Homepagina » Het Complot » Eerste Hollywoodfilm over 9/11 als inside job
Eerste Hollywoodfilm over 9/11 als inside job

Eerste Hollywoodfilm over 9/11 als inside job

In Hollywood wordt momenteel gewerkt aan een film die de officiële versie van de gebeurtenissen op 9/11 in twijfel trekt. Dat schrijft The Guardian.

Martin Sheen, Woody Harrelson en Ed Asner, die allen de complottheorieën over de aanslagen ondersteunen, hebben getekend voor de film die September Morn zal heten.

“Wij, de mensen, eisen dat de regering een diepgaand en onafhankelijk onderzoek doet naar de tragische gebeurtenissen op 9/11,” staat te lezen op de IMDb-pagina van de film.

Bush

Volgende week komen naar verwachting meer details naar buiten over de film die geregisseerd zal worden door BJ Davis en geschreven is door Howard Cohen, meldt Deadline.com.

Het is voor het eerst dat Hollywood zich laat horen over de theorie dat mensen binnen de regering Bush, of andere elementen van de overheid, achter de aanslagen op 11 september 2001 zaten.

Martin Sheen, die speelde in Apocalypse Now en The Departed, vraagt zich al langer openlijk af of de Twin Towers daadwerkelijk omlaag zijn gebracht door islamistische vliegtuigkapers.

Tegenstrijdigheden

“Ik wilde niet geloven dat mijn regering betrokken kon zijn bij zoiets, ik zou niet in een land kunnen leven dat zoiets zou kunnen doen, dat zou de ultieme vorm van verraad zijn,” vertelde hij in 2007 aan een interviewer.

Sheen kreeg argwaan toen zijn zoon Charlie hem wees op tegenstrijdigheden, bijvoorbeeld de manier waarop WTC 7 instortte.

Asner, winnaar van zeven Emmy Awards, heeft herhaaldelijk opgeroepen tot een nieuw onderzoek naar 9/11. Harrelson, die onlangs nog te zien was in The Hunger Games, steunt de 9/11 truth-beweging ook.

September Morn is tevens de naam van een album van Neil Diamond en een schilderij gemaakt door de Franse kunstenaar Paul Émile Chabas. Het hangt in het Metropolitan Museum of Art in New York.

Bron: Guardian.co.uk

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Hunting Wolf schreef:

  Wil ik graag de site van een goede vriend vermelden die zich al geruime tijd hiermee bezig houd en maar niet stoppen kan tot de waarheid absoluut boven tafel komt.Hopelijk maakt deze film wat meer mensen wakker dan heden.Plak deze dus eens in uw werkbalk?http://www.waarheid911.nl/

  0 likes
 • Avatar_777 schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”]Wil ik graag de site van een goede vriend vermelden die zich al geruime tijd hiermee bezig houd en maar niet stoppen kan tot de waarheid absoluut boven tafel komt.Hopelijk maakt deze film wat meer mensen wakker dan heden.Plak deze dus eens in uw werkbalk?http://www.waarheid911.nl/%5B/quote%5D
  Dankjewel.

  Ik zal deze link ook weer doorsturen.

  0 likes
 • redice schreef:

  het is zo klaar als een klontje, er zijn té veel bewijzen, dit is in ieder geval in scène gezet. zulke grote gebouwen storten nu eenmaal niet kaarsrecht in elkaar,en wtc7, tja dat filmpje is overduidelijk een gecontroleerde explosie geweest.
  Wat het ergste is is dat velen dit blijven ontkennen en dat de amerikaanse overheid er zomaar mee wegkomt zonder uitleg te geven. de toenmalige machthebbers verdienen de doodstraf hiervoor

  0 likes
 • D2012 schreef:

  Kan iemand mij uitleggen waarom de Illuminati evt. achter veel Hollywood films zou zitten waarover gesproken wordt, met name door de vele occultische symbolen in films maar nu deze film ‘zomaar’ even gemaakt kan worden?

  0 likes
 • Kalki schreef:

  Het wordt de hoogste tijd dat de waarheid naar buiten komt; de Illuminati o.a. van haar machtsmisbruikt wordt ontkracht en haar corrupties en genocide-plannen verdwijnen: als de Illuminati overbevolkings-problemen heeft, dan moeten ze dit aan de ‘buitenaardsen’ overlaten, die kunnen gehele volkeren/massa’s koloniseren naar andere planeten.

  0 likes
 • Alfred Melse schreef:

  Iedereen die zich ook maar voor even (zeg 2-10 uur heeft verdiept in 911 weet dat de media indertijd bewust of onbewust ons niet de waarheid heeft verteld. Gebouw 7 is de `smoking gun` die laat zien dat vrijwel alles in scene is gezet. Mensen, neem eens de tijd om de waarheid te onderzoeken ipv de hele dag rond te rennen en op je ipot te kijken. Kijk ook eens omhoog naar al die CHEMTRAILS en teken dan de petitie tegen chemtrails op: http://www.petities.nl zoek op `chemtrails`.

