Great ResetBuitenland

WHO-pandemieverdrag ‘is een knevelverdrag van de ergste soort’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Op dit moment zijn de onderhandelingen over het WHO-pandemieverdrag in een laatste fase gekomen. De WHO zet alles op alles om dit verdrag er nog vóór 28 mei door te drukken.

Gerald Russelman, gepromoveerd in de psychologie, heeft precies uitgezocht hoe het met dit verdrag zit. Zijn conclusie: “Het is een knevelverdrag van de ergste soort, en bovendien corrupt vanwege belangenverstrengeling.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Op 6 februari vorig jaar verscheen een herziene versie van de Internationale Gezondheidsregeling (IHR) online. De voorgestelde wijzigingen riepen veel kritiek op vanwege de verregaande bevoegdheden die de WHO hiermee aan zich trok, schrijft Russelman op zijn website.

Totale leiding

Vooral omstreden werd het hierin toegevoegde nieuwe artikel 13A.1:

‘De Staten die partij zijn, erkennen de WHO als de leidende en coördinerende autoriteit bij de internationale volksgezondheid-response, gedurende een volksgezondheidsnoodsituatie van internationale betekenis, en verbinden zich ertoe de aanbevelingen van de WHO op te volgen bij hun internationale volksgezondheid-response’.

Het was de oorspronkelijke bedoeling dat het pandemieverdrag bindend zou worden en dat de WHO na het uitroepen van een pandemie de totale leiding zou krijgen. Inmiddels is dit door de kritiek enigszins verzwakt (men sprak nu niet meer van ‘convention’, maar van ‘agreement’ of ‘instrument’), maar niettemin blijft het bezwaar dat het nieuwe verdrag inhoudt dat de WHO de macht krijgt zelf te beslissen of er sprake is van een ‘pandemie’ en zo ja de volledige leiding krijgt en buiten de nationale regeringen om drastische maatregelen kan nemen als het instellen van een lockdown, een quarantaine of een reisverbod, aldus Russelman.

Bredere totalitaire agenda

Hij merkt op dat er ook meer algemene kritiek is dat ‘dit verdrag deel uitmaakt van een bredere totalitaire agenda, die wereldwijde beslissingen over de gezondheid in handen van één enkele globalistische elite dreigt te leggen’.

Een petitie die oproept tot het blokkeren van het pandemieverdrag is meer dan 262.000 keer getekend. Tekenen kan hier.

Er is wereldwijd veel verzet tegen het verdrag. Zo heeft de Republikeinse fractie van de Amerikaanse Senaat president Biden in een brief opgeroepen het verdrag niet te tekenen. Daarnaast is in Japan een protestactie begonnen die op 31 mei moet leiden tot een wereldwijd protest.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
M.Bentoéra
M.Bentoéra
1 maand geleden

De beslissing over gezondheid van mensen wereldwijd in handen van een oorlogsmisdadiger en moordenaar? Wat een wereld!

Jesaja
Jesaja
1 maand geleden

Het WHO-pandemieverdrag is in staat alle natiestaten van hun soevereiniteit te beroven en totaal aan farmaceutische belangen ondergeschikt te maken.
Niet meer en niet minder.

De zogenaamde aanpassingen, zijn dat niet. Ze verschuiven enkel hetzelfde naar een later tijdstip.

Het is een World Hell/Horror Organisation.
Die fe ene na de andere pandemie-leugen, die een vergiftigingsgolf brengt, organiseert, met maar één doel: massamoord.
Niet meer en niet minder!

Annette
Annette
1 maand geleden

Oorspronkelijk zal de Wereld Gezondheids Organisatie vast en zeker met de beste bedoelingen zijn opgezet. Althans, daar ga ik maar even van uit.

Maar…. deze organisatie is natuurlijk inmiddels geïnfiltreerd door figuren als Bill Gates, belangrijke “member” van de Deep State, of welke andere naam ook. Wij weten allemaal wel om wie dat gaat.

Als je alleen al kijkt naar de grote “baas” van de WHO, de griezel Tedros, nota bene een notoire oorlogscrimineel, dan is het duidelijk, dat deze organisatie al lang haar goede bedoelingen heeft laten varen.

Weten jullie, waar ik nu zo ongelooflijk veel moeite mee heb? Met het feit, dat de hele wereld dit toch OOK weet?

Dus HOE is het dan mogelijk, dat over een dag of 10 er zoveel ministers uit zoveel landen dit belachelijke document zullen gaan tekenen?

Gerald Russelmann bestempelt deze overeenkomst als een knevelverdrag. Dat lijkt mij een goede vergelijking.

De WHO krijgt dus straks de mogelijkheid om wereldwijd miljarden mensen te KNEVELEN. Oftewel de mond te snoeren.

In het lijstje van opsommingen, zoals lockdowns, quarantaine en reisbeperkingen, mis ik nog een héél belangrijke: verplichte vaccinaties.

Wat mij betreft is DAT namelijk het allerbelangrijkste item. Niet dat ik gek op lockdowns, quarantaine of reisbeperkingen ben, maar mijn man en ik zullen NOOIT toestaan, dat wij verplicht zullen worden ons met gif in te laten spuiten.

Wij zullen ons in ieder geval permanent blijven verzetten tegen welke onzinnige maatregel dan ook.

En als er maar genoeg mensen hetzelfde gaan doen, dan valt dit hele duivelse plan vanzelf in duigen.

Aalt
Aalt
1 maand geleden

En Nederland tekent gewoon bij het kruisje. Niemand komt in het verzet. Totdat het te laat is.

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x