Mens en Dier

Ontwikkelaar mRNA-vaccintechnologie: ‘Spike-eiwit is heel gevaarlijk, het is giftig voor cellen’

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onlangs was Robert Malone, de ontwikkelaar van de mRNA-vaccintechnologie, te gast in de Dark Horse Podcast om te praten over veiligheidsrisico’s rond de coronavaccins van Pfizer en Moderna. Dr. Malone zei onder meer dat lipide nanodeeltjes in het coronavaccin – die het lichaam opdracht geven het spike-eiwit aan te maken – de prikplek verlaten en zich ophopen in organen en weefsels.

Volgens Malone was de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA op de hoogte van het feit dat het spike-eiwit zich verspreidt door het lichaam en tot bijwerkingen kan leiden, en dat het heel gevaarlijk is. Sterker nog: Malone was één van de vele wetenschappers die de FDA hebben gewaarschuwd voor de gevaren van het spike-eiwit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Wat de gevolgen daarvan zijn, is volledig onbekend

Antoine Tromp, wethouder in de gemeente Bergen, bekeek de podcast en vat samen: “Hoge concentraties van de lipide nanodeeltjes worden aangetroffen in de eierstokken en beenmerg. Verder verspreidt het spike-eiwit zich tegen verwachting in door de hele bloedbaan. Wat de gevolgen daarvan zijn, is volledig onbekend.”

Op LinkedIn schreef Malone dat het spike-eiwit cytotoxisch – giftig voor cellen – is en de bloed-hersenbarrière opent. “Dat is een feit. Het is aan de vaccinontwikkelaars om aan te tonen dat hun versie niet giftig is.” Hij hekelde de politisering van de wetenschap door de mainstream media.

Gevaarlijk en experimenteel

“Het is nooit een goed teken als de ontwikkelaar en patenthouder van de mRNA-vaccintechnologie waarschuwt tegen de mRNA-coronavaccins,” reageert onderzoeksjournalist Patrick Savalle. “De mRNA-technologie werkt. De manier waarop het is toegepast in de coronavaccins is gevaarlijk en experimenteel.”

[Children’s Health Defense]

4.6 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Emphyrio
Emphyrio
2 jaren geleden

Kortom we weten het nu wel. Ik word hier een beetje moe van. Wanneer stopt deze “spuit – me – vol – met – gif” mentaliteit.
MSM is het virus. De dombo’s zijn niet te redden want ze willen het simpelweg niet accepteren van ons “wappies”.
Hij die deze plandemie niet accepteert groet U.

Yvonne
Yvonne
2 jaren geleden

En daar zit ik dan tussen. Als zijnde niet gevaccineerde. Best eng. En ik krijg niemand aan het verstand dit “vaccin” maar beter niet te nemen. Gelukkig heb ik paar vrienden die op mijn lijn zitten en ook mijn kinderen willen het niet. Hoop dat de waarheid steeds meer boven water gaat komen en we weer terug kunnen naar normaal. En dit nooit meer laten gebeuren. Stay safe everyone!

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
2 jaren geleden

“Propagandized bioterrorism by vaccination”, citaat; Dr. Peter McCullough.
https://rense.com/

Annette
Annette
2 jaren geleden

Wat zal Robert Malone een spijt hebben van zijn ontdekking, net als indertijd Robert Oppenheimer met zijn ontwikkeling van de waterstofbom.
Het zoveelste verhaal over de GROTE gevaren van deze gentechinjectie. Voor ons, lezers en lezeressen van ninefornews.nl natuurlijk geen verrassing.
Helaas voor diegenen die ziende blind en horende doof zijn komt de boodschap nog steeds niet over.
Vandaag zal er weer een kleine “veldslag” gehouden worden om het “vaccin”, dat géén vaccin is van Janssen te bemachtigen. Zag net een kop met de tekst: stormloop om het vaccin te bemachtigen, GGD overbelast.
Ik heb hier maar één woord voor: KNETTERGEK.

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x