Homepagina » UFO » Mysterie wordt steeds groter: wie zijn toch die ‘onbekende individuen’ die legerofficieren opdracht geven om UFO-bewijs te vernietigen?
Mysterie wordt steeds groter: wie zijn toch die 'onbekende individuen' die legerofficieren opdracht geven om UFO-bewijs te vernietigen?

Mysterie wordt steeds groter: wie zijn toch die ‘onbekende individuen’ die legerofficieren opdracht geven om UFO-bewijs te vernietigen?

In 2004 kwamen Amerikaanse straaljagerpiloten die waren gestationeerd op de USS Nimitz voor de oostkust van de Verenigde Staten oog in oog met een UFO.

Voormalige officieren van het vliegdekschip zeggen nu dat ze alle opnames moesten overdragen aan ‘onbekende individuen’.

In 2017 lekten er beelden uit van de UFO, die laten authentiek bleken te zijn.

Alle gegevens

Steeds meer veteranen die rond 2004 deel uitmaakten van de Nimitz Carrier Strike Group beweren nu dat er ‘mysterieuze individuen’ aan boord kwamen om te voorkomen dat het UFO-bewijs naar buiten zou komen.

Eén van hen, Gary Voorhis, kreeg op de USS Princeton bezoek van twee ‘onbekende personen’.

“Ze arriveerden per helikopter en kort daarna, hooguit 20 minuten, kreeg ik te horen dat ik alle gegevens van het AEGIS-systeem moest overdragen,” zei hij.

Harde schijven

Een andere officier, P.J. Hughes, kreeg van zijn leidinggevende te horen dat hij alle harde schijven van het AWACS-vliegtuig E-2 Hawkeye moest afstaan.

“De mannen waren eerder nog niet op het schip en ik heb ze niet aan boord zien gaan,” zei hij.

We stopten de harde schijven in zakken, waarna de anonieme officieren het schip weer verlieten, aldus Hughes.

Verdwenen

Commandant David Fravor was één van de piloten die de UFO moest zien te onderscheppen.

Hij zei eerder dat opnames van de confrontatie op mysterieuze wijze uit zijn kluisje waren verdwenen.

[Fox News, Popular Mechanics]

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mrs. No-one
Mrs. No-one
1 jaar geleden

Dit heet de arrogantie van de macht, stel je voor dat de hypocriete zelfgenoegzame (wereld)leiders moeten gaan toegeven dat er wetenschap en technologie bestaat, die wel de ‘hunne’ overstijgen, dat zouden hun valse ego’s dit nooit overleven en zou dit een absolute dreiging vormen voor hun gevestigde macht. Wel vergeten deze (wereld)leiders/Cabal/Illuminati echter dat ze op een zeer lelijke wijze, en middels zo’n vals en angstig-ego-beleid, hiermee wel de voortgang van de gehele evolutie op het spel zetten.

Rob
Rob
Reactie op  Mrs. No-one
1 jaar geleden

@Mrs. No-One, ook de Cabal / Illuminati zijn slechts poppetjes in een veel groter beeld. Ze zijn ‘slechts’ slavenmeesters die weer onder een veel duisterder macht macht vallen. Daarom wordt het ‘een spel’ genoemd, een macht spel. Op veel hoger niveau gaat het om het oogsten van zielen en energie. Denk dan eens aan satanisme, oorlog etc maar ook aan de energie waar slavernij voor staat.

Willem
Willem
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

De kerk doet ook aan zieltjes winnen Rob,en met de mis drinken ze het bloed en eten het lichaam van Christus, symbolisch maar toch.

Rob
Rob
Reactie op  Willem
1 jaar geleden

@Willem, inderdaad. En de islam heeft zijn ‘offerfeest’. Welliswaar met dieren maar de elite ziet ons ook als vee (goyim) dus is de islam ook een voortvloeisel van satanisme.

Willem
Willem
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Religie is eigenlijk hetzelfde als Satanisme maar dan in een vriendelijker jasje denk je ook niet? Religie is Re-ligie of liga, dus terug naar tal-rijk, mijn naam is legioen want ik ben met velen, dus talrijk. Uiteindelijk gingen de onreine geesten in de zwijnen en stortten ze zich in zee. Re liga, terug naar talrijk, niet meer en niet minder

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

NouTrump uitzoeken tot de bodem.

Jeff
Jeff
Reactie op  Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

ik denk Bas, dat impeachment dan nog zijn minste zorg is. op zijn eerste werkdag, kreeg hij in een apart kamertje al het JFK filmpje te zien. Uncle Donald Duck shooting season is open … zoiets.

mike
mike
1 jaar geleden

Dat is de Chimera Group. Zij zijn ervoor verantwoordelijk dat al het bewijsmateriaal van buitenaardse aanwezigheid wordt verzameld en desnoods vernietigd.

