Het Complot

Wetenschap trekt officiële verhaal 9/11 in twijfel. Vanaf nu kijk je nooit meer hetzelfde naar de aanslagen in New York

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De aanslagen op het World Trade Center in New York hebben geleid tot een informatieoorlog die 17 jaar later nog steeds voortwoedt. Dat schrijft Henry Widdas voor de Lancashire Post.

Enerzijds vertellen de mainstream media, politici en vooraanstaande experts ons dat de officiële versie klopt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Anderzijds zijn er groepen deskundigen, waaronder meer dan 3000 architecten en ingenieurs, die stellen dat er sprake is van een complot.

Mislukken

Deze groepen kunnen rekenen op veel steun, onder andere omdat ze hun uitspraken staven met wetenschappelijke bewijzen.

De media en politici komen doorgaans niet veel verder dan roepen dat geloven in ‘complottheorieën’ rond 9/11 gevaarlijk is. Ze spelen op de man en komen niet met bewijzen.

Er zijn ook veel prominente klokkenluiders geweest, waaronder medevoorzitter van de 9/11 Commission Lee Hamilton. Hij zei dat zijn rapport ‘zo was opgezet dat het zou mislukken’.

Een andere getuige is Scott Forbes uit Engeland, die vanaf 1998 in het World Trade Center werkte en 89 collega’s verloor.

Ongewone stroomonderbreking

Hij zei dat er in het weekend voor de aanslagen een ongewone stroomonderbreking was in de zuidelijke toren als onderdeel van een ‘oefening’.

Hij zag diverse ingenieurs op de begane grond en in de lobby op de 78e verdieping werken.

Forbes probeerde drie jaar lang te achterhalen waarom de werkzaamheden werden uitgevoerd.

Uiteindelijk vertelde de New York Port Authority hem dat er geen stroomonderbreking was geweest.

Nanothermiet

Velen geloofden dat er een paspoort van één van de vermeende kapers, Satam al-Suqami, was gevonden in Vesey Street in Manhattan, nog voordat de gebouwen waren ingestort.

In 2008 stelden Harvard-professoren Cass Sunstein (die later directeur werd van het Office of Information and Regulatory Affairs van het Witte Huis) en Adrian Vermeule dat de Amerikaanse overheid burgergroepen die de waarheid over 9/11 probeerden te achterhalen, zou moeten infiltreren.

Dan is er nog de Deense scheikundige Niels Harrit, die claimde dat nanothermiet is gebruikt om de WTC-gebouwen op te blazen.

Hij publiceerde een wetenschappelijke studie waaruit bleek dat er ‘actief thermitisch materiaal’ in de puinresten was gevonden.

Meerderheid

De University of Alaska Fairbanks kreeg daarnaast 300.000 dollar om een onafhankelijk onderzoek te doen naar de aanslagen.

Het onderzoeksteam van dr. Leroy Hulsey concludeerde dat WTC 7 niet kan zijn ingestort als gevolg van kantoorbrandjes, wat het Amerikaanse onderzoeksinstituut NIST altijd heeft beweerd.

Uit recente peilingen is gebleken dat een meerderheid van de Amerikanen niet gelooft in de officiële versie van de gebeurtenissen.

Foto: Victorgrigas Wikimedia Commons

[LEP]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Coeus
Coeus
5 jaren geleden

En dan hebben we het maar niet over de verschijnselen die alleen te verklaren zijn met een nucleaire springlading onder elke toren (twee torens vrijwel volledig tot stof vergaan inclusief stalen columns, auto’s in de buurt die de dag erna volledig verroest waren, gesmolten rots onder de torens, plekken onder het weinige puin die maanden zeer heet bleven). Dat hebben de Russen gelekt. Nucleaire springladingen als sloopmethode van de torens staan zelfs in de originele bouwvergunningsaanvraag. In New York moest bij elke bouwvergunningsaanvraag voor een hoog gebouw een plan worden bijgevoegd om het gebouw te zijner tijd weer te slopen.

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Zonder blikken of blozen, zonder gedegen en fatsoenlijk onderzoek te hebben verricht stoomde de VS op richting Irak om dat land mede de schuld te geven van 9/11. Waarbij een valse getuigenis werd afgegeven rond massavernietigingswapens die zich zouden bevinden in Irak, wat dus later bekend werd gemaakt als totale nepverklaring, en een flagrante leugen.

Vanaf dat moment was het toch al meer dan duidelijk dat 9/11 een door de VS georkestreerde inside job was. En dan die rat Larry Ilverstein met z’n kul verhaal over de dermatoloog waar hij toevallig op dat moment moest zijn en hij daarom niet op z’n plek zat in de Twin Towers. Of wat te denken van een vliegtuig wat zich in de bodem van Pennsylvania zou hebben geboord, maar nog geen vliegtuigonderdeel ooit van is teruggevonden.

http://aldeilis.net/english/media-not-reporting-when-flight-93-found-buried-further-proves-it-didnt/

Eenzelfde leugen en nepvertoning zagen we rond de MH-17. Zelfs de NL regering speelde dit leugenspel mee. Weet u wel, de NL criminelen in Den Haag die hun bats vriendjes, de terroristen, financieren in Syrië….De mensen die hebben meegwerkt aan de false flags lopen nog altijd vrij rond. Hoezo komen zij er mee weg en een doorsnee Jan Doedel mag nog niet een papiertje op straat gooien, want anders vergaat de wereld.

Hawks
Hawks
5 jaren geleden

Nummers.

‘…meer dan 3000 architecten en ingenieurs…’

In de USA alleen al zijn er bijna 110.000 architecten en 1.600.000 ingenieurs. Dus van deze beroepsgroepen trekt 0,18% het officiele verhaal in twijfels. Wat een sukkels dan, die overige 99,82%..

Sceptic
Sceptic
5 jaren geleden

Geen zwarte dozen geen vliegtuigen, geen kapers.
Zo goed als altijd worden de zwarte dozen gevonden, nu niet.
Als je dan naar de rest van de onmogelijkheden kijkt dan zegt simpelweg genoeg, dan hoef je er nog niet eens diep in te duiken om tot een conclusie te komen dat de wereld belazerd wordt.

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x