Buitenaards

“Verenigde Staten gerund door nazi-aliens”

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als we het Iraanse persbureau Fars mogen geloven wordt de overheid van het machtigste land ter wereld aangestuurd door een groep nazi-aliens, zo meldt de Britse krant Metro. Deze aliens zouden al sinds 1945 aan de macht zijn in Amerika.

Dit zou juist het nieuws zijn dat Edward Snowden naar buiten wilde brengen. De spion zou Russische inlichtingendiensten zelfs hebben voorzien van ‘onweerlegbaar bewijs’ over de ware identiteit van Barack Obama en zijn beleidsmakers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De nazi-aliens reisden na de Tweede Wereldoorlog per duikboot af naar de Verenigde Staten, aldus de krant. Vervolgens grepen zij er de macht.

Schrijver Nigel Watson zei: “Aanhangers van de theorie dat vliegende schotels werden gemaakt door de nazi’s, claimen dat de Duitse raketwetenschapper Wernher von Braun zich in 1945 heeft overgegeven aan majoor Clay Shaw, die werkte als agent voor Project Paperclip. Dit project was gericht op het veiligstellen van kennis en technologie van de nazi’s, voordat het in handen kon vallen van de Sovjets.”

“Sommigen, waaronder schrijver Anthony Kimery, dachten dat de vliegende schotels die in de VS werden gezien het resultaat waren van Project Paperclip en dat de dood van JFK ermee te maken had,” ging hij verder. “Shaw overleed in 1974 onder verdachte omstandigheden.”

“Anderen denken dat de nazi’s na de Tweede Wereldoorlog een ondergrondse basis op Antarctica hebben gebouwd,” aldus Watson. “In zijn boek ‘UFOs, Nazi Secret Weapon’ stelt Mattern Friedrich dat Hitler zijn eigen dood in scène heeft gezet om in het geheim te kunnen ontsnappen. Met of zonder Hitler bleven de nazi’s met de hulp van de aliens vliegende schotels bouwen.”

“Er wordt gezegd dat deze groep met de CIA en het Amerikaanse militair-industrieel complex heeft samengewerkt om enorme ondergrondse bases te bouwen in Dulce (New Mexico), Area 51 (Nevada), Camp Hero (Long Island) en Denver International Airport. In Australië en Europa zouden soortgelijke bases zijn gebouwd,” zei hij. “Ik denk dat het concept vooral is gebaseerd op speculatie en wat losse feiten.”

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ferry
Ferry
9 jaren geleden

De Verenigde Staten worden gerund door Netanyahu en zijn Zionisten, zie de laatste vergadering van AIPAC.

henk001
henk001
9 jaren geleden

“Als we het Iraanse persbureau Fars mogen geloven…” Alles mag, maar of het verstandig is?

henk001
henk001
9 jaren geleden

Als ze toch over UFO’s beschikten, waarom namen ze dan een duikboot?

Roy
Roy
9 jaren geleden

Dat zeg ik, Fars, erg betrouwbare bron 🙂

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x