Homepagina » Het Complot » Wetenschap trekt officiële verhaal 9/11 in twijfel. Vanaf nu kijk je nooit meer hetzelfde naar de aanslagen in New York
Wetenschap trekt officiële verhaal 9/11 in twijfel. Vanaf nu kijk je nooit meer hetzelfde naar de aanslagen in New York

Wetenschap trekt officiële verhaal 9/11 in twijfel. Vanaf nu kijk je nooit meer hetzelfde naar de aanslagen in New York

De aanslagen op het World Trade Center in New York hebben geleid tot een informatieoorlog die 17 jaar later nog steeds voortwoedt. Dat schrijft Henry Widdas voor de Lancashire Post.

Enerzijds vertellen de mainstream media, politici en vooraanstaande experts ons dat de officiële versie klopt.

Anderzijds zijn er groepen deskundigen, waaronder meer dan 3000 architecten en ingenieurs, die stellen dat er sprake is van een complot.

Mislukken

Deze groepen kunnen rekenen op veel steun, onder andere omdat ze hun uitspraken staven met wetenschappelijke bewijzen.

De media en politici komen doorgaans niet veel verder dan roepen dat geloven in ‘complottheorieën’ rond 9/11 gevaarlijk is. Ze spelen op de man en komen niet met bewijzen.

Er zijn ook veel prominente klokkenluiders geweest, waaronder medevoorzitter van de 9/11 Commission Lee Hamilton. Hij zei dat zijn rapport ‘zo was opgezet dat het zou mislukken’.

Een andere getuige is Scott Forbes uit Engeland, die vanaf 1998 in het World Trade Center werkte en 89 collega’s verloor.

Ongewone stroomonderbreking

Hij zei dat er in het weekend voor de aanslagen een ongewone stroomonderbreking was in de zuidelijke toren als onderdeel van een ‘oefening’.

Hij zag diverse ingenieurs op de begane grond en in de lobby op de 78e verdieping werken.

Forbes probeerde drie jaar lang te achterhalen waarom de werkzaamheden werden uitgevoerd.

Uiteindelijk vertelde de New York Port Authority hem dat er geen stroomonderbreking was geweest.

Nanothermiet

Velen geloofden dat er een paspoort van één van de vermeende kapers, Satam al-Suqami, was gevonden in Vesey Street in Manhattan, nog voordat de gebouwen waren ingestort.

In 2008 stelden Harvard-professoren Cass Sunstein (die later directeur werd van het Office of Information and Regulatory Affairs van het Witte Huis) en Adrian Vermeule dat de Amerikaanse overheid burgergroepen die de waarheid over 9/11 probeerden te achterhalen, zou moeten infiltreren.

Dan is er nog de Deense scheikundige Niels Harrit, die claimde dat nanothermiet is gebruikt om de WTC-gebouwen op te blazen.

Hij publiceerde een wetenschappelijke studie waaruit bleek dat er ‘actief thermitisch materiaal’ in de puinresten was gevonden.

Meerderheid

De University of Alaska Fairbanks kreeg daarnaast 300.000 dollar om een onafhankelijk onderzoek te doen naar de aanslagen.

Het onderzoeksteam van dr. Leroy Hulsey concludeerde dat WTC 7 niet kan zijn ingestort als gevolg van kantoorbrandjes, wat het Amerikaanse onderzoeksinstituut NIST altijd heeft beweerd.

Uit recente peilingen is gebleken dat een meerderheid van de Amerikanen niet gelooft in de officiële versie van de gebeurtenissen.

Foto: Victorgrigas Wikimedia Commons

[LEP]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Hawks schreef:

  Nummers.

  ‘…meer dan 3000 architecten en ingenieurs…’

  In de USA alleen al zijn er bijna 110.000 architecten en 1.600.000 ingenieurs. Dus van deze beroepsgroepen trekt 0,18% het officiele verhaal in twijfels. Wat een sukkels dan, die overige 99,82%..

  13 likes
  • eksegese schreef:

   Wie zegt dat de rest van de beroepsgroep het verhaal van hun collega’s in twijfel trekt ? Het feit dat iemand zich ergens publiekelijk niet mee bemoeit of onderzoekt wil verder helemaal niets zeggen. De 3000 of meer die dat wel doen, wil heel wat meer zeggen. Dat zijn mensen met lef en rechtvaardigheidsgevoel ongeacht wat voor hen de consequenties zullen zijn. Bovendien komen ze met goed onderbouwde argumenten waar, zo blijkt duizenden kundige specialisten het roerend met elkaar eens zijn dat het officiële verhaal rammelt aan alle kanten.

   24 likes
   • Frans2 schreef:

    Die 3000 riepen de vereniging van amerikaanse architecten op om ook een onderzoek naar 911 te eisen van de overheid. Dat verzoek werd keihard afgewezen.

    11 likes
    • Eksegese schreef:

     Gek he, zulke mensen zijn met hun werk volkomen afhankelijk van de goodwil van de overheid. De meesten bijten niet in de hand die hen voedt. Dat vergt moed. De moedigen onder ons zijn dun gezaaid helaas.

     15 likes
     • Frans2 schreef:

      [ Gek he, zulke mensen zijn met hun werk volkomen afhankelijk van de goodwil van de overheid ]
      Kun je even specifiëren hoeveel van de 110.000 architecten en 1.600.000 ingenieurs van de overheid afhankelijk zijn?

      9 likes
     • eksegese schreef:

      Allemaal @Frans2, precies allemaal ! Zowel architecten en ingenieurs zijn volledig afhankelijk van de goodwill van de overheid. De overheid moet altijd vergunning verlenen om hun werk en ideeën ten uitvoer te brengen. Als het werk en ideeën van architecten, projectontwikkelaars en ingenieurs nooit op goedkeuring kan rekenen van de overheid zullen zij geweerd worden en al snel uit de business geraken. Ze zijn te maken of te breken zogezegd. Zo simpel is dat, zij hebben de overheid, hun politieke spelletjes en hun netwerk heel hard nodig. Welcome in the real world.

      9 likes
     • Frans2 schreef:

      [ allemaal ]
      Tegen zoveel complotdenken is natuurlijk geen kruid gewassen.
      Dus er zit niemand tussen die110.000 interieurarchitecten of landschapsarchitecten die niet voor de overheid werken of er een vergunning van nodig hebben en die zijn kont tegen de krib kan gooien? Kom nou!

