmpje is overduidelijk een gecontroleerde explosie geweest.
  Wat het ergste is is dat velen dit blijven ontkennen en dat de amerikaanse overheid er zomaar mee wegkomt zonder uitleg te geven. de toenmalige machthebbers verdienen de doodstraf hiervoor

  0 likes
 4. Kan iemand mij uitleggen waarom de Illuminati evt. achter veel Hollywood films zou zitten waarover gesproken wordt, met name door de vele occultische symbolen in films maar nu deze film ‘zomaar’ even gemaakt kan worden?

  0 likes
 5. Het wordt de hoogste tijd dat de waarheid naar buiten komt; de Illuminati o.a. van haar machtsmisbruikt wordt ontkracht en haar corrupties en genocide-plannen verdwijnen: als de Illuminati overbevolkings-problemen heeft, dan moeten ze dit aan de ‘buitenaardsen’ overlaten, die kunnen gehele volkeren/massa’s koloniseren naar andere planeten.

  0 likes
 6. Iedereen die zich ook maar voor even (zeg 2-10 uur heeft verdiept in 911 weet dat de media indertijd bewust of onbewust ons niet de waarheid heeft verteld. Gebouw 7 is de `smoking gun` die laat zien dat vrijwel alles in scene is gezet. Mensen, neem eens de tijd om de waarheid te onderzoeken ipv de hele dag rond te rennen en op je ipot te kijken. Kijk ook eens omhoog naar al die CHEMTRAILS en teken dan de petitie tegen chemtrails op: http://www.petities.nl zoek op `chemtrails`.

  0 likes
 7. Ik heb de neiging om dat van die zgn ‘chemtrails’ onzin te vinden, of het komt op zijn minst veel minder vaak voor dan gedacht. Maar 9/11 is een ander verhaal. Kijk maar eens hoe Bush reageert als hij het bericht van de aanslagen krijgt! Wat een slechte toneelspeler zeg! Hij kijkt betrapt en je ziet duidelijk dat hij erop zit te wachten. Er waren teveel partijen die baat hadden bij die ramp. Een paar duizend doden op een bevolking van tientallen miljoenen is overkomelijk voor een regering. De gebeurtenissen zijn té toevallig. Kijk maar eens naar wat er allemaal gebeurde op die datum. Hoe konden simpele mensen als die moslims gelijktijdig die aanslagen plegen en het luchtruim in komen? Waar was de beveiliging? Ze hebben al die zgn ‘hijackers’ weer teruggevonden. Van hen was het paspoort gestolen. En hoe kunnen paspoorten in vredesnaam dat inferno overleven?? En alle computers, stoelen en vloerbedekking niet?? En dan dat WTC7 dat ‘zo maar’ zonder vliegtuig instort? Door puin? Jaja…

  0 likes
 8. [quote name=”Alfred Melse”]Iedereen die zich ook maar voor even (zeg 2-10 uur heeft verdiept in 911 weet dat de media indertijd bewust of onbewust ons niet de waarheid heeft verteld. Gebouw 7 is de `smoking gun` die laat zien dat vrijwel alles in scene is gezet. Mensen, neem eens de tijd om de waarheid te onderzoeken ipv de hele dag rond te rennen en op je ipot te kijken. Kijk ook eens omhoog naar al die CHEMTRAILS en teken dan de petitie tegen chemtrails op: http://www.petities.nl zoek op `chemtrails`.[/quote]

  idd and already done 🙂

  0 likes
 9. Voor zij die het filmpje (nog) niet kennen.
  Kijk zelf in hoeveel films de illuminati verwerkt zit. Hollywood is perfect voor deze propaganda, want bijna iedereen zegt, wat ben je dom, het zijn films en films zijn vrijwel altijd fictie! De illuminati is niet dom!

  http://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw

  0 likes
 10. Oja, en tegenwoordig ook al in populaire videogames zoals Call of Duty. Mijn excuses voor de muziek!

  http://www.youtube.com/watch?v=Ix9FKOx62qs

  Op youtube zijn er ook filmpjes over Black Ops en de illuminati. Ik vind dit geen toeval meer.

