Het Complot

Amerikaanse rockband komt met nummer over satanische mind control-systeem in Hollywood

Help mee door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De video voor LA Devotee, het nieuwe nummer van de Amerikaanse rockband Panic! at the Disco, zit vol met allerlei satanische symbolen.

De reacties op YouTube zijn veelzeggend. Mensen hadden geen satanisch nummer verwacht en zeggen dat het steeds moeilijker wordt om hun ouders ervan te overtuigen dat de muziek waar ze naar luisteren niet satanisch is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In de video wordt een kind gemarteld door leadzanger Brendon Urie. Volgens Vigilant Citizen is het duidelijk een satanische hersenspoelsessie. En dat is precies waar het in Hollywood om draait, stelt de site.

In de video is een jong meisje te zien dat beseft dat ze wordt gevolgd. Ze wordt ontvoerd door iemand in een rood gewaad. Als de camera uitzoomt is een graancirkel te zien met in het midden het uitroepteken uit de naam van de band.

Duistere rituelen

Vervolgens verschijnt Will uit de populaire serie Stranger Things in beeld. Hij zit vastgebonden op een stoel in een duistere kamer. De makers van Stranger Things lieten zich onder meer inspireren door MK-ULTRA, een geheim programma van de CIA gericht op hersenspoeling.

Will, gespeeld door Noah Schnapp, wordt in de serie ontvoerd door de Demogorgon, een monster dat tussen verschillende realiteiten kan schakelen. In LA Devotee wordt Schnapp gemarteld terwijl de figuur in het rode gewaad, die een masker met horens draagt, duistere rituelen uitvoert.

Het kind begint vervolgens op monotone toon te zingen, alsof het geprogrammeerd is. Dit laat zien hoe de jeugd wordt gehersenspoeld door de massamedia, aldus Vigilant Citizen. Brendon lijkt duidelijk te genieten van de marteling. Kort verschijnt het symbool van de Kerk van Satan op zijn gezicht.

In het nummer Emperor’s New Clothes was al te zien hoe Brendon Urie langzaam verandert in de duivel. Wat we hier zien is de ware religie in Los Angeles, waar de entertainmentindustrie is gevestigd, zo blijkt uit de tekst van het nummer:

The black magic of Mulholland Drive
Swimming pools under desert skies
Drinking white wine in the blushing light
Just another LA Devotee
Sunsets on the evil eye
Invisible to the Hollywood shrine
Always on the hunt for a little more time
Just another LA Devotee

Elektroschokken

De jongen krijgt vervolgens iets te drinken. Waarschijnlijk staat dit voor de psychedelische drugs die gebruikt worden om iemand te hersenspoelen, stelt de site. Er verschijnen afbeeldingen van geiten, dierenmaskers en bebloede schedels in beeld.

Een aantal ‘heksen’ bevestigt draden aan het hoofd van de jongen, waarna hij elektroschokken krijgt. Het is bekend dat slachtoffers van MK-ULTRA elektroschokken kregen om trauma’s uit te lokken.

De jongen raakt bewusteloos waarna Brendon sadistisch glimlacht. Tegen het eind van de video staat de zanger op het punt de jongen te misbruiken.

Mainstream band

Panic! at the Disco is een mainstream band en heeft al vele awards in de wacht gesleept. De band maakt radiovriendelijke muziek, gericht op jonge mensen. Al die jonge mensen zien een leadzanger die een jongen ontvoert, vastbindt op een stoel, drugs voert, hersenspoelt, onderwerpt aan occulte rituelen en elektroschokken geeft.

De video is tekenend voor de manier waarop de occulte elite hier ongestraft mee weg blijft komen, besluit Vigilant Citizen. Via de massamedia wordt de jeugd overal ter wereld voorgehouden dat dit allemaal geweldig en volstrekt normaal is, wat ertoe leidt dat dit soort bands aanbeden worden.

[Vigilant Citizen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hoop maakt z'n eigen magie
Hoop maakt z'n eigen magie
7 jaren geleden

Het is fijner, en beter voor jezelf, om je bezig te houden met onderwerpen die te maken hebben met licht. (In plaats van duisternis.)

Zo hou je je trilling ook hoog.
Ook door gezond te eten, bezig zijn met positiviteit en dit nastreven.

Christusbewustzijn
Christusbewustzijn
7 jaren geleden

GRUWELIJK !

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Het licht versus de antichrist.

Onestar
Onestar
7 jaren geleden

Als je erover nadenkt.
Er komt uit Hollywood wel heel veel gewelddadige en negatieve sh*t.
Waarom?

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x