Het geldt niet alleen voor het inzamelen van foto en video materiaal, maar ook voor het slopen van oude monumenten en beeldtenissen die refereren aan buitenaardsen. De Chimera Group wil koste wat kost controle houden over onze perceptie. Hiervoor maken ze ook gebruik van gemanipuleerd beeldmateriaal dat via de CIA in de alternatieve media terecht komt.

Willem
Willem
Reactie op  mike
1 jaar geleden

Maar we weten zelf wel beter, we hebben toch helemaal geen bevestiging nodig van instituten waarvan je weet dat ze 90% van de tijd liegen en voor de overige 10% onwaarheden vertellen?

wim
wim
Reactie op  mike
1 jaar geleden

@mike, je hebt kennelijk een goede kennis van de Chimera Group en de gevolgen voor deze planeet. Misschien kan ik je (en deze planeet) helpen die kennis in een website te gieten of zo? Ik breng het maar voorzichtig.

mike
mike
Reactie op  wim
1 jaar geleden

@Wim
O, dat is wel heel tof van je, dank je wel. Het is alleen wel zo dat ik alle informatie over deze onderwerpen heb gevonden op andere websites, in boeken en op YouTube.

Ben nooit een website begonnen omdat het me aan tijd ontbreekt en ik helaas nog steeds een slaaf ben van het systeem. Daarnaast vraag ik me af wat ik nu eigenlijk echt kan toevoegen. Het is bijzonder lastig om je door alle informatie heen te worstelen en echt zeker te zijn van hetgeen je te weten bent gekomen. Is het allemaal wel echt waar? Hoe kun je het bewijzen? Een tegeltje volschrijven is nog tot daar aan toe, maar een journalistiek verantwoorde website volschrijven is toch echt een vak. Ik weet niet of ik die verantwoordelijkheid wel aan kan.

De meeste informatie over de Chimera groep kun je vinden op de website van Cobra.
Hij schrijft hier al 10 jaar over en ik raadpleeg zijn website dan ook met enige regelmaat. Soms vertaal ik een stukje van zijn website en dat plemp ik dan hier in een tegeltje in de hoop dat iemand er iets aan heeft.

http://2012portal.blogspot.com/

Let wel: ook bij Cobra is het verstandig om je altijd af te vragen wat ervan waar is. Het is helaas niet anders. Ondanks dat ben ik er op basis van veel andere bronnen wel van overtuigd geraakt dat hij zeer veel goede informatie met ons heeft gedeeld.

Misschien hoef ik dit niet te schrijven, maar als je ooit een website begint, geloof dan niemand.

wim
wim
Reactie op  mike
1 jaar geleden

Duidelijk mike, jouw tegeltjes resoneerde bij mij vandaar. Bedankt voor de link.

Patrick S.
Patrick S.
Reactie op  mike
1 jaar geleden

@mike

Bedankt mike,weet veel over het onderwerp maar Chimera Group nooit van gehoord,heeft altijd afgevraagd wie dit flikt.

Mira
Mira
Reactie op  mike
1 jaar geleden

Even voor de mensen die moeite hebben met engels lezen: op eventnl.wordpress.com wordt cobra vertaald in het nederlands

Athanasia
Athanasia
Reactie op  mike
10 maanden geleden

Hoi Mike , ook ik ben veel in de materie gedoken o.a. doordat enkele zeer betrouwbare mensen om mij heen een UFO gezien hadden eentje zelfs 3x wel verschillende types. Waar ik uiteindelijk op stuitte is het verhaal van de gnostici over de Archons en hoe zij de mensheid beïnvloeden er worden 2 typen beschreven. Ik ben ervan overtuigd dat een heleboel leiders overgenomen zijn omdat de Greys in opdracht van andere soorten mensen ontvoerd hebben, teneinde een hybridesoort te creëren met ons DNA materiaal en andere soorten. Ik ben er ook zeker van dat we door deze wezens geregeerd worden, via/door hun hybride toplaag die puppets on a chain zijn.Deze wezens controlen ook het leven na de dood ten dele als je erin trapt doordat ik ook in een leven na de dood geïnteresseerd ben kwam ik hierachter zie ook vele verhalen van hypnotiseurs die mensen terug laten gaan naar vorige levens, er beginnen vaak spontaan wezens met ze te praten via die persoon , hetgeen behoorlijk creepie is heb het meegemaakt, mijn haren gingen er van overeind staan. Kille wezens, ten minste wat ik meegemaakt heb. Om het tij te keren is moeilijk, want als je hierover begint, denken de meesten dat je gek bent, want wij zijn toch de enige soort, er zijn geen wezens van andere planeten of dimensies. Weet niet of wij het als zelfingenomen, narcistische, makkelijk manipuleerbare soort het gaan redden.

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x