Homepagina » Gezondheid » Dit Chinese kruid helpt tegen rugklachten
Dit Chinese kruid helpt tegen rugklachten

Dit Chinese kruid helpt tegen rugklachten

Rugklachten komen heel veel voor. Ongeveer 80 procent van de volwassenen heeft weleens last van een zeurende of stekende pijn, met of zonder uitstraling naar been of bil. Bij het merendeel van de rugklachten is er geen organische oorzaak aantoonbaar. Rugklachten ontstaan door een samenspel van factoren, die zowel persoons- als werkgebonden zijn.

Het Chinese kruidengeneesmiddel Ji-Sui-Kang (JSK) helpt mogelijk tegen chronische rugklachten. JSK verlicht binnen drie weken een groot deel van de ernstige symptomen van chronische rugpijn en werkt zelfs op celniveau. Het herstelt schade aan het ruggenmerg, vermindert weefselschade en ontstekingen en bevordert de zuurstoftoevoer naar beschadigd weefsel, zo stellen onderzoekers.

JSK bevat onder meer ginseng, chuan xiong (wortelstok van de Chinese maggiplant), gan cao (zoethoutwortel), bai shao (wortel van de witte pioenroos) en rou gui (schors van de Chinese kaneelboom).

Wetenschappers van de McMaster-universiteit in de Canadese stad Hamilton hebben deze formule bedacht en hebben het middel getest bij laboratoriumratten. Het onderzoek is verschenen in het tijdschrift Restorative Neurology and Neuroscience.

[Medisch Dossier]


Vind je deze informatie goed? Deel het dan met iedereen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. beste pascal,dan kun je bij elk medicijn zeggen,werkt het wel…dit chinees medicijn zijn immers kruiden.en is door de mc master universiteit onderzocht…en getest op ratten(had joris demmink een dagje vrij….???;)dus ik geloof er persoonlijk wel in…maar je kunt eigenlijk (ik dus ook )een oordeel geven als je rugklachten hebt en het chinese kruidengeneesmiddel eens zou proberen…en dan kijken als het werkelijk werkt…….

  7 likes
  • Beste Bennie vroeger had met ook zoiets wat de rode lamp hete waar nu de kuikens onder zitten om lekker warm te blijven. Die lamp was ook zo een grote uitvinding tegen rugpijn. Ik merk dat wij erg Biologisch doorschieten in middeltjes die net zo een werking hadden als die rode lamp (Niet dus).

   Om het nog erger te maken kan ik zeggen dat BIO niet bestaat.

   0 likes
   • beste pascal,een lamp is wel totaal iets anders dan een kruid…..een lamp is niet natuurlijk…een kruid wel…let wel ik zeg ook niet dat het 100% helpt….maar daar kan jij en ik en iedereen pas over oordelen als je het gebruikt….misschien zijn er op deze planeet,wel nog onderzoeken,geneesmiddelen,kruiden die waar zijn en helpen….gr bennie

    7 likes
    • WILLEM PELUPESSY

     HALLO FOLK,

     ER BESTAATWEL DEGELIJK EEN MIDDEL TEGEN PIJNEN.

     CANABIS OLIE DOET WONDEREN. IS HELAAS MOEILIJK VERKRIJGBAAR.

     EEN PAAR DRUPPELS OP JE TONG VERZACHT DE PIJNEN.

     BEST REGARDS…

     WILLEM………….

     0 likes
 2. Hallo, ik heb heel veel last van mijn rug, zou het middel graag eens uitproberen. Op den duur pak je alles aan maar wil nog niet geopereerd worden. Dus vertel, hoe kom ik eraan?

  Gr lya

  6 likes
  • de echte organische oplossing is keihard aan jezelf werken, trainen lichaamsbeweging pijn lijden!! ja je leest het goed pijn lijden op ten duur zal je het lekker, leuk, gaan vinden haha. je zal aan jezelf af moeten vragen op welke lichaam gebied(en) van jezelf je zou moeten versterken je weet het heel goed welke plekken dat zijn! juist die irritante plek zou je moeten versterken trainen. of welk gebied dan ook! ik zeg alles is er al, altijd zo geweest, en alles begint bij jezelf. geen externe energie kruidje die je daarbij helpt ja voor jouw gemakzuchtigheid dat je ook nog eens lui en dom wordt om zelf na te denken wat goed voor jouw is.

   3 likes
  • ticket kopen en naar china gaan???;)….kijk op google????vraag in een reform winkel????vraag dr phil????;)

   1 likes
 3. Lekker dan op niburu.nl is een virus! Willen jullie niburu.nl domeinnaam waardeloos maken ouzo?

  0 likes
 4. beste pascal,een lamp is wel totaal iets anders dan natuurlijke kruiden…dus???misschien zijn er nog onderzoeken die wel waar zijn ….en jij en ik en iedereen kunnen pas oordelen als we dit chinese kruid zelf zouden gebruiken….ik zeg ook niet dat het 100% werkt,maar zodoende moet je het proberen….als iemand zeer ernstige rugklachten heeft…wie zijn wij dan om te zeggen als het werkt ja of nee….gr bennie

  4 likes
 5. Mooie nieuwe site, startte lekker snel door in het begin, sneller als niburu.nl, nu duurt het laden van de site weer erg lang en de artikelen ook… schiet niet op zo…jammer

  2 likes
 6. Schieten wij niet totaal door met deze gemaakte beweringen?

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Professor komt tot de ontdekking dat het hartstikke goed gaat met de ijsbeer. Zo werd ze aangepakt door de klimaatbeweging

Professor komt tot de ontdekking dat het hartstikke goed gaat met de ijsbeer. Zo werd ze aangepakt door de klimaatbeweging

Zoöloog Susan Crockford doet onderzoek naar ijsberen. ...

Vreemde levensvormen in mijn wijzen op 'ondergronds Galapagos' op kilometers onder het aardoppervlak. Is hier schaduwleven?

Vreemde levensvormen in mijn wijzen op ‘ondergronds Galapagos’ op kilometers onder het aardoppervlak. Is hier schaduwleven?

De Canadese Kidd Mine is de diepste ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.