Buitenland

Vader wiens zoon overleed na Pfizer-prik gecensureerd door Facebook

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ernest Ramirez, een rouwende vader wiens zoon is gestorven na het coronavaccin, werd afgelopen weekend gecensureerd door Facebook. Ramirez deelde een speech die hij had gegeven voor het staatscapitool van Texas in de stad Austin. Vervolgens kon hij 24 uur niets plaatsen op Facebook.

Vlak daarvoor had Ramirez in The Alex Jones Show verteld dat zijn zoon, Ernest Ramirez jr., vijf dagen na de Pfizer-prik was bezweken aan de gevolgen van een hartontsteking. Uit de autopsie bleek dat het hart van zijn zoon twee keer zo groot was als normaal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

14 keer meer kans

De media proberen dit soort getuigenissen onder het tapijt te vegen. Uit een Amerikaanse studie is gebleken dat jongens 14 keer meer kans hebben op een hartontsteking na het nemen van de coronaprik van Pfizer.

Het aantal gevallen van myocarditis, een ontsteking van de hartspier, is in de westerse geëxplodeerd sinds de prik is goedgekeurd voor 12- tot 15-jarigen.

Censureren en de mond snoeren

Dit is weer een voorbeeld van de manier waarop de media en Big Tech proberen om iedereen die zich uitspreekt tegen het coronavaccin te censureren en de mond te snoeren, zelfs mensen die familieleden zijn kwijtgeraakt als gevolg van bijwerkingen van de prik.

Ramirez wordt in onderstaand filmpje geïnterviewd door onafhankelijk journaliste Ivory Hecker, die wegging bij Fox om mediacorruptie aan de kaak te stellen.


Correctie: in een eerdere versie van dit artikel stond dat Ernest was overleden na de Moderna-prik.

[Infowars]

4.8 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
2 jaren geleden

Mond dicht en loop door, hier valt niets te zien of te horen ! Het vaccin is veilig, punt uit.

Je moet toch echt gestoord zijn wil je je hiermee in laten spuiten. Er zijn meer ernstige bijwerkingen geconstateerd dan in de totale geschiedenis van alle vaccins bij elkaar. Dat dit onder de pet gehouden moet worden spreekt boekdelen en legt de overheidsrol in deze wereldwijd pijnlijk bloot !

Annette
Annette
2 jaren geleden

Oh, wat begrijp ik deze vader goed. En waarom? Omdat mijn man en ik 40 jaar geleden ons zoontje Julian hebben verloren op 6-jarige leeftijd. Hij is overleden aan een hersentumor, een tumor die normaal alleen maar wordt gezien bij oude mensen. Bij kinderen kwam dat maar één keer op de miljoen keren voor. En wij hadden de hoofdprijs. Maar wij konden niemand blameren voor wat ons was overkomen. Het was het noodlot dat had toegeslagen.
Maar in DIT geval van het overlijden van zijn zoon Ernest Ramirez jr., zijn er WEL schuldigen aan te wijzen. Vandaar natuurlijk dat hij bezig is met zijn kruistocht. Dat zou ik, als ik in dezelfde omstandigheden verkeerde, precies zó doen.
Hij doet dit natuurlijk met de intentie om anderen de ogen te openen voor het enorme gevaar van deze gentechinjecties. Russian roulette is daar nog kinderspel bij. Hij heeft een missie: andere ouders en natuurlijk de kinderen zelf waarschuwen voor de enorme gevaren. Ieder kind dat hij hiermee redt is er één!
Natuurlijk wordt hij gecensureerd op Facebook. Dat is precies de reden waarom wij al jaren geleden besloten hebben om daar niets op te plaatsen. Trouwens, niet alleen Facebook maakt zich daaraan schuldig. Ik kan nog genoeg andere bronnen noemen: nu.nl, joop.nl, maar ook EW magazine, waar ik jaren een abonnement op heb gehad, had er een handje van om regelmatig bij mijn reactie te plaatsen IN AFWACHTING VAN GOEDKEURING. Nu…. jullie snappen het al, die goedkeuring kwam er dus nooit. Daarom is het abonnement ook opgezegd. Free speech is een grondrecht.
Toch begrijp ik niet, dat er nog zoveel mensen zijn die dat Facebook gebruiken. Iedereen die tegen de globalisten is, zou massaal die troep moeten opzeggen.
Op deze manier wordt dit in stand gehouden. Er zijn wel andere manieren om contact te krijgen en te houden.
Er is maar één manier: boycotten.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
2 jaren geleden

En de oogst van de dood moet nog beginnen… dan kunnen ze niets meer onder het tapijt vegen.. maar voor de meeste naive, ongeinformeerde makke schapen is het te laat.. want ze staan al in de slachtbank.. de weg ernaartoe hebben ze al genomen

Wappie
Wappie
2 jaren geleden

En weer een jong leven geofferd ?????zelfs moordenaars worden gedoogd in t nieuwe normaal Wat een vooruitgang in de NWO ???

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x