Homepagina » Het Complot » Eerste Hollywoodfilm over 9/11 als inside job
Eerste Hollywoodfilm over 9/11 als inside job

Eerste Hollywoodfilm over 9/11 als inside job

In Hollywood wordt momenteel gewerkt aan een film die de officiële versie van de gebeurtenissen op 9/11 in twijfel trekt. Dat schrijft The Guardian.

Martin Sheen, Woody Harrelson en Ed Asner, die allen de complottheorieën over de aanslagen ondersteunen, hebben getekend voor de film die September Morn zal heten.

“Wij, de mensen, eisen dat de regering een diepgaand en onafhankelijk onderzoek doet naar de tragische gebeurtenissen op 9/11,” staat te lezen op de IMDb-pagina van de film.

Bush

Volgende week komen naar verwachting meer details naar buiten over de film die geregisseerd zal worden door BJ Davis en geschreven is door Howard Cohen, meldt Deadline.com.

Het is voor het eerst dat Hollywood zich laat horen over de theorie dat mensen binnen de regering Bush, of andere elementen van de overheid, achter de aanslagen op 11 september 2001 zaten.

Martin Sheen, die speelde in Apocalypse Now en The Departed, vraagt zich al langer openlijk af of de Twin Towers daadwerkelijk omlaag zijn gebracht door islamistische vliegtuigkapers.

Tegenstrijdigheden

“Ik wilde niet geloven dat mijn regering betrokken kon zijn bij zoiets, ik zou niet in een land kunnen leven dat zoiets zou kunnen doen, dat zou de ultieme vorm van verraad zijn,” vertelde hij in 2007 aan een interviewer.

Sheen kreeg argwaan toen zijn zoon Charlie hem wees op tegenstrijdigheden, bijvoorbeeld de manier waarop WTC 7 instortte.

Asner, winnaar van zeven Emmy Awards, heeft herhaaldelijk opgeroepen tot een nieuw onderzoek naar 9/11. Harrelson, die onlangs nog te zien was in The Hunger Games, steunt de 9/11 truth-beweging ook.

September Morn is tevens de naam van een album van Neil Diamond en een schilderij gemaakt door de Franse kunstenaar Paul Émile Chabas. Het hangt in het Metropolitan Museum of Art in New York.

Bron: Guardian.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
8 jaren geleden

Wil ik graag de site van een goede vriend vermelden die zich al geruime tijd hiermee bezig houd en maar niet stoppen kan tot de waarheid absoluut boven tafel komt.Hopelijk maakt deze film wat meer mensen wakker dan heden.Plak deze dus eens in uw werkbalk?http://www.waarheid911.nl/

Avatar_777
Avatar_777
8 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Wil ik graag de site van een goede vriend vermelden die zich al geruime tijd hiermee bezig houd en maar niet stoppen kan tot de waarheid absoluut boven tafel komt.Hopelijk maakt deze film wat meer mensen wakker dan heden.Plak deze dus eens in uw werkbalk?http://www.waarheid911.nl/%5B/quote%5D
Dankjewel.

Ik zal deze link ook weer doorsturen.

redice
redice
8 jaren geleden

het is zo klaar als een klontje, er zijn té veel bewijzen, dit is in ieder geval in scène gezet. zulke grote gebouwen storten nu eenmaal niet kaarsrecht in elkaar,en wtc7, tja dat filmpje is overduidelijk een gecontroleerde explosie geweest.
Wat het ergste is is dat velen dit blijven ontkennen en dat de amerikaanse overheid er zomaar mee wegkomt zonder uitleg te geven. de toenmalige machthebbers verdienen de doodstraf hiervoor

D2012
D2012
8 jaren geleden

Kan iemand mij uitleggen waarom de Illuminati evt. achter veel Hollywood films zou zitten waarover gesproken wordt, met name door de vele occultische symbolen in films maar nu deze film ‘zomaar’ even gemaakt kan worden?