      Waar leven die 3.000 dan van? Van de lucht?

      7 likes
     • Eksegese schreef:

      Zoals ik al eerder schreef, dat is het percentage wat eerlijkheid en rechtvaardigheid zwaarder laat wegen dan hun eigen belangen. Dat zijn mensen met lef en rechtvaardigheidsgevoel, die zijn helaas dun gezaaid maar bestaan gelukkig nog wel. Er zijn nog mensen die niet onvoorwaardelijk naar de pijpen dansen van de corrupte zittende macht. GELUKKIG !

      3 likes
    • vladi schreef:

     logisch,wie durft tegenwoordig zijn carrière op het spel te zetten?

     fff

     6 likes
   • Hawks schreef:

    ‘Het feit dat iemand zich ergens publiekelijk niet mee bemoeit of onderzoekt wil verder helemaal niets zeggen.’.

    Mee eens. Het is dan ook zinloos om aannames te doen over hoe deze mensen denken over welke stellingen in welke aantallen

    ‘Bovendien komen ze met goed onderbouwde argumenten waar, zo blijkt duizenden kundige specialisten het roerend met elkaar eens zijn dat het officiële verhaal rammelt aan alle kanten.’

    Laten we eerlijk zijn: er is niet 1 coherent verhaal van al diegenen die het niet met de officiele lezing eens zijn. Hun verhalen botsen vaak met elkaar, en 1 waarheid ontstaat daar ook niet uit. Voorbeeld: er is geen vliegtuid het Pentagon ingevlogen want het was een kruisraket, er is wel een vliegtuig ingevlogen die direct op een bepaalde kantoor is gestuurd Ander voorbeeld: de myriade aan daders en motieven.

    0 likes
    • Eksegese schreef:

     Klopt @ Hawks, het enige coherente verhaal is het verhaal van overheid: er is nagenoeg niets teruggevonden van de vliegtuigen, van de passagiers, van hun bagage, van de towers zelf, van de mensen die er in aanwezig waren. Alles is vergaan tot stof. Zelfs de hoeveelheid puin stond in geen verhouding tot de verdwenen towers. Behalve de paspoorten van de kapers. Die lagen heel toevallig ongeschonden tussen de dikke lagen stof.als je mensen iets op de mouw wilt spelden, verzin dan tenminste een geloofwaardige versie.

     3 likes
     • Frans2 schreef:

      Er zijn ontzettend veel delen van de vliegtuigen teruggevonden op alle ramplekken.
      Er zijn talloze stukken bagage geborgen.
      De hoeveelheid puin in de diepe kelders van de WTC’s en de dikke lagen puin in de omgeving zijn representatief voor de gebouwen.
      De paspoorten van alle kapers zijn niet gevonden, slechts één. Meerdere paspoorten van de passagiers. Het DNA van veel passagiers is gevonden op botdeeltjes die tussen de puinhopen zijn gevonden.

      De versie die in jouw hoofd zit is verminkt en klopt gewoon niet.

      7 likes
     • Eksegese schreef:

      Ik heb destijds de beelden gezien van hagelnieuwe ongeschonden paspoorten verzameld in een doos van meerder kapers zo werd vermeld. Omdat het zo onvoorstelbaar was weet ik dit na jaren nog te herinneren. Maar de verhalen worden onophoudelijk veranderd en aangepast op de te verkopen leugens. Koren op de molen voor de trollen..

      6 likes
     • Hawks schreef:

      Nou, een kleine correctie is hier op zijn plaats. Van de meer dan 19 paspoorten die de kapers bij zich droegen zijn er 4 geheel of gedeeltelijk achterhaald. Eentje zat er in achtergebleven bagage, 2 zijn er achterhaald van de aanslag in Pennsylvania en eentje is een blok verwijderd van de Twin Towers gevonden.

      Tenminste 3 paspoorten zijn de lucht ingegaan (no pun intended). Aangenomen dat deze 3 paspoorten gedragen werden door de kapers aan wie ze toebehoorden, dan weten we dat die 3 kapers zich tijdens de impact in de cockpit bevonden (geluidsbanden).
      Opnames van de crash in Pennsylvania zijn er niet. Wel van de aftermath, en je ziet weinig sporen van brand. En houd daarbij in gedachten dat een cockpit zich het verst van de vleugels, dus brandstof, is verwijderd. Ik kan me zo voorstellen dat een paspoort dat overleefd kan hebben.
      Het paspoort in New York is niet op de crash site gevonden. Ik zie de beelden van de inslag van vliegtuig 2 nog voor me, en zie nog voor me dat delen van het vliegtuig aan de achterzijde van de inslag het gebouw weer verlaat, en de vorm en omvang overeen komt met die van een cockpit. Ik kan me dus wel voorstellen dat een paspoort in de cockpit dit overleefd kan hebben.

      5 likes
     • Frans2 schreef:

      Het is weer eens tijd voor een boterzacht ping pong balletje van 0,1mm materiaaldikte en 2,7 gram gewicht dat dwars door een keihard houten batje gaat van 5mm dikte en 150 gram, gepresenteerd door experts die er verstand van hebben.

      Dan kun je een beetje nadenken over een 200.000kg zwaar vliegtuig dat met 600km/u tegen een paar stalen balken vliegt.

      https://www.youtube.com/watch?v=Wc-zmb3jAgo

      2 likes
     • Frans2 schreef:

      Eksegese, je begrijpt maar niet dat “slapte” er weinig mee te maken heeft, snelheid en massa en impactoppervlak is de sleutel (die je misschien niet met natuurkunde op je middelbare school hebt gehad).

      Een musje van een paar gram kan een gat in de vleugel van een vliegtuig slaan, als de snelheid van de botsing maar groot genoeg is. Slap licht vogeltje tegen zwaar stevig vliegtuig, snap je?

      Staal kun je snijden met een straal water die snoeihard staaldeeltjes wegslaat. Met water! Hoe slap wil je het hebben?
      https://youtu.be/quL14Csmi_Y?t=133

      Stalen balken kun je door midden snijden met een slap stukje koper verpakt in een explosief. Slap koper dwars door staal!
      (zoek op lynear shaped charges)

      En een explosie is niet meer dan een enorm compacte grote hoeveelheid gas, maar met een waanzinnige snelheid. Gewoon gas, lucht, hoe slap wil je het hebben?

