Homepagina » Mens en Dier » Ontwikkelaar mRNA-vaccintechnologie: ‘Spike-eiwit is heel gevaarlijk, het is giftig voor cellen’
mrna
Foto: New Brunswick / Nouveau-Brunswick CC0

Ontwikkelaar mRNA-vaccintechnologie: ‘Spike-eiwit is heel gevaarlijk, het is giftig voor cellen’

Onlangs was Robert Malone, de ontwikkelaar van de mRNA-vaccintechnologie, te gast in de Dark Horse Podcast om te praten over veiligheidsrisico’s rond de coronavaccins van Pfizer en Moderna. Dr. Malone zei onder meer dat lipide nanodeeltjes in het coronavaccin – die het lichaam opdracht geven het spike-eiwit aan te maken – de prikplek verlaten en zich ophopen in organen en weefsels.

Volgens Malone was de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA op de hoogte van het feit dat het spike-eiwit zich verspreidt door het lichaam en tot bijwerkingen kan leiden, en dat het heel gevaarlijk is. Sterker nog: Malone was één van de vele wetenschappers die de FDA hebben gewaarschuwd voor de gevaren van het spike-eiwit.

Wat de gevolgen daarvan zijn, is volledig onbekend

Antoine Tromp, wethouder in de gemeente Bergen, bekeek de podcast en vat samen: “Hoge concentraties van de lipide nanodeeltjes worden aangetroffen in de eierstokken en beenmerg. Verder verspreidt het spike-eiwit zich tegen verwachting in door de hele bloedbaan. Wat de gevolgen daarvan zijn, is volledig onbekend.”

Op LinkedIn schreef Malone dat het spike-eiwit cytotoxisch – giftig voor cellen – is en de bloed-hersenbarrière opent. “Dat is een feit. Het is aan de vaccinontwikkelaars om aan te tonen dat hun versie niet giftig is.” Hij hekelde de politisering van de wetenschap door de mainstream media.

Gevaarlijk en experimenteel

“Het is nooit een goed teken als de ontwikkelaar en patenthouder van de mRNA-vaccintechnologie waarschuwt tegen de mRNA-coronavaccins,” reageert onderzoeksjournalist Patrick Savalle. “De mRNA-technologie werkt. De manier waarop het is toegepast in de coronavaccins is gevaarlijk en experimenteel.”

[Children’s Health Defense]
4.6 63 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Emphyrio
Emphyrio
3 maanden geleden

Kortom we weten het nu wel. Ik word hier een beetje moe van. Wanneer stopt deze “spuit – me – vol – met – gif” mentaliteit.
MSM is het virus. De dombo’s zijn niet te redden want ze willen het simpelweg niet accepteren van ons “wappies”.
Hij die deze plandemie niet accepteert groet U.

Yvonne
Yvonne
3 maanden geleden

En daar zit ik dan tussen. Als zijnde niet gevaccineerde. Best eng. En ik krijg niemand aan het verstand dit “vaccin” maar beter niet te nemen. Gelukkig heb ik paar vrienden die op mijn lijn zitten en ook mijn kinderen willen het niet. Hoop dat de waarheid steeds meer boven water gaat komen en we weer terug kunnen naar normaal. En dit nooit meer laten gebeuren. Stay safe everyone!

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
3 maanden geleden

“Propagandized bioterrorism by vaccination”, citaat; Dr. Peter McCullough.
https://rense.com/

Annette
Annette
3 maanden geleden

Wat zal Robert Malone een spijt hebben van zijn ontdekking, net als indertijd Robert Oppenheimer met zijn ontwikkeling van de waterstofbom.
Het zoveelste verhaal over de GROTE gevaren van deze gentechinjectie. Voor ons, lezers en lezeressen van ninefornews.nl natuurlijk geen verrassing.
Helaas voor diegenen die ziende blind en horende doof zijn komt de boodschap nog steeds niet over.
Vandaag zal er weer een kleine “veldslag” gehouden worden om het “vaccin”, dat géén vaccin is van Janssen te bemachtigen. Zag net een kop met de tekst: stormloop om het vaccin te bemachtigen, GGD overbelast.
Ik heb hier maar één woord voor: KNETTERGEK.

x

Check Also

world economic forum

World Economic Forum presenteert: coronapaspoort dat vaccinatiestatus bepaalt aan de hand van bloedtest

Er circuleert momenteel een filmpje van het ...

moderna

Nederland gaat door met Moderna ondanks hartschade

Door Martijn Bloem, Karel Beckman. Nederland is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x