Gezondheid

Dit Chinese kruid helpt tegen rugklachten

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Rugklachten komen heel veel voor. Ongeveer 80 procent van de volwassenen heeft weleens last van een zeurende of stekende pijn, met of zonder uitstraling naar been of bil. Bij het merendeel van de rugklachten is er geen organische oorzaak aantoonbaar. Rugklachten ontstaan door een samenspel van factoren, die zowel persoons- als werkgebonden zijn.

Het Chinese kruidengeneesmiddel Ji-Sui-Kang (JSK) helpt mogelijk tegen chronische rugklachten. JSK verlicht binnen drie weken een groot deel van de ernstige symptomen van chronische rugpijn en werkt zelfs op celniveau. Het herstelt schade aan het ruggenmerg, vermindert weefselschade en ontstekingen en bevordert de zuurstoftoevoer naar beschadigd weefsel, zo stellen onderzoekers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

JSK bevat onder meer ginseng, chuan xiong (wortelstok van de Chinese maggiplant), gan cao (zoethoutwortel), bai shao (wortel van de witte pioenroos) en rou gui (schors van de Chinese kaneelboom).

Wetenschappers van de McMaster-universiteit in de Canadese stad Hamilton hebben deze formule bedacht en hebben het middel getest bij laboratoriumratten. Het onderzoek is verschenen in het tijdschrift Restorative Neurology and Neuroscience.

[Medisch Dossier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
10 jaren geleden

Schieten wij niet totaal door met deze gemaakte beweringen?

bennie
bennie
10 jaren geleden

beste pascal,dan kun je bij elk medicijn zeggen,werkt het wel…dit chinees medicijn zijn immers kruiden.en is door de mc master universiteit onderzocht…en getest op ratten(had joris demmink een dagje vrij….???;)dus ik geloof er persoonlijk wel in…maar je kunt eigenlijk (ik dus ook )een oordeel geven als je rugklachten hebt en het chinese kruidengeneesmiddel eens zou proberen…en dan kijken als het werkelijk werkt…….

John
John
10 jaren geleden

Lekker dan op niburu.nl is een virus! Willen jullie niburu.nl domeinnaam waardeloos maken ouzo?

bennie
bennie
10 jaren geleden

beste pascal,een lamp is wel totaal iets anders dan natuurlijke kruiden…dus???misschien zijn er nog onderzoeken die wel waar zijn ….en jij en ik en iedereen kunnen pas oordelen als we dit chinese kruid zelf zouden gebruiken….ik zeg ook niet dat het 100% werkt,maar zodoende moet je het proberen….als iemand zeer ernstige rugklachten heeft…wie zijn wij dan om te zeggen als het werkt ja of nee….gr bennie

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x