Het Complot

Eerste Hollywoodfilm over 9/11 als inside job

Help ons door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Hollywood wordt momenteel gewerkt aan een film die de officiële versie van de gebeurtenissen op 9/11 in twijfel trekt. Dat schrijft The Guardian.

Martin Sheen, Woody Harrelson en Ed Asner, die allen de complottheorieën over de aanslagen ondersteunen, hebben getekend voor de film die September Morn zal heten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Wij, de mensen, eisen dat de regering een diepgaand en onafhankelijk onderzoek doet naar de tragische gebeurtenissen op 9/11,” staat te lezen op de IMDb-pagina van de film.

Bush

Volgende week komen naar verwachting meer details naar buiten over de film die geregisseerd zal worden door BJ Davis en geschreven is door Howard Cohen, meldt Deadline.com.

Het is voor het eerst dat Hollywood zich laat horen over de theorie dat mensen binnen de regering Bush, of andere elementen van de overheid, achter de aanslagen op 11 september 2001 zaten.

Martin Sheen, die speelde in Apocalypse Now en The Departed, vraagt zich al langer openlijk af of de Twin Towers daadwerkelijk omlaag zijn gebracht door islamistische vliegtuigkapers.

Tegenstrijdigheden

“Ik wilde niet geloven dat mijn regering betrokken kon zijn bij zoiets, ik zou niet in een land kunnen leven dat zoiets zou kunnen doen, dat zou de ultieme vorm van verraad zijn,” vertelde hij in 2007 aan een interviewer.

Sheen kreeg argwaan toen zijn zoon Charlie hem wees op tegenstrijdigheden, bijvoorbeeld de manier waarop WTC 7 instortte.

Asner, winnaar van zeven Emmy Awards, heeft herhaaldelijk opgeroepen tot een nieuw onderzoek naar 9/11. Harrelson, die onlangs nog te zien was in The Hunger Games, steunt de 9/11 truth-beweging ook.

September Morn is tevens de naam van een album van Neil Diamond en een schilderij gemaakt door de Franse kunstenaar Paul Émile Chabas. Het hangt in het Metropolitan Museum of Art in New York.

Bron: Guardian.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Wil ik graag de site van een goede vriend vermelden die zich al geruime tijd hiermee bezig houd en maar niet stoppen kan tot de waarheid absoluut boven tafel komt.Hopelijk maakt deze film wat meer mensen wakker dan heden.Plak deze dus eens in uw werkbalk?http://www.waarheid911.nl/

Avatar_777
Avatar_777
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Wil ik graag de site van een goede vriend vermelden die zich al geruime tijd hiermee bezig houd en maar niet stoppen kan tot de waarheid absoluut boven tafel komt.Hopelijk maakt deze film wat meer mensen wakker dan heden.Plak deze dus eens in uw werkbalk?http://www.waarheid911.nl/%5B/quote%5D
Dankjewel.

Ik zal deze link ook weer doorsturen.

redice
redice
11 jaren geleden

het is zo klaar als een klontje, er zijn té veel bewijzen, dit is in ieder geval in scène gezet. zulke grote gebouwen storten nu eenmaal niet kaarsrecht in elkaar,en wtc7, tja dat filmpje is overduidelijk een gecontroleerde explosie geweest.
Wat het ergste is is dat velen dit blijven ontkennen en dat de amerikaanse overheid er zomaar mee wegkomt zonder uitleg te geven. de toenmalige machthebbers verdienen de doodstraf hiervoor

D2012
D2012
11 jaren geleden

Kan iemand mij uitleggen waarom de Illuminati evt. achter veel Hollywood films zou zitten waarover gesproken wordt, met name door de vele occultische symbolen in films maar nu deze film ‘zomaar’ even gemaakt kan worden?

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x