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Het wordt de hoogste tijd dat de waarheid naar buiten komt; de Illuminati o.a. van haar machtsmisbruikt wordt ontkracht en haar corrupties en genocide-plannen verdwijnen: als de Illuminati overbevolkings-problemen heeft, dan moeten ze dit aan de ‘buitenaardsen’ overlaten, die kunnen gehele volkeren/massa’s koloniseren naar andere planeten.

Alfred Melse
Alfred Melse
8 jaren geleden

Iedereen die zich ook maar voor even (zeg 2-10 uur heeft verdiept in 911 weet dat de media indertijd bewust of onbewust ons niet de waarheid heeft verteld. Gebouw 7 is de `smoking gun` die laat zien dat vrijwel alles in scene is gezet. Mensen, neem eens de tijd om de waarheid te onderzoeken ipv de hele dag rond te rennen en op je ipot te kijken. Kijk ook eens omhoog naar al die CHEMTRAILS en teken dan de petitie tegen chemtrails op: http://www.petities.nl zoek op `chemtrails`.

sooltje
sooltje
8 jaren geleden

Ik heb de neiging om dat van die zgn ‘chemtrails’ onzin te vinden, of het komt op zijn minst veel minder vaak voor dan gedacht. Maar 9/11 is een ander verhaal. Kijk maar eens hoe Bush reageert als hij het bericht van de aanslagen krijgt! Wat een slechte toneelspeler zeg! Hij kijkt betrapt en je ziet duidelijk dat hij erop zit te wachten. Er waren teveel partijen die baat hadden bij die ramp. Een paar duizend doden op een bevolking van tientallen miljoenen is overkomelijk voor een regering. De gebeurtenissen zijn té toevallig. Kijk maar eens naar wat er allemaal gebeurde op die datum. Hoe konden simpele mensen als die moslims gelijktijdig die aanslagen plegen en het luchtruim in komen? Waar was de beveiliging? Ze hebben al die zgn ‘hijackers’ weer teruggevonden. Van hen was het paspoort gestolen. En hoe kunnen paspoorten in vredesnaam dat inferno overleven?? En alle computers, stoelen en vloerbedekking niet?? En dan dat WTC7 dat ‘zo maar’ zonder vliegtuig instort? Door puin? Jaja…

S0M30N3
S0M30N3
8 jaren geleden

[quote name=”Alfred Melse”]Iedereen die zich ook maar voor even (zeg 2-10 uur heeft verdiept in 911 weet dat de media indertijd bewust of onbewust ons niet de waarheid heeft verteld. Gebouw 7 is de `smoking gun` die laat zien dat vrijwel alles in scene is gezet. Mensen, neem eens de tijd om de waarheid te onderzoeken ipv de hele dag rond te rennen en op je ipot te kijken. Kijk ook eens omhoog naar al die CHEMTRAILS en teken dan de petitie tegen chemtrails op: http://www.petities.nl zoek op `chemtrails`.[/quote]

idd and already done 🙂

Tom
Tom
8 jaren geleden

Voor zij die het filmpje (nog) niet kennen.
Kijk zelf in hoeveel films de illuminati verwerkt zit. Hollywood is perfect voor deze propaganda, want bijna iedereen zegt, wat ben je dom, het zijn films en films zijn vrijwel altijd fictie! De illuminati is niet dom!

http://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw

Tom
Tom
8 jaren geleden

Oja, en tegenwoordig ook al in populaire videogames zoals Call of Duty. Mijn excuses voor de muziek!

http://www.youtube.com/watch?v=Ix9FKOx62qs

Op youtube zijn er ook filmpjes over Black Ops en de illuminati. Ik vind dit geen toeval meer.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronavaccin

Doden door coronavaccins: de cijfers wijzen op een aankomende catastrofe

Afgelopen week publiceerde onafhankelijk onderzoeker Virginia Stoner ...

opvliegers

Last van irritante opvliegers, of andere overgangsklachten?

Als je een vrouw tussen ca. begin ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x