  0 likes
 • sooltje schreef:

  Ik heb de neiging om dat van die zgn ‘chemtrails’ onzin te vinden, of het komt op zijn minst veel minder vaak voor dan gedacht. Maar 9/11 is een ander verhaal. Kijk maar eens hoe Bush reageert als hij het bericht van de aanslagen krijgt! Wat een slechte toneelspeler zeg! Hij kijkt betrapt en je ziet duidelijk dat hij erop zit te wachten. Er waren teveel partijen die baat hadden bij die ramp. Een paar duizend doden op een bevolking van tientallen miljoenen is overkomelijk voor een regering. De gebeurtenissen zijn té toevallig. Kijk maar eens naar wat er allemaal gebeurde op die datum. Hoe konden simpele mensen als die moslims gelijktijdig die aanslagen plegen en het luchtruim in komen? Waar was de beveiliging? Ze hebben al die zgn ‘hijackers’ weer teruggevonden. Van hen was het paspoort gestolen. En hoe kunnen paspoorten in vredesnaam dat inferno overleven?? En alle computers, stoelen en vloerbedekking niet?? En dan dat WTC7 dat ‘zo maar’ zonder vliegtuig instort? Door puin? Jaja…

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  [quote name=”Alfred Melse”]Iedereen die zich ook maar voor even (zeg 2-10 uur heeft verdiept in 911 weet dat de media indertijd bewust of onbewust ons niet de waarheid heeft verteld. Gebouw 7 is de `smoking gun` die laat zien dat vrijwel alles in scene is gezet. Mensen, neem eens de tijd om de waarheid te onderzoeken ipv de hele dag rond te rennen en op je ipot te kijken. Kijk ook eens omhoog naar al die CHEMTRAILS en teken dan de petitie tegen chemtrails op: http://www.petities.nl zoek op `chemtrails`.[/quote]

  idd and already done 🙂

  0 likes
 • Tom schreef:

  Voor zij die het filmpje (nog) niet kennen.
  Kijk zelf in hoeveel films de illuminati verwerkt zit. Hollywood is perfect voor deze propaganda, want bijna iedereen zegt, wat ben je dom, het zijn films en films zijn vrijwel altijd fictie! De illuminati is niet dom!

  http://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw

  0 likes
 • Tom schreef:

  Oja, en tegenwoordig ook al in populaire videogames zoals Call of Duty. Mijn excuses voor de muziek!

  http://www.youtube.com/watch?v=Ix9FKOx62qs

  Op youtube zijn er ook filmpjes over Black Ops en de illuminati. Ik vind dit geen toeval meer.

  0 likes
 • Roger schreef:

  Wie nog steeds in de officiële lezing gelooft is echt een schaap. Ik hoop dat deze “sheoples” snel in meerderheid afnemen anders vrees ik een totalitaire staat tegen 2020.

  0 likes
 • Westbound schreef:

  De japanse aanval op de amerikaanse vlootbasis te Pearl Harbour in december 1941 werd eveneens door de amerikanen uitgelokt.

  0 likes
 • D2012 schreef:

  @Tom(#9):

  Ja, maar als deze film feitelijke gebeurtenissen van de aanslagen gaat laten zien, gaat er bij een hoop mensen misschien wel een lichtje branden. Snap het niet helemaal maar dat was ook mijn vraag in bericht #4.

  0 likes
 • gizmo schreef:

  Heeft iemand ooit gedacht dat gebouw no7 mogelijk is opgeblazen door een andere groepering dan de Bush clan?
  Zonder de smoking gun van WTC7 zou de 9/11 aanslag het waarschijnlijk nooit halen in hollywood(bewust of onbewust).
  Dus je zou je kunnen afvragen of dit wel de bedoeling was,misschien wel alien interventie?

  0 likes
 • Tom schreef:

  De docu Zeitgeist gaat er ook overtuigend en uitgebreid op in en nog steeds denken heel veel mensen niet dat het in scene gezet is door de VS zelfs. Eigenlijk was het een ritueel en een excuus om een oorlog te beginnen.

  Maar ok, Hollywood is een ander verhaal. Zo is er ook een Hollywoodfilm Conspiracy Theory met Mel Gibson. In die film hebben ze het geloof ik over o.a. fluoride in drinkwater. Ik denk dat dit net zoiets wordt. Uiteindelijk zal het toch de bedoeling zijn dat Hollywood vooral gezien wordt als entertainment en fictie. En voor sommige nu misschien zelfs het doorslaggevende bewijs dat wanneer Hollywood zich ermee gaat bemoeien we zoiets al helemaal niet meer serieus moeten nemen. Misschien is het dus een soort omgekeerde psychologie. Ze willen ons doen geloven dat het een Inside Job was, maar omdat het Hollywood is, wordt het toch als fictie gezien. Het blijft wel een beetje vreemd ja, maar ergens begrijp ik de slinkse gedachte er wel achter.

