BuitenlandCorona

‘Ongelofelijk effect’ in India door behandeling van corona met ivermectine

Help anderen door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onlangs kondigden verschillende Indiase deelstaten, waaronder Goa en Uttarakhand, aan ivermectine te gaan geven om mensen te beschermen tegen corona.

In Delhi, waar ivermectine sinds drie weken wordt ingezet, piekte het aantal gevallen op 20 april op 28.395. Op 15 mei werden er nog 6430 gevallen geregistreerd, een daling van 80 procent. Het aantal sterfgevallen piekte op 4 mei en ligt nu een kwart lager. Op 10 mei liet deelstaat Goa weten uit voorzorg aan alle volwassenen ivermectine te verstrekken. Ook daar daalde het aantal gevallen sterk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Inmiddels hebben drie deelstaten – Uttarakhand, Karnataka en Uttar Pradesh – ivermectine toegevoegd aan het arsenaal tegen corona. Zoals verwacht daalden de coronacijfers. In Uttar Pradesh piekte het aantal gevallen eind april op 37.944. Op 16 mei werden 10.505 gevallen gemeld, een daling van 75 procent.

Onbegrijpelijk

Arts Justus R. Hope wijst erop dat het aantal gevallen in de Indiase deelstaat Tamil Nadu juist stijgt. Daar werd op 7 mei een nieuwe leider geïnstalleerd, die besloot om te stoppen met het gebruik van ivermectine. Ook in Peru schoot het aantal gevallen omhoog nadat president Sagasti ivermectine in de ban deed. Het middel had veel sterfgevallen kunnen voorkomen, stelt Hope.

“Onbegrijpelijk dat de Nederlandse overheid nog steeds niet toestaat dat artsen ivermectine off-label voorschrijven,” schrijft Kamerlid Wybren van Haga. Ook huisarts Rob Elens deelde het bericht op social media.

4.7 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cire
Cire
3 jaren geleden

gelukkig reeds maanden in huis, gewoon bestellen in china

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

“Onbegrijpelijk dat de Nederlandse overheid nog steeds niet toestaat dat artsen Ivermectine off-label voorschrijven.”
Voor zover ik weet is dat niet waar.
Rob Elens heeft dat door zijn advocaat al laten uitzoeken.
Als een arts bepaalde procedures in acht neemt, zoals overleg met de apotheker dan mag een arts gewoon HCQ en of ivermectine voorschrijven.
Echter, de meeste artsen volgen het protocol waarin het voorschrijven van HCQ en ivermectine niet in staat vermeld met als gevolg dat de meeste artsen dat niet doen.
Rob Elens voert een rechtszaak om alsnog HCQ en of ivermectine vermeld te krijgen als behandelingsmogelijkheid in die protocol(len).

Hoe dan ook, het is en blijft een schandelijk gebeuren en dat geeft aan dat er meer aan de hand is dan Covid19 veroorzaakt door Sars-Cov-2.

Meer informatie op zelfzorgcovid19.nl

Joe
Joe
3 jaren geleden

Ivermectine , HCQm Zink, Vit D, C. Het werkt allemaal perfect. Maar dat vinden Hugo en zijn vriend Mark niet leuk. Want die hebben afgesproken met Billy Gates dat ze alles op alles zouden zetten om de gehele bevolking boven de 12 jaar te fucksineren. Waanzin! Genocide! En welke straf staat daarop? Even checken bij het ICC. Handig, is ook in Den Haag. Kun je op de fiets heen Mark! En een terug is er helaas niet meer. Je kwade opzet is allang duidelijk en onomkeerbaar.

Maria
Maria
3 jaren geleden

Zou het niet eens strafbaar kunnen zijn om mensen goede medicijnen te onthouden?
Een goede advocaat zou hier toch een oplossing voor weten……………

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x