Buitenland

Alarmerende sterfte onder gevaccineerde piloten: ‘Deze mensen zijn tikkende tijdbommen’

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er doen zich steeds meer vreemde incidenten voor in de luchtvaartwereld. In een week tijd stierven vier piloten van British Airways, vermoedelijk als gevolg van bloedstolsels. Daarnaast zag American Airlines zich genoodzaakt honderden vluchten te schrappen omdat het personeel zich massaal ziek heeft gemeld. Wat is er aan de hand?

British Airways stelt dat er geen verband is tussen de coronavaccinatie en de plotse dood van de vier piloten. Gezondheidseconoom Jane Ruby dook in de precaire kwestie en zei in de Stew Peters Show dat ook drie piloten van het Amerikaanse Delta Airlines kort na de vaccinatie zijn gestorven, maar dat niemand toegang krijgt tot hun medische gegevens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Vrachtpiloot valt flauw in Canada

Daarnaast viel in Canada een vrachtpiloot flauw op de landingsbaan. Hij moest per stretcher worden afgevoerd, liet Ruby weten. “Godzijdank werd de vlucht verschoven.”

Ze kreeg ook een document onder ogen waaruit blijkt dat United Airlines piloten betaald heeft om zich te laten inenten. Als ze voor 1 juni het coronavaccin zouden halen, kregen ze de volle mep, ongeveer 2000 dollar. Ook American Airlines en Delta Airlines boden hun piloten een zak geld in ruil voor een prik. Veel keus hebben ze overigens niet. Als ze het vaccin weigeren, is de kans groot dat ze worden ontslagen, blijkt uit het document.

Tikkende tijdbommen

Vier dode piloten binnen een week en de media zwijgen als het graf. “Deze mensen zijn tikkende tijdbommen,” waarschuwde presentator Stew Peters. Hij verwacht dat het alleen maar erger wordt.

4.9 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Albert
Albert
2 jaren geleden

Dat rottige, gemene mediavirus weer ‘actief’.
D.w.z. geen aandacht aan geven.

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
2 jaren geleden

Het is diep triest dat deze piloten omvallen. Het is te hopen dat mensen nu een keer in de gaten krijgen dat ze worden gezelfmoord.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik ben helemaal niet verbaasd. Weken geleden zei ik al tegen mijn man, dat IEDEREEN vanaf het moment dat hij of zij geprikt was, een tikkende tijdbom is.
Alleen in dit geval, piloten die de verantwoording hebben voor vaak honderden mensen, is het wel een ander verhaal.
Toevallig zei ik gisteren nog tegen mijn man, dat ik blij was dat ik niet geprikt en getest wilde worden, want “no way in hell” dat ik nog in een vliegtuig zou stappen.
Nu gaat het in dit geval om piloten, maar het is MIJ de laatste tijd al opgevallen, dat ook in het verkeer er rare dingen gebeuren. Zelfs het oversteken op een zebrapad is tegenwoordig een gevaarlijk ding.
ALS er nog één persoon is, die in de “goede” bedoelingen van organisaties en overheden gelooft…. dan zal dat nú toch wel voorbij zijn.
Het zal niet lang meer duren, of de vliegtuigen, onderweg met passagiers, komen naar beneden.
Even off topic: zou een Sigrid Kaag óók in een vliegtuig stappen met een zogenaamde “gevaccineerde” piloot? IK DENK HET NIET!
Dat risico is alleen voor het klootjesvolk.

Rea Listisch
Rea Listisch
2 jaren geleden

Hele luchtvaart industrie wordt gesloopt.
behalve de business- jets blijven over.
t klootjesvolk dat zelf het ravijn in wil lopen zal dadelijk afhankelijk zijn van de gevaccineerde piloten.
een paar ongelukken en de schapen zullen zich realiseren dat ze in de fuik zitten.
Grote airlines zullen omvallen doordat niemand meer kan vliegen ( de piloten) en mee durft te vliegen ( de betalende consument).

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x