      Overigens geloof ik niet dat de cockpit ongeschonden aan de andere kant van het gebouw naar buiten is gekomen. Voor een motor of landingsgestel (waar 200.000kg met een klap op moet kunnen landen!) is dat echter zeer wel mogelijk. De vleugels zijn ook maar gedeeltelijk door de stalen balken gegaan, de uiteinden niet. Maar omdat de aluminium gevelplaten beschadigd zijn lijkt het alsof zelfs de vleugelpuntjes door het staal zijn gegaan.

      Een vliegtuig is ook geen leeg bierblikje. Afgezien van de duizenden liters brandstof in de vleugels, lopen er door het “bierblikje” sterke aluminium balken die de huid dragen, de motoren, en het landingsgestel. Daar komen die krachten van die 200.000kg allemaal op terecht.

      Dus zou ik graag een (leeg) bierblikje met 600km/u op mijn stevige ribbenkast willen krijgen? Never nooit dus.

      2 likes
     • Hawks schreef:

      @ frans2: ‘Overigens geloof ik niet dat de cockpit ongeschonden aan de andere kant van het gebouw naar buiten is gekomen.’

      Mea culpa. Zoals je waarschijnlijk wel weet hebben cellen, inclusief die in de hersenen, een levensduur van ongeveer 7 jaar. Na 7 jaar gaan mensen hun herinneringen invullen. Ook ik, en ik had een iets andere herinnering aan een filmpje van de inslag.

      2 likes
     • eksegese schreef:

      Quote van @Hawks : Ik zie de beelden van de inslag van vliegtuig 2 nog voor me, en zie nog voor me dat delen van het vliegtuig aan de achterzijde van de inslag het gebouw weer verlaat, en de vorm en omvang overeen komt met die van een cockpit.

      Heb je het onnoemelijk zware stalen frame wel eens gezien waar de Twin towers mee opgetrokken zijn ? Berekend op meerdere inslagen van jumbo jets, berekend op aardschokken, gemaakt van het beste staal, met relatief kleine (raam) openingen waar een in vergelijking vederlichte, boterzachte aluminium cockpit van een vliegtuig met geen mogelijkheid mogelijkheid in zijn geheel doorheen kan, en er dus al met helemaal geen enkele mogelijkheid aan de andere kant weer uit kan komen in een herkenbare vorm. Zelfs een botsing met een gans heeft al een verwoestend effect op de neus van een vliegtuig.

      https://nbocdn.akamaized.net/Assets/Images_Upload/2012/08/01/boeing.jpg

      Het massieve stalen raamwerk van de Twin Towers was zonder twijfel ondoordringbaar voor een in vergelijking vederlicht geconstrueerd vliegtuig. In werkelijkheid kan dat dus onmogelijk dat die cockpit er aan de andere kant uitkomt, laat staan dat hij qua vorm herkenbaar zou zijn. Onmogelijk, zo zeggen de experts, mensen die er verstand van hebben.

      1 likes
     • Hawks schreef:

      @ eksegese
      14 september 2018 19:10 at 19:10

      https://www.youtube.com/watch?v=7YLm3pkAiJQ

      9:44 – 9:48

      Je ziet het vliegtuig van links het gebouw invliegen. Van rechts komen er brokstukken uit het gebouw met ongeveer dezelfde snelheid als die waarmee het vliegtuig het gebouw invliegt. Het lijkt mij het meest aannemelijk dat dit delen van het vliegtuig moeten zijn, en als dat zo is dan is de kans het grootst dat dit delen van de voorkant, de cockpit moeten zijn.

      Merk ook op dat dit vliegtuig het gebouw uit het midden raakt, 5:37 – 5:38

      1 likes
     • eksegese schreef:

      Maak datzelfde filmpje eens met een stalen pingpongbedje. En één van het beste staal zoals het massieve frame van de twin towers. Dat benaderd de situatie net even iets beter. Daar komt je pingpongballetje echt niet doorheen. Het massieve stalen frame zou gewerkt hebben als een super botte frietsnijder die alleen vermorzelde brokken vliegtuig door laat. De cockpit zou net als dat balletje totaal verplettert en totaal als zodanig onherkenbaar te voorschijn komen. Je vergelijking gaat dus volledig mank en is wederom boterzacht.

      0 likes
     • eksegese schreef:

      the twin towers hebben lang gegolden als het grootste en opzienbarendste bouwwerk sinds de pyramides. Het was onder de buitenste beplating omringd door een fijnmazig oersterk frame wat overal op berekend was en destijds niet geëvenaard in sterkte en afmeting in de wereld, ook berekend op inslagen van de grootste Boeings. Maar daar blijft het niet bij. De gehele kern van het gebouw bestond ook weer uit een gigantische hoeveelheid staal waar een gigantisch aantal liftkokers in gemonteerd waren. De hele kern was als het ware van staal met daaromheen de kantoren. Als het vliegtuig dus al door de buitenmantel kwam, moest het ook nog eens dwars door een nog veel grotere staalmassa om aan de ander kant uit te komen. Die kern was zo groot dat qua oppervlak dat die zeker niet te missen was anders dan het gebouw te schampen met een vleugel. Dat is nog een hele klus voor een papieren paspoortje, ook al bevind zich dat in de cockpit, om aan de andere kant ongeschonden op de grond te kunnen dwarrelen. Daar komt nog bij dat het quasi onmogelijk is voor torens met die staalmassa in de constructie om in in zijn geheel rechtstandig in te storten tegen de allergrootste weerstand in. Als zoiets omvalt zou je het nog kunnen begrijpen maar rechtstandig in het niets verdwijnen en dat drie keer op rij is onmogelijk. Bij God onmogelijk, zo zijn de experts het allen eens. En zo zijn er nog 98 redenen meer dat het hele verhaal rammelt aan alle kanten.

