Binnenland

Ik moet strijden tegen het rotte politieke systeem: ik zie niemand die dat doet. Baudet trekt hard van leer in dit interview

Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een AD-journalist kreeg tijdens een interview met Thierry Baudet over zijn nieuwe roman de wind van voren.

In het boek laat de voorman van Forum voor Democratie hoofdpersoon Philippe Gautier mijmeren dat Parijs nooit zo prachtig was geweest als de Fransen tijdens de Tweede Wereldoorlog niet hadden gecollaboreerd met de nazi’s.

De journalist vroeg: “Zet je zo’n gedachte erin in de wetenschap dat er weer shit van komt?”

Domme vragen

Baudet antwoordde: “Dat gebeurt alleen als journalisten als jij zulke domme vragen stellen. Jij bent erop afgericht overal ‘foute’ gedachten uit te halen.”

“Ik denk dat mensen helemaal klaar zijn met dit soort vragen. Er is een reden hoor, dat de oplages van kranten dalen,” voegde hij toe.

Volgens het Kamerlid bestaat Nederland over 50 jaar niet meer. “Dan is het een soort Egypte. En nee, dat is niet mijn voorspelling, dat is gewoon wat er gebeurt als de huidige demografische tendens doorzet.”

Terreur van journalisten

Hij voegde toe dat linkse politici met hun ideaal van open grenzen ervoor hebben gezorgd dat het Westen wordt ondermijnd door radicale moslims.

Als alle Nederlanders hun hart lieten spreken, had Forum voor Democratie 80 tot 90 zetels, stelde Baudet.

“Het enige dat tussen hun gevoel en stem staat: de terreur van journalisten als jij, die ons afschilderen als eng,” klonk het.

Rotte politieke systeem

“Ik moet strijden tegen het rotte politieke systeem: ik zie niemand die dat doet,” aldus Baudet. “Pas als de democratie hersteld is, kan ik uit de loopgraven.”

De huidige Kamerleden zijn volgens hem robotachtige figuren die geselecteerd zijn op hun immuniteit voor de argumenten van andere partijen.

Foto: Facebook/Forum voor Democratie

[AD]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Wil niet meer stemmen, omdat het vertrouwen in deze richting totaal is afgebroken, misschien wel jammer, want zie toch wel in Baudet een goede en grote kanshebber voor het eindelijk opruimen van de rommel in NL en het stoppen van de zelfdestructie van NL.

In ieder geval zou ik het niet zo kunnen doen als hij, want ik ben dan toch meer het met de vuist op de tafel slaan type en direct het probleem bij de bron aanpakken, zeg maar, meer het oprechte dictatoriale uit het goede hout gesneden. Zachte heelmeesters maken nu eenmaal stinkende wonden. En wat is een democratie als deze een farce is geworden en de politici corrupt en lopen aan de leiband van de Bilderbergers en Rothschilds maffia.

Ben meer voor dit soort aanpak…. Putin Calls Billionaire Oligarchs “Cockroaches” For Closing Factory Live On Camera….. https://www.youtube.com/watch?v=3GsDLrUieJg

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
5 jaren geleden

is mogelijk incarneerd pim in thierry over de ziel heb ik het dan..

faya
faya
5 jaren geleden

Beste Thierry, dat komt omdat we geregeerd werden door 33e graad freemasons, en zeg maar de Wildersjes en Karskensjes in alle landen, overigens die hoofdpersoon zou Theo Hiddema wel eens kunnen zijn, waar door het mogelijk was WW1 en WW2 op te starten, enkel en alleen voor eigen ‘eer’ en gewin in scene hebben gezet.
Daar zijn miljarden aan verdiend, alleen daarom.
En van miljarden mensen afkomen natuurlijk, zodat er een boel minder onder de duim gehouden konden worden.
Maar hun spel is doorzien en het is over en uit.
Ik pleit voor Dennis de Jong als president, de enige rots in de branding van de SP die nog beschikbaar is.

salvar
salvar
5 jaren geleden

@weg met ons
En wat is een democratie als deze een farce is geworden?
het is een farce geworden omdat de grote meerderheid gewoon blijf stemmen op de verkeerde partijen.
het cda en cu kan je het niet kwalijk nemen dat kontenkruipers eerste klas, noemen zich christelijk maar je zou zeggen dat ze de duivel aanhangen.
maar ja we zijn gewend dat politieke partijen 180 graden kunnen draaien.

Back to top button
55
0
We lezen graag je reactie!x