Mens en Dier

Ontgoochelde huisarts: ‘Regering heeft allang met Europa bekokstoofd dat we vaccinatiesamenleving gaan inrichten’

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het kabinet wil mensen met een negatief testbewijs toegang verlenen tot onder meer sportwedstrijden en musea. Ook wil zorgminister Hugo de Jonge een binnenlands vaccinatiepaspoort gaan inzetten. In de Tweede Kamer is kritiek op het hele plan. Partijen vragen zich af of het wel zinvol is. Daarnaast is er vrees voor een tweedeling.

Ook uit medische hoek klinkt veel kritiek. “Het massaal (snel)testen van de bevolking vinden wij onacceptabel,” schrijft het Artsen Collectief, waar 1455 medici bij aangesloten zijn. “Een vaccinatiepaspoort leidt tot medische apartheid. Het Artsen Collectief ziet ernstige medische en ethische bezwaren bij een vaccinatiepaspoort.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ik heb het gevoel dat de regering allang met Europa heeft bekokstoofd dat we een vaccinatiesamenleving gaan inrichten,” stelt huisarts Els van Veen. “Het maakt niet uit wat de burger wil.”

Ze zegt dat haar vertrouwen is verdwenen. “In de regering, in alle ministeries, in de rechtspraak, het RIVM.” Van Veen zegt dat de regering alles uit de kast heeft gehaald om de test- en vaccinatiesamenleving erdoor te drukken. “Over de consequenties is niet nagedacht, eenvoudigweg omdat er niet wordt gedacht of geluisterd naar wijze raad.”

Democratie is verdwenen

“De media zijn geïnfiltreerd en doen bijna allemaal aan de propaganda mee,” verzucht de huisarts. “De KNMG en artsenorganisaties zijn medeplichtig.” Ze benadrukt dat er naast de vertrouwenscrisis ook een grote informatiekloof is ontstaan door het disfunctioneren van de media.

“Ik hou mijn hart vast voor de medische apartheid die nu wordt geïmplementeerd. Ik voel me ontgoocheld, zo snel als onze democratie is verdwenen,” aldus huisarts Van Veen, die enkele maanden geleden haar getuigenverklaring aflegde bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie.

Tikkende tijdbom

“Dit kabinet en de media hebben ons land in een tikkende tijdbom veranderd.”

Van Veen, die straks desnoods huisarts voor ongevaccineerden wordt, heeft ook nog een boodschap voor Rutte: “U moest u schamen. Diep, diep, diep schamen. Het volk gevangenhouden met leugens.”

4.7 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
joop
joop
2 jaren geleden

Rutte is een narcist en pathologische leugenaar hoort opgesloten te worden NSB of te wel landverrader met zijn hele kliek voor Neurenberg tribunaal 2 allemaal.

Tom
Tom
2 jaren geleden

Hadden ze die vaccinatiesamenleving allang met Europa bekokstoofd? Echt? Neeh! Echt?
Pfff, tjonge wat een verrassing, die zagen we niet aankomen hè?

jolien
jolien
2 jaren geleden

En zo blijft dat smerige spelletje zo doorgaan rutte wef en de rest van hun dodelijke gevaarlijke spel ze moeten allemaal voor boeten.

Annemiek B.
Annemiek B.
2 jaren geleden

Ik hoop dat ze in de buurt woont…

Back to top button
113
0
We lezen graag je reactie!x