Homepagina » Buitenland » Vader wiens zoon overleed na Pfizer-prik gecensureerd door Facebook
zoon
Foto: Ernest Ramirez (Videostill Banned.video/The Alex Jones Show)

Vader wiens zoon overleed na Pfizer-prik gecensureerd door Facebook

Ernest Ramirez, een rouwende vader wiens zoon is gestorven na het coronavaccin, werd afgelopen weekend gecensureerd door Facebook. Ramirez deelde een speech die hij had gegeven voor het staatscapitool van Texas in de stad Austin. Vervolgens kon hij 24 uur niets plaatsen op Facebook.

Vlak daarvoor had Ramirez in The Alex Jones Show verteld dat zijn zoon, Ernest Ramirez jr., vijf dagen na de Pfizer-prik was bezweken aan de gevolgen van een hartontsteking. Uit de autopsie bleek dat het hart van zijn zoon twee keer zo groot was als normaal.

14 keer meer kans

De media proberen dit soort getuigenissen onder het tapijt te vegen. Uit een Amerikaanse studie is gebleken dat jongens 14 keer meer kans hebben op een hartontsteking na het nemen van de coronaprik van Pfizer.

Het aantal gevallen van myocarditis, een ontsteking van de hartspier, is in de westerse geëxplodeerd sinds de prik is goedgekeurd voor 12- tot 15-jarigen.

Censureren en de mond snoeren

Dit is weer een voorbeeld van de manier waarop de media en Big Tech proberen om iedereen die zich uitspreekt tegen het coronavaccin te censureren en de mond te snoeren, zelfs mensen die familieleden zijn kwijtgeraakt als gevolg van bijwerkingen van de prik.

Ramirez wordt in onderstaand filmpje geïnterviewd door onafhankelijk journaliste Ivory Hecker, die wegging bij Fox om mediacorruptie aan de kaak te stellen.


Correctie: in een eerdere versie van dit artikel stond dat Ernest was overleden na de Moderna-prik.

[Infowars]
4.8 60 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
4 maanden geleden

Mond dicht en loop door, hier valt niets te zien of te horen ! Het vaccin is veilig, punt uit.

Je moet toch echt gestoord zijn wil je je hiermee in laten spuiten. Er zijn meer ernstige bijwerkingen geconstateerd dan in de totale geschiedenis van alle vaccins bij elkaar. Dat dit onder de pet gehouden moet worden spreekt boekdelen en legt de overheidsrol in deze wereldwijd pijnlijk bloot !

Annette
Annette
4 maanden geleden

Oh, wat begrijp ik deze vader goed. En waarom? Omdat mijn man en ik 40 jaar geleden ons zoontje Julian hebben verloren op 6-jarige leeftijd. Hij is overleden aan een hersentumor, een tumor die normaal alleen maar wordt gezien bij oude mensen. Bij kinderen kwam dat maar één keer op de miljoen keren voor. En wij hadden de hoofdprijs. Maar wij konden niemand blameren voor wat ons was overkomen. Het was het noodlot dat had toegeslagen.
Maar in DIT geval van het overlijden van zijn zoon Ernest Ramirez jr., zijn er WEL schuldigen aan te wijzen. Vandaar natuurlijk dat hij bezig is met zijn kruistocht. Dat zou ik, als ik in dezelfde omstandigheden verkeerde, precies zó doen.
Hij doet dit natuurlijk met de intentie om anderen de ogen te openen voor het enorme gevaar van deze gentechinjecties. Russian roulette is daar nog kinderspel bij. Hij heeft een missie: andere ouders en natuurlijk de kinderen zelf waarschuwen voor de enorme gevaren. Ieder kind dat hij hiermee redt is er één!
Natuurlijk wordt hij gecensureerd op Facebook. Dat is precies de reden waarom wij al jaren geleden besloten hebben om daar niets op te plaatsen. Trouwens, niet alleen Facebook maakt zich daaraan schuldig. Ik kan nog genoeg andere bronnen noemen: nu.nl, joop.nl, maar ook EW magazine, waar ik jaren een abonnement op heb gehad, had er een handje van om regelmatig bij mijn reactie te plaatsen IN AFWACHTING VAN GOEDKEURING. Nu…. jullie snappen het al, die goedkeuring kwam er dus nooit. Daarom is het abonnement ook opgezegd. Free speech is een grondrecht.
Toch begrijp ik niet, dat er nog zoveel mensen zijn die dat Facebook gebruiken. Iedereen die tegen de globalisten is, zou massaal die troep moeten opzeggen.
Op deze manier wordt dit in stand gehouden. Er zijn wel andere manieren om contact te krijgen en te houden.
Er is maar één manier: boycotten.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
4 maanden geleden

En de oogst van de dood moet nog beginnen… dan kunnen ze niets meer onder het tapijt vegen.. maar voor de meeste naive, ongeinformeerde makke schapen is het te laat.. want ze staan al in de slachtbank.. de weg ernaartoe hebben ze al genomen

Wappie
Wappie
4 maanden geleden

En weer een jong leven geofferd 😰😰😰😰😰zelfs moordenaars worden gedoogd in t nieuwe normaal Wat een vooruitgang in de NWO 🤯😩🤮

x

Check Also

kuipers

Kuipers: testuitslagen en productiedetails coronavaccins zijn ‘niet met een breder publiek te delen’

Forum voor Democratie heeft Kamervragen gesteld over ...

patholoog

Forensisch patholoog: ‘Ik krijg lichamen op de snijtafel die rechtstreeks door de vaccinatie zijn gestorven’

De Tweede Kamer stemde unaniem voor een ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

52
0
We lezen graag je reactie!x