CoronaBuitenland

‘Als dit verdrag er komt, dan kun je de democratie ten grave dragen’

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Deze maand is een juridisch bindend pandemieverdrag weer een stapje dichterbij gekomen. WHO-lidstaten hebben afgesproken een eerste concept op te stellen. Het verdrag moet de wereld ‘beschermen tegen toekomstige pandemieën’. In februari 2023 wordt het concept besproken.

Europarlementariër Christine Anderson waarschuwde eerder voor dit pandemieverdrag. “Mensen moeten beseffen: als dit verdrag er komt, kun je de democratie ten grave dragen. Dan is het afgelopen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Je kunt ze niet voor de rechter slepen

“Ze kunnen dan een pandemie afkondigen, waarna de overheid beperkingen oplegt. Die kunnen we aanvechten, maar hoe wil je het opnemen tegen de WHO?” vroeg Anderson. “Je kunt ze niet voor de rechter slepen. Je kunt niet dreigen om niet meer op ze te stemmen. Het boeit ze niet.”

“Ze worden gefinancierd door de allerrijkste mensen ter wereld,” benadrukte het Europarlementslid. “Het boeit ze niet. Zij hebben al het geld. Zij geven niets om fundamentele rechten of democratie.” Als zij bijvoorbeeld zeggen: jij blijft thuis, dan blijf je thuis.

Anderson adviseert mensen hun tv uit te zetten. “Ik heb mijn tv lang geleden uitgezet en dat was zeer gunstig voor mijn mentale gezondheid.”

4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marc
Marc
1 jaar geleden

Het verdrag is er al.

Welterusten allemaal.

ralf
ralf
1 jaar geleden

Als zij bijvoorbeeld zeggen: jij blijft thuis,“…
dan gebeurd er niets. ja wel wat, maar alleen als niemand er naar luistert komen we van ze af

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Ik ben zeer teleur gesteld in de POESSIE mannen van de wereld !!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Bwahahaha….die WHO/NWO/WEF kan ten Grave gedragen worden, die is namelijk op sterven na dood…De laatste stuiptrekkingen van het Beest in zijn finale Doodsstrijd, de Russen hebben die vuile Satanisten al verslagen. De enigen die nog last hebben van dat Parasitaire ongedierte zijn wij hier in het zo “Vrije Democratische” collectieve Westen….Het einde van de imperialistische Unipolaire Hegemonie van het Westen is doorbroken…De Keizer zonder kleren aan is dood…Lang leve de Nieuwe Multipolaire Keizer…

Back to top button
111
0
We lezen graag je reactie!x