  0 likes
 • Statiefje schreef:

  Als je illuminati achterstevoren typt met .com erachter dan kom je op een Amerikaanse Nationale security agency site 😀

  0 likes
 • Fred L schreef:

  Kent iemand de tv serie “the lone gunmen”?
  Hier is een stuk uit de wikipedia pagina over de serie: The pilot episode depicted a plane being flown into the New York World Trade Center; it originally aired six months before 9/11. Foreshadowing a number of conspiracy theories which would arise in the wake of the September 11, 2001 attacks, the plot of the March 4, 2001 episode depicts a secret faction within the US government plotting to hijack a Boeing 727 and fly it into the World Trade Center by remote control. The stated motive was to increase the military defense budget by blaming the attack on foreign interests. In the episode, the plot is foiled by the protagonists, who board the doomed plane and deactivate the malicious autopilot system just seconds before the plane would have reached the World Trade Center. Hier is de wiki link over de serie http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lone_Gunmen_%28TV_series%29 Let op de datum!

  0 likes
 • Westbound schreef:

  Straks kan Hollywood ook een film maken over de ‘iraanse’ aanval op de amerikaanse vloot en het tot zinken brengen van het oude, afgedankte atoom-vliegdekschip ‘Enterprise’, waardoor de USA en Israël een legitieme reden hebben om iran de oorlog te verklaren.

  0 likes
 • Royy28 schreef:

  ik weet daar een mooie naam voor in plaats van september morn.

  9/11 The end of trade Center

  0 likes
 • anoniem schreef:

  willen ze er nu nog meer geld aan verdienen..mijn mening is dat niemand naar die film moet gaan en ze lekker miljoenen verlies laten draaien

  0 likes
 • Statiefje schreef:

  [quote name=”Tom”]De docu Zeitgeist gaat er ook overtuigend en uitgebreid op in en nog steeds denken heel veel mensen niet dat het in scene gezet is door de VS zelfs. Eigenlijk was het een ritueel en een excuus om een oorlog te beginnen.

  Maar ok, Hollywood is een ander verhaal. [/quote]

  Best slim van Hollywood filmmakers door therorieën, angsten, fantasieën, in films te verwerken. Wel verwarrend maar het zet de mensen wel aan het denken.

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  [quote name=”anoniem”]willen ze er nu nog meer geld aan verdienen..mijn mening is dat niemand naar die film moet gaan en ze lekker miljoenen verlies laten draaien[/quote]

  Er moeten/mogen juist veel mensen naar die film gaan dan worden ze eens wakker.

  0 likes
 • Eda schreef:

  [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”anoniem”]willen ze er nu nog meer geld aan verdienen..mijn mening is dat niemand naar die film moet gaan en ze lekker miljoenen verlies laten draaien[/quote]

  Er moeten/mogen juist veel mensen naar die film gaan dan worden ze eens wakker.[/quote]

  Totaal mee eens!! Ik heb ALTIJD al vraagtekens gehad bij deze aanslagen! Eindelijkk worden ze in het daglicht geplaatst.!!!

  0 likes
 • Paulussie schreef:

  [quote name=”D2012″]Kan iemand mij uitleggen waarom de Illuminati evt. achter veel Hollywood films zou zitten waarover gesproken wordt, met name door de vele occultische symbolen in films maar nu deze film ‘zomaar’ even gemaakt kan worden?[/quote]
  Om er toch weer een bepaalde draai aan te kunnen geven.

  0 likes
 • Paulussie schreef:

  [quote name=”gizmo”]Heeft iemand ooit gedacht dat gebouw no7 mogelijk is opgeblazen door een andere groepering dan de Bush clan?
  Zonder de smoking gun van WTC7 zou de 9/11 aanslag het waarschijnlijk nooit halen in hollywood(bewust of onbewust).
  Dus je zou je kunnen afvragen of dit wel de bedoeling was,misschien wel alien interventie?[/quote]
  Denk ‘t niet, want de BBC meldde dat gebouw al een half uur tevoren als ingestort.

  0 likes
 • Diets schreef:

  Precies 10 jaar te laat, daar kijkt geen hond meer naar.

  Diep treurig!

  0 likes
 • Paul schreef:

  [quote name=”Diets”]Precies 10 jaar te laat, daar kijkt geen hond meer naar.

  Diep treurig![/quote]
  Ik ga wel kijken, hoor.

  0 likes
 • Emmke schreef:

  [quote name=”Statiefje”]Als je illuminati achterstevoren typt met .com erachter dan kom je op een Amerikaanse Nationale security agency site :-D[/quote]

  Dat is tamelijk apart. 😐

  0 likes
 • Rick schreef:

  Dat van die omgedraaide Illuminati schijnt een grap te zijn. iedereen kan een “doorverwijzingsdomein” registreren. Kijk op http://www.youtube.com/watch?v=_HEU7zMXsV0

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  tandartsen

  Tandartsen trekken aan de bel: ‘Aantal patiënten explodeert door mondkapjes’

  Het aantal mensen dat last heeft van ...

  pandemie

  Covid-1984: ‘Ze hebben deze pandemie jaren van tevoren gepland’

  De reactie op de pandemie – de ...

  >