      0 likes
     • eksegese schreef:

      Nog een zeer tegenstrijdig feit wat klaarblijkelijk aan het licht kwam in een van de onderzoeken naderhand :

      Raar maar waar. Nadat vlucht 11 in de noordelijke WTC-toren is gevlogen, vind een ‘voorbijganger’ het paspoort op straat van kaper Satam al-Suqami, in Vesey Street. Dit gebeurde echter voordat de zuidelijke WTC-toren was getroffen door vlucht 175. Heel bizar, omdat het paspoort, om daar te belanden, terug moet zijn gevlogen, dóór het explosie-pad om zo voor het oprapen te belanden op Vesey Street..!

      0 likes
  • Coldshot schreef:

   die andere 99.82 % zijn het misschien ook wel oneens met de officiële versie..maar dan moeten ze wel naar hun mening gevraagd worden… en dan zouden ze ook allemaal zelf onderzoek moeten doen..

   2 likes
   • Frans2 schreef:

    Hoeveel van die 3.000 denk je dat er echt zelf onderzoek hebben gedaan?
    Hoeveel landschapsarchitecten of interieurarchitecten, want die “experts” zitten ook tussen die 3.000, acht jij in staat goed onderzoek te verrichten?

    8 likes
   • Hawks schreef:

    ‘maar dan moeten ze wel naar hun mening gevraagd worden’

    Verdiep je een in Bayes. Die overige mensen moet helemaal niet naar hun mening worden gevraagd. De club van 3000 komt met een opmerkelijk verhaal: de bewijslast ligt dan ook bij hen.

    17 jaar van het verzamelen van hard en overtuigend bewijs. Een rechtzaak is nog steeds niet gevoerd

    4 likes
  • weg met ons schreef:

   @Hawks

   Ik vermoed dat 3000 A&I nu pas bij de positieven komen, maar wat de rest van de A&I ervan vinden zou ik dan ook wel eens willen weten. Kom maar op met de cijfers, want betweterigheid zegt verder niks.

   5 likes
   • Hawks schreef:

    ‘ want betweterigheid zegt verder niks. ‘

    Mee eens, ik vind die 3000 best wel betweterig, en niet representatief voor ‘de wetenschap’.

    4 likes
    • Kees schreef:

     Je hebt ook nog Pilots for 911 truth ,and Patriots for 911 truth en nog 10 tal andere groepen met een titel,en tegenwoordig maar 18% van de Amerikanen die het hele officiële verhaal geloven, de eerste conspiracy theory dus van 19 kapers met zakmessen die soms een uur rondvlogen en niet opgemerkt werden door door het Billioenen kostende en beste luchtverdedigings systeem ter wereld. ha-ha-ha-hi …

     4 likes
     • Hawks schreef:

      Kosten van een systeem zeggen niet noodzakelijkerwijs iets over de effectiviteit hiervan. Bovendien zijn luchtverdededingssystemen (uit die tijd) ontworpen om threats op te merken die buiten de landsgrenzen het land naderen.

      Klopt het dat je met de referentie naar de zakmessen bedoelt dat je een hoger professionaliteitsgehalte van de kapers zou verwachten? Moet je deze boeken eens lezen:

      Talking to the enemy : violent extremism, sacred values, and what it means to be human / Scott Atran

      What terrorists want : understanding the terrorist threat / Louise Richardson

      1 likes
   • vladi schreef:

    het is geen betweterigheid,het is gewoon ordinair trollen.

    fff

    2 likes
    • weg met ons schreef:

     @vladi

     Het meest banale daaraan is dat dergelijke landverraders het graag ook nog voir niets doen. In de oorlog had je ook dergelijke zieke geesten die graag zich opwierpen voor de bezetter. Dit is het ergste soort drek wat er bestaat.

     2 likes
     • vladi schreef:

      frenske en duifje beweren dat dit allemaal ( bij specifieke onderwerpen zoals pedofilie chemtrails 9-11 enz. ) onzin is en doen keer op keer extreme moeite om ons te behoeden voor de leugens die robin schrijft.

      wat een helden…..voor de elite/scumbags.

      fff

      3 likes
     • Hawks schreef:

      Je kunt me drek noemen, en dat neemt niet weg dat de mening van 3000 in een groep van in totaal 1.1710.000 in mijn optiek niet hetzelfde is als beweren dat wetenscahp het officiele verhaal van 09/11 in twijfel trekt.

      Je kan me gelijkstellen met een landverrader (ik ben overigens geen Amerikaans staatsburger, ik woon niet in de VS en ben ook geen US resident), en dat neemt niet weg dat de mening van 3000 in een groep van in totaal 1.1710.000 in mijn optiek niet hetzelfde is als beweren dat wetenscahp het officiele verhaal van 09/11 in twijfel trekt.

      2 likes
 • Sceptic schreef:

  Geen zwarte dozen geen vliegtuigen, geen kapers.
  Zo goed als altijd worden de zwarte dozen gevonden, nu niet.
  Als je dan naar de rest van de onmogelijkheden kijkt dan zegt simpelweg genoeg, dan hoef je er nog niet eens diep in te duiken om tot een conclusie te komen dat de wereld belazerd wordt.

  10 likes
  • Frans2 schreef:

   “According to the 9/11 Commission Report, both black boxes from Flight 77 and both black boxes from Flight 93 were recovered. However, the CVR from Flight 77 was said to be too damaged to yield any data. On April 18, 2002, the FBI allowed the families of victims from Flight 93 to listen to the voice recordings.[180] In April 2006, a transcript of the CVR was released as part of the Zacarias Moussaoui trial. “

   10 likes
   • Sceptic schreef:

    Ze kunnen zeggen wat ze willen Frans, bewijs is wat telt .
    Niemand heeft iets te horen gekregen van die informatie want er zijn geen vliegtuigen geweest .
    Het zwaarst bewaakte gebouw de Pentagon, geen vliegtuig te zien op cameras.
    Over dat gat van het laatste vliegtuig maar niet te spreken waar geen vliegtuigresten zijn gevonden.
    Dat ze ermee wegkomen geeft aan in wat voor wereld we leven.
    Als je deze info bekijkt dan begrijp jij Frans hopelijk dat je er niet omheen kunt dat er geen zwarte dozen aantoonbaar zijn geweest.

    9/11 – What Happened to the Aircraft’s Black Boxes?
    https://www.youtube.com/watch?v=817RAobvVvQ

    10 likes
    • Frans2 schreef:

     Er is zat bewijs en foto’s, maar als je het niet wit zien…

     Ik vind die dubbele standaard altijd zo vreemd, als de Pentagon camera’s niet met hoge snelheid opnemen, maar met normale besparende bewakingssnelheid met de technologie van 17 jaar geleden waardoor ze het vliegtuig missen, dan is het hele vliegtuig er zogenaamd niet geweest, no pics, so it did not happen. Wel pics van vliegtuigonderdelen, maar die negeren we.