  0 likes
 11. Wie nog steeds in de officiële lezing gelooft is echt een schaap. Ik hoop dat deze “sheoples” snel in meerderheid afnemen anders vrees ik een totalitaire staat tegen 2020.

  0 likes
 12. De japanse aanval op de amerikaanse vlootbasis te Pearl Harbour in december 1941 werd eveneens door de amerikanen uitgelokt.

  0 likes
 13. @Tom(#9):

  Ja, maar als deze film feitelijke gebeurtenissen van de aanslagen gaat laten zien, gaat er bij een hoop mensen misschien wel een lichtje branden. Snap het niet helemaal maar dat was ook mijn vraag in bericht #4.

  0 likes
 14. Heeft iemand ooit gedacht dat gebouw no7 mogelijk is opgeblazen door een andere groepering dan de Bush clan?
  Zonder de smoking gun van WTC7 zou de 9/11 aanslag het waarschijnlijk nooit halen in hollywood(bewust of onbewust).
  Dus je zou je kunnen afvragen of dit wel de bedoeling was,misschien wel alien interventie?

  0 likes
 15. De docu Zeitgeist gaat er ook overtuigend en uitgebreid op in en nog steeds denken heel veel mensen niet dat het in scene gezet is door de VS zelfs. Eigenlijk was het een ritueel en een excuus om een oorlog te beginnen.

  Maar ok, Hollywood is een ander verhaal. Zo is er ook een Hollywoodfilm Conspiracy Theory met Mel Gibson. In die film hebben ze het geloof ik over o.a. fluoride in drinkwater. Ik denk dat dit net zoiets wordt. Uiteindelijk zal het toch de bedoeling zijn dat Hollywood vooral gezien wordt als entertainment en fictie. En voor sommige nu misschien zelfs het doorslaggevende bewijs dat wanneer Hollywood zich ermee gaat bemoeien we zoiets al helemaal niet meer serieus moeten nemen. Misschien is het dus een soort omgekeerde psychologie. Ze willen ons doen geloven dat het een Inside Job was, maar omdat het Hollywood is, wordt het toch als fictie gezien. Het blijft wel een beetje vreemd ja, maar ergens begrijp ik de slinkse gedachte er wel achter.

  0 likes
 16. Als je illuminati achterstevoren typt met .com erachter dan kom je op een Amerikaanse Nationale security agency site 😀

  0 likes
 17. Kent iemand de tv serie “the lone gunmen”?
  Hier is een stuk uit de wikipedia pagina over de serie: The pilot episode depicted a plane being flown into the New York World Trade Center; it originally aired six months before 9/11. Foreshadowing a number of conspiracy theories which would arise in the wake of the September 11, 2001 attacks, the plot of the March 4, 2001 episode depicts a secret faction within the US government plotting to hijack a Boeing 727 and fly it into the World Trade Center by remote control. The stated motive was to increase the military defense budget by blaming the attack on foreign interests. In the episode, the plot is foiled by the protagonists, who board the doomed plane and deactivate the malicious autopilot system just seconds before the plane would have reached the World Trade Center. Hier is de wiki link over de serie http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lone_Gunmen_%28TV_series%29 Let op de datum!

  0 likes
 18. Straks kan Hollywood ook een film maken over de ‘iraanse’ aanval op de amerikaanse vloot en het tot zinken brengen van het oude, afgedankte atoom-vliegdekschip ‘Enterprise’, waardoor de USA en Israël een legitieme reden hebben om iran de oorlog te verklaren.

  0 likes
 19. ik weet daar een mooie naam voor in plaats van september morn.

