Great ResetMens en Dier

Raadslid fel tegen globalistische plannen: ‘Stokpaardje van elitaire club die weinig op heeft met gewone mensen’

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

Ook op lokaal niveau wordt er gestreden tegen de globalistische plannen van de elite. Het Haagse raadslid Ralf Sluijs (Hart voor Den Haag) ageerde in de raadszaal tegen de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) die zijn vastgesteld door de VN.

“Op basis waarvan is er ooit besloten dat Den Haag zich conformeert aan de SDG’s van de VN? In welk verkiezingsprogramma heeft het gestaan? Welk debat is erover gevoerd? Welke democratische controle is erop?” vroeg Sluijs.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Knettergek

“Deze SDG’s zijn een stokpaardje van een elitaire club die de voeling met de gewone mensen al lang geleden verloren is. Globalisering is het toverwoord, maar ze hebben geen flauw idee van de zorgen van de mensen die drie straten verderop wonen,” zei hij.

Sluijs verwees naar uitspraken van D66-prominent Barbara Baarsma, die onlangs met droge ogen voorstelde om mensen een CO2-budget te geven. “Iemand die niet wil vliegen omdat hij daar bijvoorbeeld geen geld voor heeft, verkoopt aan mij uitstootrechten zodat ik wel kan vliegen. Zo kunnen mensen met een smalle portemonnee ook iets verdienen aan vergroening. Knettergek,” zei het raadslid.

Waanzin

Hij wees erop dat burgemeester Jan van Zanen in juli in zijn rol als voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten in New York was te vinden om over de SDG’s te praten.

“Alle hotemetoten van de wereld waren naar de Big Apple gevlogen om ons daarna te vertellen dat we minder moeten vliegen. Dit soort waanzin komt allemaal voort uit de SDG’s, die zo geformuleerd zijn dat je er eigenlijk niet tegen kunt zijn. Ondertussen heeft het wel grote gevolgen voor gewone mensen,” benadrukte Sluijs.

4.8 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
1 jaar geleden

Boycotten, boycotten, boycotten

Afzetten deze criminele Wef politici

Peter
Peter
1 jaar geleden

Afzetten deze criminele WEF-regering en nog dit jaar nieuwe verkiezingen

Hein
Hein
1 jaar geleden

En wie leest dit allemaal mee?

Hein
Hein
1 jaar geleden

Praatjes vullen geen gaatjes

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x