     Tegelijkertijd gaan de wildste fantasieën rond zonder foto’s of film en dan is het zogenaamd wél met zekerheid gebeurd.

     9 likes
     • Frans2 schreef:

      Bewakingscamera’s staan omlaag gericht op ingangen en muren, niet omhoog naar de lucht. Dat het er slechts 2 zouden zijn heb je niet van mij gehoord. Van die 700 die jij ergens vandaan haalt zal overigens maar een fractie rondom de buitenmuren hangen.

      En dat het Pentagon de duurste speciaal ontwikkelde camera’s zou hebben is zo’n standaard verklaring dat hun technologie altijd 20 jaar vooruitloopt maar in feite is dat nooit zo. Ook toen was een videoband vaak het opnamemedium en geheugenschijven werden nog in megabyte uitgedrukt ipv vandaag in gigabyte.

      6 likes
     • Kees schreef:

      normale besparende bewakings snelheid ?? @Frans moet jij nooit eens om jezelf lachen ? …het Pentagon heeft 2 ,,besparende camera,s op en rond het Pentagon hangen rond de 700 camera,s dat zijn de duurste en beste camera,s die bestaan ,( niet te koop ) extreem zuiver en duurzaam ontwikkeld speciaal hiervoor ,er is geen beter bewaakt gebouw ter wereld elke centimeter wordt 24/7 gefilmd opgenomen en bewaart ,de afgelopen 17 jaar onveranderd ,en niet verbeterd o.i.d …het ,,vliegtuig staat dus haar en haar scherp op beeld van alle afstanden /vlakbij en van binnen het gebouw etc. dus niet 2 onduidelijke filmpjes zoals gezegd ….maar maak ut uit ? mensen geloven toch alles…

      4 likes
     • vladi schreef:

      Hahahaha ik lig krom van het lachen ‘normale besparende bewakingssnelheid’

      in en om het pentagon?
      2 stuks?

      BWOAHAHAHAHA

      fff

      3 likes
     • Alex schreef:

      @Frans ben jij het ooit wel eens met iemand eens ?

      1 likes
   • vladi schreef:

    jij hebt dan zeker weten gezien dat ze gevonden werden.

    fff

    5 likes
    • Frans2 schreef:

     Het argument “jij was er niet bij” is een beetje dom, want slaat direct 180 graden weer terug op jezelf.
     Jij was er ook niet bij en bouwt ook op andermans bevindingen.

     Niemand hier was erbij en we moeten het allemaal doen met de foto’s, video’s en getuigenissen. Dat sommigen zelfs laserstralen van aliens de gebouwen zien verstoffen zijn dan irrelevante uitwassen waar we dan maar mee moeten leven.

     7 likes
    • Kees schreef:

     Ga naar : 911 Pentagon Flight Recorder Fraud Revealed . Joe Friendly.

     1 likes
   • Kees schreef:

    het laatste deel van de tape mocht niemand horen ,ook de familie niet !

    2 likes
   • Sceptic schreef:

    Heb nog wel een vraag voor je frans, heb het wel vaker met jou over toeval gehad.
    Wist jij dat er op dezelfde dag van de ramp met 911 een oefening plaats vond ?

    Net als op dezelfde dag van deze zogenaamde incidenten.

    Sandy hook .
    Boston Marathon.
    London Bombing.
    Madrid Bombing.
    Taft union high school.
    Aurora Colorado, batman shooting .
    Oklahoma city, Bombing
    Norway Oslo Attacks.

    Hoe benoem jij deze incidenten van een oefening op dezelfde dag, en de ramp gebeurt op dezelfde dag ?
    Wil gewoon graag weten wat jou visie en gevoel hiervan zegt….
    En je weet wel waarschijnlijk waarom ik dit aan jou vraag…
    bvbd.

    14 likes
   • vladi schreef:

    slager/slachter keurt eigen vlees.

    fff

    2 likes
 • weg met ons schreef:

  Zonder blikken of blozen, zonder gedegen en fatsoenlijk onderzoek te hebben verricht stoomde de VS op richting Irak om dat land mede de schuld te geven van 9/11. Waarbij een valse getuigenis werd afgegeven rond massavernietigingswapens die zich zouden bevinden in Irak, wat dus later bekend werd gemaakt als totale nepverklaring, en een flagrante leugen.

  Vanaf dat moment was het toch al meer dan duidelijk dat 9/11 een door de VS georkestreerde inside job was. En dan die rat Larry Ilverstein met z’n kul verhaal over de dermatoloog waar hij toevallig op dat moment moest zijn en hij daarom niet op z’n plek zat in de Twin Towers. Of wat te denken van een vliegtuig wat zich in de bodem van Pennsylvania zou hebben geboord, maar nog geen vliegtuigonderdeel ooit van is teruggevonden.

  http://aldeilis.net/english/media-not-reporting-when-flight-93-found-buried-further-proves-it-didnt/

  Eenzelfde leugen en nepvertoning zagen we rond de MH-17. Zelfs de NL regering speelde dit leugenspel mee. Weet u wel, de NL criminelen in Den Haag die hun bats vriendjes, de terroristen, financieren in Syrië….De mensen die hebben meegwerkt aan de false flags lopen nog altijd vrij rond. Hoezo komen zij er mee weg en een doorsnee Jan Doedel mag nog niet een papiertje op straat gooien, want anders vergaat de wereld.

  30 likes
  • weg met ons schreef:

   ….Den Haag zou de politiek verantwoordelijken allang uitgeleverd moeten hebben aan het OM, maar ja, boeven die de wetten maken en moeten uitvoeren gaan zichzelf natuurlijk niet voor het hekje brengen.

   Den Haag Binnenhof is een bewezen criminele plek van de georganiseerde misdaad. Waar een D66 voorman nota bene iedereen ook nog eens de maat neemt, maar zelf de grootste viespeuk iblijkt van NL.

   Ongelooflijk, wat zich daar alles afspeelt. Deze mensen moeten werkelijk standrechtelijk worden veroordeeld, dat krijgen wat ze met Ghadaffi hebben gedaan.

