Buitenland

Alarmerende sterfte onder gevaccineerde piloten: ‘Deze mensen zijn tikkende tijdbommen’

Help ons door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er doen zich steeds meer vreemde incidenten voor in de luchtvaartwereld. In een week tijd stierven vier piloten van British Airways, vermoedelijk als gevolg van bloedstolsels. Daarnaast zag American Airlines zich genoodzaakt honderden vluchten te schrappen omdat het personeel zich massaal ziek heeft gemeld. Wat is er aan de hand?

British Airways stelt dat er geen verband is tussen de coronavaccinatie en de plotse dood van de vier piloten. Gezondheidseconoom Jane Ruby dook in de precaire kwestie en zei in de Stew Peters Show dat ook drie piloten van het Amerikaanse Delta Airlines kort na de vaccinatie zijn gestorven, maar dat niemand toegang krijgt tot hun medische gegevens.

Vrachtpiloot valt flauw in Canada

Daarnaast viel in Canada een vrachtpiloot flauw op de landingsbaan. Hij moest per stretcher worden afgevoerd, liet Ruby weten. “Godzijdank werd de vlucht verschoven.”

Ze kreeg ook een document onder ogen waaruit blijkt dat United Airlines piloten betaald heeft om zich te laten inenten. Als ze voor 1 juni het coronavaccin zouden halen, kregen ze de volle mep, ongeveer 2000 dollar. Ook American Airlines en Delta Airlines boden hun piloten een zak geld in ruil voor een prik. Veel keus hebben ze overigens niet. Als ze het vaccin weigeren, is de kans groot dat ze worden ontslagen, blijkt uit het document.

Tikkende tijdbommen

Vier dode piloten binnen een week en de media zwijgen als het graf. “Deze mensen zijn tikkende tijdbommen,” waarschuwde presentator Stew Peters. Hij verwacht dat het alleen maar erger wordt.

4.9 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Albert
Albert
11 maanden geleden

Dat rottige, gemene mediavirus weer ‘actief’.
D.w.z. geen aandacht aan geven.

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
11 maanden geleden

Het is diep triest dat deze piloten omvallen. Het is te hopen dat mensen nu een keer in de gaten krijgen dat ze worden gezelfmoord.

Annette
Annette
11 maanden geleden

Ik ben helemaal niet verbaasd. Weken geleden zei ik al tegen mijn man, dat IEDEREEN vanaf het moment dat hij of zij geprikt was, een tikkende tijdbom is.
Alleen in dit geval, piloten die de verantwoording hebben voor vaak honderden mensen, is het wel een ander verhaal.
Toevallig zei ik gisteren nog tegen mijn man, dat ik blij was dat ik niet geprikt en getest wilde worden, want “no way in hell” dat ik nog in een vliegtuig zou stappen.
Nu gaat het in dit geval om piloten, maar het is MIJ de laatste tijd al opgevallen, dat ook in het verkeer er rare dingen gebeuren. Zelfs het oversteken op een zebrapad is tegenwoordig een gevaarlijk ding.
ALS er nog één persoon is, die in de “goede” bedoelingen van organisaties en overheden gelooft…. dan zal dat nú toch wel voorbij zijn.
Het zal niet lang meer duren, of de vliegtuigen, onderweg met passagiers, komen naar beneden.
Even off topic: zou een Sigrid Kaag óók in een vliegtuig stappen met een zogenaamde “gevaccineerde” piloot? IK DENK HET NIET!
Dat risico is alleen voor het klootjesvolk.

Rea Listisch
Rea Listisch
11 maanden geleden

Hele luchtvaart industrie wordt gesloopt.
behalve de business- jets blijven over.
t klootjesvolk dat zelf het ravijn in wil lopen zal dadelijk afhankelijk zijn van de gevaccineerde piloten.
een paar ongelukken en de schapen zullen zich realiseren dat ze in de fuik zitten.
Grote airlines zullen omvallen doordat niemand meer kan vliegen ( de piloten) en mee durft te vliegen ( de betalende consument).

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

83
0
We lezen graag je reactie!x