Homepagina » Gezondheid » Dit Chinese kruid helpt tegen rugklachten
Dit Chinese kruid helpt tegen rugklachten

Dit Chinese kruid helpt tegen rugklachten

Rugklachten komen heel veel voor. Ongeveer 80 procent van de volwassenen heeft weleens last van een zeurende of stekende pijn, met of zonder uitstraling naar been of bil. Bij het merendeel van de rugklachten is er geen organische oorzaak aantoonbaar. Rugklachten ontstaan door een samenspel van factoren, die zowel persoons- als werkgebonden zijn.

Het Chinese kruidengeneesmiddel Ji-Sui-Kang (JSK) helpt mogelijk tegen chronische rugklachten. JSK verlicht binnen drie weken een groot deel van de ernstige symptomen van chronische rugpijn en werkt zelfs op celniveau. Het herstelt schade aan het ruggenmerg, vermindert weefselschade en ontstekingen en bevordert de zuurstoftoevoer naar beschadigd weefsel, zo stellen onderzoekers.

JSK bevat onder meer ginseng, chuan xiong (wortelstok van de Chinese maggiplant), gan cao (zoethoutwortel), bai shao (wortel van de witte pioenroos) en rou gui (schors van de Chinese kaneelboom).

Wetenschappers van de McMaster-universiteit in de Canadese stad Hamilton hebben deze formule bedacht en hebben het middel getest bij laboratoriumratten. Het onderzoek is verschenen in het tijdschrift Restorative Neurology and Neuroscience.

[Medisch Dossier]


Vond je deze informatie belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. beste pascal,dan kun je bij elk medicijn zeggen,werkt het wel…dit chinees medicijn zijn immers kruiden.en is door de mc master universiteit onderzocht…en getest op ratten(had joris demmink een dagje vrij….???;)dus ik geloof er persoonlijk wel in…maar je kunt eigenlijk (ik dus ook )een oordeel geven als je rugklachten hebt en het chinese kruidengeneesmiddel eens zou proberen…en dan kijken als het werkelijk werkt…….

  7 likes
  • Beste Bennie vroeger had met ook zoiets wat de rode lamp hete waar nu de kuikens onder zitten om lekker warm te blijven. Die lamp was ook zo een grote uitvinding tegen rugpijn. Ik merk dat wij erg Biologisch doorschieten in middeltjes die net zo een werking hadden als die rode lamp (Niet dus).

   Om het nog erger te maken kan ik zeggen dat BIO niet bestaat.

   0 likes
   • beste pascal,een lamp is wel totaal iets anders dan een kruid…..een lamp is niet natuurlijk…een kruid wel…let wel ik zeg ook niet dat het 100% helpt….maar daar kan jij en ik en iedereen pas over oordelen als je het gebruikt….misschien zijn er op deze planeet,wel nog onderzoeken,geneesmiddelen,kruiden die waar zijn en helpen….gr bennie

    7 likes
    • WILLEM PELUPESSY

     HALLO FOLK,

     ER BESTAATWEL DEGELIJK EEN MIDDEL TEGEN PIJNEN.

     CANABIS OLIE DOET WONDEREN. IS HELAAS MOEILIJK VERKRIJGBAAR.

     EEN PAAR DRUPPELS OP JE TONG VERZACHT DE PIJNEN.

     BEST REGARDS…

     WILLEM………….

     0 likes
 2. Hallo, ik heb heel veel last van mijn rug, zou het middel graag eens uitproberen. Op den duur pak je alles aan maar wil nog niet geopereerd worden. Dus vertel, hoe kom ik eraan?

  Gr lya

  6 likes
  • de echte organische oplossing is keihard aan jezelf werken, trainen lichaamsbeweging pijn lijden!! ja je leest het goed pijn lijden op ten duur zal je het lekker, leuk, gaan vinden haha. je zal aan jezelf af moeten vragen op welke lichaam gebied(en) van jezelf je zou moeten versterken je weet het heel goed welke plekken dat zijn! juist die irritante plek zou je moeten versterken trainen. of welk gebied dan ook! ik zeg alles is er al, altijd zo geweest, en alles begint bij jezelf. geen externe energie kruidje die je daarbij helpt ja voor jouw gemakzuchtigheid dat je ook nog eens lui en dom wordt om zelf na te denken wat goed voor jouw is.

   3 likes
  • ticket kopen en naar china gaan???;)….kijk op google????vraag in een reform winkel????vraag dr phil????;)

   1 likes
 3. Lekker dan op niburu.nl is een virus! Willen jullie niburu.nl domeinnaam waardeloos maken ouzo?

  0 likes
 4. beste pascal,een lamp is wel totaal iets anders dan natuurlijke kruiden…dus???misschien zijn er nog onderzoeken die wel waar zijn ….en jij en ik en iedereen kunnen pas oordelen als we dit chinese kruid zelf zouden gebruiken….ik zeg ook niet dat het 100% werkt,maar zodoende moet je het proberen….als iemand zeer ernstige rugklachten heeft…wie zijn wij dan om te zeggen als het werkt ja of nee….gr bennie

  4 likes
 5. Mooie nieuwe site, startte lekker snel door in het begin, sneller als niburu.nl, nu duurt het laden van de site weer erg lang en de artikelen ook… schiet niet op zo…jammer

  2 likes
 6. Schieten wij niet totaal door met deze gemaakte beweringen?

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ceta

CETA holt onze democratie uit. Kijken: In 1,5 uur sloopt Baudet dit verdrag vakkundig

Woensdag debatteerde de Tweede Kamer de hele ...

coronavirus

Heeft China het coronavirus gestolen van Canada en er een wapen van gemaakt?

Vorig jaar werd een verdachte lading onderschept ...