   24 likes
   • Marduk's Revenge schreef:

    weg met ons
    hier (5 min) de CIA die in SA werkten en de zogezegde kapers recruteerden …
    1/3 wat op YT staat onthuld inside job 9/11,hoe krankzinnig is dit, iedereen weet dat 9/11 door VS overheid is gedaan en die komen er gewoon mee weg…

    Luister naar deze 5 min

    9/11 Hijackers were CIA Agents – (WATCH THIS)
    WHISTLEBLOWER – 9/11 “hijackers” were recruited by the CIA and sent to America for training, then obviously set up to be the “faces” of the hijackers. They did not board or hijack any planes on 9/11. Watch “what happened to the missing 9/11 planes” to understand how the CIA made the airliners disappear, or “9/11 intercepted”.

    https://youtu.be/vB6k21Yyh7I

    3 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   zo zie je maar hé weg met ons hoe dat elite krapuul met alles maar dan alles weg komen.
   Dat zal altijd zo zijn wat ook altijd zo is/was geweest. Dit is zo klaar, nooit moeten zij na hun misdaden boeten. Dat bedoel ik de héle tijd, ze hebben gewonnen, met en via 9/11.

   9/11, het waren meer dan 40.000 ingenieus bouwers, god meer dan 10 duizenden hebben klachten ingediend..
   Wat baat het als alle media en justitie van dat illuminati krapuul is. Geen 1 klacht werd ontvankelijk verklaard in die VS, goede docu over gezien.
   In Irak hebben ze 500.000 kinderen vermoord die madeleine albreight (of hoe je het schrijft) lachte dat met plezier weg.. en zo open op tv clinton: we came, we saw, he died om Kadhaffi zijn dood wat uit te lachen op tv.
   Geen 1 land moet dit proberen wat zion VS allemaal openbaar op tv verklaren aan klaarkom momenten wanneer ze landen + bevolkingen gaan uitmoorden. Geen 1 …
   Dit is hun geilheid aan macht waar niemand iets kan aan doen.
   Man wat gaan wij allen uitgemoord worden hier in Europa door die deepstate …

   – 19 SA van saudi arabie

   – bin laden van SA… om Irak dan te gaan vernietigen?!?

   het gepeupel staat toch voor niets op, zie naar die VS dat land is volledig naar de kloten. Zo is Europa ook geworden.
   Nog iets, die Trump zwijgt ook net zoals Q over 9/11.. Clinton zit na 2j presidentschap Trump nog steeds niet opgesloten…

   Trump is aan het verzuipen in zijn “swamp” strak aan de illuminati leiband zit die, hahahahaha gans goldman sachs koos trumpie zelf als regering… De “swamp wat hij ging drainen” hevelde trump gewoon naar zijn regering over…

   Niets niemandal gaat iets of iemand hier aan veranderen, binnenkort vieren ze de 25é verjaardag van 9/11 er wordt niemand gestraft buiten wij het volk

   Ondertussen heeft de EU dit gedaan, nog even en er is geen internet meer voor het volk

   https://www.hln.be/nieuws/buitenland/europees-parlement-keurt-omstreden-hervorming-auteursrecht-goed~a591170f/

   14 likes
   • Kees schreef:

    Ja je hebt mijn like ,maar Trump had het in zijn laatste toespraak wel over dat het schandalig is dat de FBI nog steeds niks heeft gedaan met de Hillary email zaak etc en hij zei erbij (vorige week ) dat moet niet lang meer duren hun treuzel-tijd is op en dan ga ik mij ermee bemoeien…dus . geef ,m nog ff .
    Als Obama die peace deal met noord korea had gesloten ,had het N.O.S journaal het er nu nog dagelijks over gehad en had Obama al de vredes prijs gewonnen. Trump kan gewoon niks goed doen,you tube /faceboek / apple /en nog wat anderen hebben al die vrije pro-Trump kanalen van hun site gemieterd en daar bemoeide hij zich ook al mee …Alex jones etc waar hij 2 keer te gast was …en elk nederlands programma heeft zijn eigen kwartiertje Trump neerhalen ;zoals dat programma M vreselijk,en Eric Smit zij daar nog even gauw ja straks gaat hij ( Trump) de hele vrije pers beperken, terwijl het precies andersom is . echt op een hele gore manier wordt je hier gehersenspoeld.

    1 likes
 • Coeus schreef:

  En dan hebben we het maar niet over de verschijnselen die alleen te verklaren zijn met een nucleaire springlading onder elke toren (twee torens vrijwel volledig tot stof vergaan inclusief stalen columns, auto’s in de buurt die de dag erna volledig verroest waren, gesmolten rots onder de torens, plekken onder het weinige puin die maanden zeer heet bleven). Dat hebben de Russen gelekt. Nucleaire springladingen als sloopmethode van de torens staan zelfs in de originele bouwvergunningsaanvraag. In New York moest bij elke bouwvergunningsaanvraag voor een hoog gebouw een plan worden bijgevoegd om het gebouw te zijner tijd weer te slopen.

  8 likes
  • tim schreef:

   In de docu van Dr Judy wood zie je op beelden stalen columns tot stof vergaan. Hoe verklaar je dat? Dat kan volgens mij niet met explosieven. Of is nanothermiet gebruikt als trigger in combinatie met een topgeheim device?

   3 likes
   • Coeus schreef:

    Stalen columns tot stof kan dus met atoombommen.

    1 likes
    • Kees schreef:

     ook met nano-thermiet .

     1 likes
     • Coeus schreef:

      Nee, nanothermiet kan staal doen smelten, dus je kunt staal ermee ‘doorsnijden’. Maar een column die vervliegt in de wind… nee. Nanothermiet wordt gevormd wanneer staal wordt blootgesteld aan de extreme hitte van een kernexplosie.

      2 likes
    • tim schreef:

     Heus, waren wij allen getuige van atoombommen die afgingen tijdens de instortingen van de WTCs? Ik dacht het niet!

     2 likes
     • Coeus schreef:

      Onder de torens, zoals geregistreerd door seismografen, en uiteraard vlak vóór de instorting. Veridep je er maar eens in. In het begin is het moeilijk te accepteren. Da ontdekt je uiteindelijk ook waarom ze die twee blauwe lichtstralen hadden als tijdelijk monument. En waarom er in het definitieve monument permanent water stroomt.

