UFO

Een ‘klapper van een onthulling’: Pentagon geeft eíndelijk toe dat het nog altijd onderzoek doet naar UFO’s. Dit zijn de reacties

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Pentagon heeft eindelijk toegegeven dat het nog altijd onderzoek doet naar UFO-meldingen, zo schrijft de New York Post.

Hoewel het Amerikaanse ministerie van Defensie zei dat het onderzoek naar UFO’s in 2012 werd beëindigd, liet woordvoerder Christopher Sherwood weten dat het ministerie nog altijd onderzoek doet naar meldingen van onbekende vliegende objecten.

“Het ministerie blijft meldingen van ongeïdentificeerde vliegtuigen waargenomen door Amerikaanse legerpiloten onderzoeken,” aldus de woordvoerder.

Klapper van een onthulling

Nick Pope, die in de jaren negentig in het geheim onderzoek deed naar UFO’s voor de Britse overheid, sprak van een ‘klapper van een onthulling’.

“We kunnen hieruit opmaken ze UFO’s echt bestudeerden,” zei hij.

Volgens Pope is het Britse UFO-onderzoek van invloed geweest op het Amerikaanse, aangezien ook in de Verenigde Staten de term ‘UAP’ (unidentified aerial phenomenon) werd gebezigd.

Verrast

Deze term gebruikten we binnen het ministerie van Defensie omdat ‘UFO’ te zwaar beladen was, aldus Pope.

John Greenewald junior, eigenaar van de website The Black Vault, was ook verrast door de eerlijkheid van het Pentagon.

“Ik ben geschokt dat ze het op die manier hebben verwoord, aangezien ze eerst steeds hun best deden om het juist niet zo te zeggen,” zei hij.

Officieel bewijs

“We hebben nu echt bewijs, officieel bewijs, dat ze UFO-meldingen bestudeerden,” vervolgde hij.

Greenewald zei te hopen dat het Pentagon meer informatie naar buiten zal brengen over het onderzoek naar UFO’s.

“We zijn in ieder geval weer een stap dichter in de buurt van de waarheid,” klonk het.

[New York Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René van Zalk
René van Zalk
3 jaren geleden

Het is natuurlijk niet eenvoudig om UFO’s te bestuderen als de makers van deze UFO’s technologisch veel verder zijn dan ons Aardkloot-bewoners. Voor een aap is het ook niet eenvoudig om ons mensen te bestuderen, van veel dingen zal de aap niets snappen.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Dat er onderzoek wordt gedaan door militaire organisaties is nou niet zo geheim. Wat wel heel erg is dat deze organisaties met onvoorstelbaar hoeveelheid belastingen worden overeind gehouden en dat de mensen die die grapjassen betalen helemaal niets, maar dan ook niets mogen weten. Dat is een schande.

Solida
Solida
3 jaren geleden

Zalig zijn de onwetenden… Je zou je kunnen afvragen wie de loser écht is… Objectiviteit is een groot goed…

Elise
Elise
3 jaren geleden

Volgens mij is het een geheime dienst die andere continenten/landen in de gaten moeten houden over hun technologische vooruitgang. Ze moeten nu eenmaal de macht/touwtjes in eigen handen behouden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

6
0
We lezen graag je reactie!x