CoronaMens en Dier

Kuipers stuurt aan op opnieuw ‘ingrijpen’ vanwege corona, worden we weer een lockdown ingerommeld?

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Het is niet uitgesloten dat er opnieuw hard moet worden ingegrepen tegen corona. Zorgminister Kuipers wil dat het juridisch mogelijk blijft om weer snel maatregelen te kunnen instellen, schrijft hij in een Kamerbrief.

Het is volgens de minister niet te voorspellen of en wanneer de samenleving in een scenario terecht gaat komen waarin het toch weer nodig kan zijn om in te grijpen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Grondwetschenders

Veel mensen zijn faliekant tegen ingrijpen. “Driewerf neen. Maak duidelijk als samenleving dat er nooit meer maatregelen komen. Nooit. Meer,” zegt BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen. Schrijver en uitgever Tjeerd Langstraat voegt toe: “O mensen, dit land. Uitgeleverd aan machtsgeile grondwetschenders. En niet alleen op dit ‘dossier’.”

Daarnaast denkt het kabinet twee- tot driehonderd bedden beschikbaar te hebben om Oekraïense vluchtelingen met medische of geestelijke zorg uit andere EU-lidstaten over te nemen, zei minister Kuipers na afloop van een overleg met zijn Europese collega’s in Brussel.

Lockdown ingerommeld

De vaccinatiegraad onder Oekraïners is overigens een stuk lager dan in Nederland. Volgens cijfers van de universiteit van Oxford heeft maar zo’n 35 procent van de bevolking twee prikken gehad. Minder dan twee procent heeft een booster gehad.

Forum voor Democratie vraag zich af: “Het kabinet heeft een structureel zorgprobleem gecreëerd met bezuinigingen en massa-immigratie. Nu verliezen we nog eens honderden ziekenhuisbedden aan Oekraïners. Kuipers stuurt ondertussen aan op opnieuw ‘ingrijpen’ vanwege corona. Worden we weer een lockdown ingerommeld?”

4.9 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

176 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stephan
Stephan
2 jaren geleden

Het NL kabinet is echt geestesziek. Hoe kun je zo’n hekel aan jou eigen volk hebben?? Toch ongelooflijk dat deze “mensen” zo lang gestructureerd liegen en bedriegen kunnen..

antisoof
antisoof
2 jaren geleden

In plaats van op de Grondwet schenders te foeteren is het wellicht beter om te kijken waarom die Grondwet van ons Nederlanders geschonden kán worden.
En dan komt men uit bij een fout in de Grondwet zelf.
Artikel 120 maakt het onmogelijk voor de burger om zich te verzetten tegen ongrondwettelijke wetten, maatregelen en overeenkomsten met andere landen.
Wij hebben géén Constitutioneel Hof.
( Een constitutioneel of grondwettelijk hof is een centraal rechtscollege dat uitspraken doet over de grondwettelijkheid van de wetten of andere wetskrachtige normen en verdragen. )

Dus wij kunnen ons niet verzetten tegen onrechtvaardigheid. En dat wéten ze!
Daarom zijn ze zo arrogant.

Maar, voor de genen met goede wil: geen woorden maar daden. Aan gepraat hebben we niets. We kunnen jeremiëren tot we een ons wegen. De Grondwet zou in ere hersteld moeten worden. Net zoals in andere landen in Europa zouden we minstens ook een Constitutioneel hof moeten hebben.

Volgens mij.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Dat er een nieuwe Lockdown komt is zo goed als zeker, alle genomen maatregelen wijzen in die richting en ik denk dat 1 juli een heel belangrijke datum gaat worden en dan zijn alle niet geprikte mensen tot staatsvijand verklaart en dan is de QR-code overal verplicht.

De WEF-agenda gaat gewoon door, of wij willen of niet!

Sdl
Sdl
2 jaren geleden

Afschaffen. Wetten zijn snel genoeg weer gemaakt indien nodig.

Back to top button
176
0
We lezen graag je reactie!x