      1 likes
   • Gladiator schreef:

    @tim,

    Beste,

    Indien u de documentaire van Dr. Judy Wood heeft gezien en begrepen dan moet u eigenlijk WETEN wat er is gebeurd cq gebruikt ook al kan Dr. Wood dit niet keihard aantonen cq bewijzen daar ze de exacte techniek NIET kent omdat deze “niet bestaat” althans niet in technische boeken!!!

    Gegroet,

    Gladiator

    3 likes
    • tim schreef:

     Ik moet die docu nog verder bekijken wat ik zeker nog ga doen.

     De bevindingen van Niels Harrit dat er nanothermietresten in het puin van de WTC is aangetroffen is informatie die mij jaren geleden ter ore kwam, en die kun je ook niet zomaar naar de prullenbak verwijzen.

     De waarheid zit ergens tussenin en het is zaak om dat uit te vissen.

     1 likes
 • Rijst schreef:

  “Uit recente peilingen is gebleken dat een meerderheid van de Amerikanen niet gelooft in de officiële versie van de gebeurtenissen.”

  Daarom begrijp ik nog steeds niet dat er in Amerika nog geen grote opstand is uitgebroken.

  7 likes
  • Gladiator schreef:

   @Rijst,

   Beste,

   Zonder verder commentaar te geven op het achterlijke 911 verhaaltje cq sprookje (voor mij is de enige story waar ik nog waarde aan hecht die van Dr. Judy Wood “Where did the Towers go” waarin meer dan duidelijk wordt gemaakt wat er gebeurd is en HOE, dus NIET MET BOEM BOEM BOEM explosieven, nanotermiet, TNT, of andere troep!!!!!!!!!! en ook geen kernbom!!!) kan ik u zeggen WAAROM er in Amerika net zoals in Neanderland, Duitsland, Frankrijkland, Italiëland, Engeland en wat dies meer zei aan landen waarin het VOLK totaal is gebrainwashed, en in boeien op de FARM werken voor tuig van de richel zonder het zelf door te hebben en waaraan ze het leeuwendeel van HUN VERDIENDE SALARIS vrijwillig afgeven aan dit tuig!~

   Is het niet geweldig om slaven voor je te laten werken, op een farm, zonder dat ze het zelf door hebben en zelfs steeds HARDER willen werken voor…….nou ja……

   HET VOLK IS BANG OM DE STRAAT OP TE GAAN OMDAT HET GEEN DOEL HEEFT, OMDAT ZE HUN BAAN VERLIEZEN….DAARNA HUN HYPOTHEEK NIET MEER KUNNEN BETALEN, HUN AUTO MOETEN TERUGGEVEN AAN DE BANK, HUN KINDERTJES NIET MEER NAAR DE KAKSCHOOL KUNNEN BRENGEN, NIET MEER 4X PER WEEK UIT TE GAAN ETEN, HUN 4 VAKANTIES PER JAAR MOETEN HALVEREN OF MISSCHIEN…….EN EN EN EN EN EN EN!!!!

   Daarbij worden ons verhaaltjes verteld door de MSM over 911, de slechte dictators over de HELE wereld, waarbij de echte dictators natuurlijk NIET genoemd worden zoals de grote leider der dictators op de wereld Netanyahu!!

   De mens in zijn huidige vorm stopt te bestaan…en indien u dit niet door heeft beste dan leeft u nog steeds in de fabeltjeskrant van Rutte en consorten welke ik overigens helemaal niet meer serieus neem, wat hij ook uit zijn nek kotst!!!

   Er is maar 1 oplossing echter daarvoor moet men mensen hebben die niet al bij het zien van de 1e tegenstander in hun broek schijten en liever de kop in het zand steken of de boel de boel laten met de gedachte in hun achterkoppie dat Rutte er wel voor zal zorgen dat alles weer goed komt…..zoals bijvoorbeeld de Neanderlandse economie die alweer schijnt (schijnt…schijnt….schijnt….schijnen doe je met een zaklamp!!) aan te trekken en het gros van de Neanderlanders geloofd dit alweer! Hoe stom kan een mens überhaupt zijn.

   Vele malen heb ik het geprobeerd maar no way dat ik ook maar iets op de been kan brengen…..en vergeet demonstreren maar rustig net als gaan stemmen…..

   Dit alles is fake en wordt aan het achterlijk gehouden domme volk waarvan het merendeel ‘s avonds met een zak chips op hun ballentent of pruim en een fles bier in de hand nog snel ff naar het “nieuws” kijkt om daarna nog ff een filmpje op netflix mee te pakken en danm snel naar bed om morgenvroeg weer snel uit de veren te kunnen om te gaan werken op ………………………….DE FARM!!

   Maar, niet getreurd, versterking komt eraan, allemaal sterke jonge mannen uit Afrika, zo tussen de 20 en 40 jaar, goed gespierd, gewend aan oorlog en geweld, niets of niemand ontziend op hun rooftochten door de westerse mooie steden welke in no time omgetoverd worden door deze sterke cultuurparels in chaotische brandende wijken worden veranderd, ZONDER DAT HET VOLK IN ACTIE komt omdat oor daar gedacht wordt, onze regeringen zorgen ervoor dat alles weer goed komt!!
   Alleen in Duitsland beste zijn al vanaf het jaar 2015 zo’n kleine 1250 mensen VERMOORD en een veelvoud gewond en ernstig gewond geraakt en er kraait geen haan naar. Daarbij wordt het Duitse volk ook nog eens uitgemaakt voor neonazi en rechtsradicaal!!!

   Bah bah bah bah bah,,,, hoe lang moet ik nog luisteren naar mensen die zich afvragen WAAROM NIEMAND DE STRAAT OPGAAT…..

   Ik zou zeggen, begin er eens mee, en anders hou op met ouwehoeren!

   Capiche….

   Nog vragen,…..shoot!!!

   Gladiator

   7 likes
  • Kees schreef:

   Opstand tegen wie? Bij al te grote demonstraties ( waarbij winkels vernielt worden etc etc .) wordt in Amerika gewoon het leger ingezet…dan is het over. ..