  9/11 The end of trade Center

  0 likes
 20. willen ze er nu nog meer geld aan verdienen..mijn mening is dat niemand naar die film moet gaan en ze lekker miljoenen verlies laten draaien

  0 likes
 21. [quote name=”Tom”]De docu Zeitgeist gaat er ook overtuigend en uitgebreid op in en nog steeds denken heel veel mensen niet dat het in scene gezet is door de VS zelfs. Eigenlijk was het een ritueel en een excuus om een oorlog te beginnen.

  Maar ok, Hollywood is een ander verhaal. [/quote]

  Best slim van Hollywood filmmakers door therorieën, angsten, fantasieën, in films te verwerken. Wel verwarrend maar het zet de mensen wel aan het denken.

  0 likes
 22. [quote name=”anoniem”]willen ze er nu nog meer geld aan verdienen..mijn mening is dat niemand naar die film moet gaan en ze lekker miljoenen verlies laten draaien[/quote]

  Er moeten/mogen juist veel mensen naar die film gaan dan worden ze eens wakker.

  0 likes
 23. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”anoniem”]willen ze er nu nog meer geld aan verdienen..mijn mening is dat niemand naar die film moet gaan en ze lekker miljoenen verlies laten draaien[/quote]

  Er moeten/mogen juist veel mensen naar die film gaan dan worden ze eens wakker.[/quote]

  Totaal mee eens!! Ik heb ALTIJD al vraagtekens gehad bij deze aanslagen! Eindelijkk worden ze in het daglicht geplaatst.!!!

  0 likes
 24. [quote name=”D2012″]Kan iemand mij uitleggen waarom de Illuminati evt. achter veel Hollywood films zou zitten waarover gesproken wordt, met name door de vele occultische symbolen in films maar nu deze film ‘zomaar’ even gemaakt kan worden?[/quote]
  Om er toch weer een bepaalde draai aan te kunnen geven.

  0 likes
 25. [quote name=”gizmo”]Heeft iemand ooit gedacht dat gebouw no7 mogelijk is opgeblazen door een andere groepering dan de Bush clan?
  Zonder de smoking gun van WTC7 zou de 9/11 aanslag het waarschijnlijk nooit halen in hollywood(bewust of onbewust).
  Dus je zou je kunnen afvragen of dit wel de bedoeling was,misschien wel alien interventie?[/quote]
  Denk ‘t niet, want de BBC meldde dat gebouw al een half uur tevoren als ingestort.

  0 likes
 26. Precies 10 jaar te laat, daar kijkt geen hond meer naar.

  Diep treurig!

  0 likes
 27. [quote name=”Diets”]Precies 10 jaar te laat, daar kijkt geen hond meer naar.

  Diep treurig![/quote]
  Ik ga wel kijken, hoor.

  0 likes
 28. [quote name=”Statiefje”]Als je illuminati achterstevoren typt met .com erachter dan kom je op een Amerikaanse Nationale security agency site :-D[/quote]

  Dat is tamelijk apart. 😐

  0 likes
 29. Dat van die omgedraaide Illuminati schijnt een grap te zijn. iedereen kan een “doorverwijzingsdomein” registreren. Kijk op http://www.youtube.com/watch?v=_HEU7zMXsV0

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Afvallen met hypnotherapie

Bizar effectieve methode om gegarandeerd af te vallen

Als het gaat om afvallen, dan weet ...

diabetesvrij

Hoe je snel en gratis van diabetes geneest zonder onzin

Diabetes is een ziekte waarbij je bloedsuikerwaarde ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Gênante vertoning: Kijk hoe deze tv-presentator de vloer aanveegt met de hysterische klimaattiener Greta Thunberg

Jij bent geen morele leider. Ik zal je vertellen wat je wel bent. Professor sloopt klimaatactivist Greta Thunberg in deze open brief

Een professor van de DePaul University in ...

snow-1813456_1280

Brute kou treft 200 miljoen Amerikanen, en het ergste is nog niet voorbij. Honderden records op de tocht. Horrorwinter in aantocht?

In de Verenigde Staten zijn duizenden vluchten ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.