Homepagina » Buitenaards » “Verenigde Staten gerund door nazi-aliens”
"Verenigde Staten gerund door nazi-aliens"

“Verenigde Staten gerund door nazi-aliens”

Als we het Iraanse persbureau Fars mogen geloven wordt de overheid van het machtigste land ter wereld aangestuurd door een groep nazi-aliens, zo meldt de Britse krant Metro. Deze aliens zouden al sinds 1945 aan de macht zijn in Amerika.

Dit zou juist het nieuws zijn dat Edward Snowden naar buiten wilde brengen. De spion zou Russische inlichtingendiensten zelfs hebben voorzien van ‘onweerlegbaar bewijs’ over de ware identiteit van Barack Obama en zijn beleidsmakers.

De nazi-aliens reisden na de Tweede Wereldoorlog per duikboot af naar de Verenigde Staten, aldus de krant. Vervolgens grepen zij er de macht.

Schrijver Nigel Watson zei: “Aanhangers van de theorie dat vliegende schotels werden gemaakt door de nazi’s, claimen dat de Duitse raketwetenschapper Wernher von Braun zich in 1945 heeft overgegeven aan majoor Clay Shaw, die werkte als agent voor Project Paperclip. Dit project was gericht op het veiligstellen van kennis en technologie van de nazi’s, voordat het in handen kon vallen van de Sovjets.”

“Sommigen, waaronder schrijver Anthony Kimery, dachten dat de vliegende schotels die in de VS werden gezien het resultaat waren van Project Paperclip en dat de dood van JFK ermee te maken had,” ging hij verder. “Shaw overleed in 1974 onder verdachte omstandigheden.”

“Anderen denken dat de nazi’s na de Tweede Wereldoorlog een ondergrondse basis op Antarctica hebben gebouwd,” aldus Watson. “In zijn boek ‘UFOs, Nazi Secret Weapon’ stelt Mattern Friedrich dat Hitler zijn eigen dood in scène heeft gezet om in het geheim te kunnen ontsnappen. Met of zonder Hitler bleven de nazi’s met de hulp van de aliens vliegende schotels bouwen.”

“Er wordt gezegd dat deze groep met de CIA en het Amerikaanse militair-industrieel complex heeft samengewerkt om enorme ondergrondse bases te bouwen in Dulce (New Mexico), Area 51 (Nevada), Camp Hero (Long Island) en Denver International Airport. In Australië en Europa zouden soortgelijke bases zijn gebouwd,” zei hij. “Ik denk dat het concept vooral is gebaseerd op speculatie en wat losse feiten.”

[Metro]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ferry
Ferry
6 jaren geleden

De Verenigde Staten worden gerund door Netanyahu en zijn Zionisten, zie de laatste vergadering van AIPAC.

henk001
henk001
6 jaren geleden

“Als we het Iraanse persbureau Fars mogen geloven…” Alles mag, maar of het verstandig is?

henk001
henk001
6 jaren geleden

Als ze toch over UFO’s beschikten, waarom namen ze dan een duikboot?

Roy
Roy
6 jaren geleden

Dat zeg ik, Fars, erg betrouwbare bron 🙂

x

Check Also

sociaal kredietsysteem

Het Sociaal Kredietsysteem: bewapen jezelf

China is de afgelopen jaren de speeltuin ...

van houwelingen

Pepijn van Houwelingen spuwt vuur: ‘Met welke periode mogen we uw misdaden dan wel vergelijken?’

Politici hebben vaak de mond vol over ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

50
0
We lezen graag je reactie!x