   2 likes
 • Sceptic schreef:

  Wetenschap trekt officiële verhaal 9/11 in twijfel ?
  De titel zou moeten zijn, 911 is wetenschappelijk onmogelijk op bijna alle fronten.

  9/11 Video Clips Dan Rather Would Rather Not Show You
  https://www.youtube.com/watch?v=_0eC3uns3pA

  7 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   Ken dit filmpje, abnormaal want is CNN en FOX die berichten vlak toen het gebeurde,
   dit is ook straf:

   Major General Albert “Bert” N. Stubblebine III, head of all intelligence says:
   Pentagon NOT hit by a plane
   WTC 7 brought down by explosives
   Media in America is controlled
   A terrible pilot hits pentagon accounting office holding records of missing 3 trillion in oil for money scheme & missing 2.3 trillion in DOD expenses
   Pentagon debris a single 3 foot engine Proven not related to 757
   FBI took all recordings & refuses to show
   The FCC had all records on criminals like Paulson, Geithner, Ruben, Summers & others engaging in that illegal activity. But all the records of those illegal trades were destroyed when WTC 7 was brought down by thermite on 9/11!
   911 was a public snuff film used to shock the public and enact the end of the Bill of Rights & invasion of oil bearing countries, & make money for private companies like Halliburton, (stock from 10 to 50 a share)!
   By destroying the WTC, they were able to cover up theft of gold bullion & destroy illegal financial transaction records performed just prior to the attacks
   Silverstein spends 140 million to make 7 billion almost over night; Silverstein said it was demolished by explosives, (pull it)
   It reminds me of CIA man Byrd, the owner of TX School Book Depository, who turned a 2.5 million insider purchase into 26 million dollars thanks to JFK assassination!”

   https://youtu.be/daNr_TrBw6E

   3 likes
 • emka schreef:

  als het toch zo is, dat het inside job was en het volgens de complotters onomstotelijk bewezen is, waarom heeft Rusland of China dit niet al lang tot de bodem uitgezocht?
  Zij zijn staatsvijand nummer 1, die er absoluut baat bij zouden hebben om een inside job te bewijzen!

  2 likes
  • weg met ons schreef:

   @emka

   Kan betekenen dat deze landen het spel meespelen of de VS daarmee bij de klootzak heeft.

   1 likes
  • Kees schreef:

   Dat word toch nooit serieus genomen ! Putin heeft dat wel eens gezegd …en dat werd direct gebracht als Putin probeert ons op te stoken o.i.d de leider van de Philipijnen heeft het heeeel vaak gezegd ,en Kim yong un,en de leider van Hongarije maar die worden hier allemaal weg gezet als idioten /of dictators etc …..dus.

   1 likes
 • Sinterklaas schreef:

  Is dit iets voor 9fornews?

  Leraar verteld de waarheid rond 9/11, gevolg: een moeder en schrijfster is boos en reageert ongemakkelijk!

  https://www.ad.nl/binnenland/natuurkundedocent-op-zutphense-school-9-11-was-geen-aanslag~a86cf717/

  Zelf heb ik het idee dat deze moeder deze waarheid niet kan en wil accepteren.

  1 likes
  • Goldstein schreef:

   Laat deze dame (columniste van het blad de Stentor en velen anderen met haar) eens luisteren naar wat Rebecca Roth (Youtube) zoal te vertellen heeft over bijvoorbeeld de zogenaamde telefoontjes, wat er gebeurt is met de passagiers, etc. etc. George van Houts heeft er zelfs en show aan gewijd. Hij werd echter bij bij Pauw aan tafel nogal belachelijk gemaakt door de gasten en Pauw zelf. Als iets te mooi is om waar te zijn is het ook niet waar.

   1 likes
 • koos schreef:

  geen vliegtuigen ! later ingeplaatst CGI

  https://bit.tube/play?hash=QmQGoH8p8VP6zuNkT3L1GHzevJFYnbkgUaad9santY7u1V&channel=53099

  2e film laat om 4:18 mooi zien dat in het uitgezoomde beeld geen vliegtuig is of aankomt, maar zodra hij inzoomd verschijnt er opeens een vliegtuig, RA RA. CGI (even doorspoelen tot 4:18)

  https://bit.tube/play?hash=QmcrgTtxdeShCJEEA6YeXGV93kJjDJdXAuyQZJucrZJsBA&channel=53099

  2 likes
 • duitinzakje schreef:

  Gisteren trof ik een youtube filmpje dat handelt over Building 6!!!

  We weten inmiddels alles over Building 7, maar ik had nog nooit gehoord van Building 6!

  Dat gat KAN alleen geslagen zijn door wat voor explosief dan ook.

  ZIEN!! https://www.youtube.com/watch?v=wkwmtVqIpoM

  2 likes
 • koos schreef:

  het is één grote show, ze horen er allemaal bij, behalve wij ;(

  2 likes
 • Sceptic schreef:

  Frans2
  13 september 2018 10:22 at 10:22
  [ allemaal ]
  Tegen zoveel complotdenken is natuurlijk geen kruid gewassen.

  Complotdenken noem jij dat als men de eindjes logisch aan elkaar knoopt wat een betere realistische benaming daarvoor is.

  Graag even antwoord dan op deze vraag die je ontwijk frans…

  Heb nog wel een vraag voor je frans, heb het wel vaker met jou over toeval gehad.
  Wist jij dat er op dezelfde dag van de ramp met 911 een oefening plaats vond ?

  Net als op dezelfde dag van deze zogenaamde incidenten.

  Sandy hook .
  Boston Marathon.
  London Bombing.
  Madrid Bombing.
  Taft union high school.
  Aurora Colorado, batman shooting .
  Oklahoma city, Bombing
  Norway Oslo Attacks.

  Hoe benoem jij deze incidenten van een oefening op dezelfde dag, en de ramp gebeurt op dezelfde dag ?
  Wil gewoon graag weten wat jou visie en gevoel hiervan zegt….
  En je weet wel waarschijnlijk waarom ik dit aan jou vraag…
  bvbd.

  2 likes
 • Goldstein schreef:

  Recent nog deze video: https://youtu.be/0aXVzLMVdWM

  1 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  michael flynn

  Er is iets gaande: Trumps ex-adviseur Michael Flynn betuigt steun aan QAnon

  Er is iets gaande in de Verenigde ...

  >