BuitenlandCorona

Op heterdaad betrapt: testbeleid aangepast om nieuwe coronagevallen onder gevaccineerden uit te sluiten

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, heeft het testbeleid aangepast zodat het lijkt alsof de experimentele ‘coronavaccins’ effectief zijn. Ze maken er geen geheim van: de veranderingen werden eind april en begin mei aangekondigd op de website.

Het draait allemaal om de zogeheten Ct-waarde. Bij een PCR-test wordt een specifiek stukje genetisch materiaal vermeerderd. Het kopiëren van het genetische materiaal gebeurt in cycli. Tijdens elke cyclus wordt het genetisch materiaal verdubbeld, totdat het wordt gedetecteerd door het PCR-apparaat. De Ct-waarde is het aantal cycli dat gedraaid wordt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het testbeleid is aangepast omdat steeds meer mensen die volledig gevaccineerd zijn besmet raken met corona. Het CDC spreekt in dit geval van ‘breakthrough infections’, oftewel doorbraakinfecties. Ten eerste is de afkapwaarde voor de Ct-waarde aangepast. In het geval van mogelijke doorbraakinfecties worden alleen monsters met een Ct-waarde van 28 en lager geaccepteerd.

Zinloos

Dat terwijl Ct-waarden van 35 en hoger tijdens de pandemie de norm waren. Sommige laboratoria draaiden zelfs meer dan 40 cycli. Het kwam er in feite op neer dat laboratoria net zoveel cycli draaiden tot ze een positief resultaat kregen. Zelfs Anthony Fauci, de Amerikaanse Van Dissel, zei dat het zinloos is om meer dan 35 cycli te draaien.

Maar nu accepteert het CDC in het geval van doorbraakinfecties alleen monsters die zijn verkregen na hooguit 28 cycli.

Daarnaast worden asymptomatische en milde besmettingen niet langer geregistreerd als ‘coronagevallen’. Dus zelfs als een monster een Ct-waarde heeft van 28, wordt het niet geregistreerd als de besmetting na vaccinatie niet resulteerde in een ziekenhuisopname of sterfte.

Dan zou er nooit sprake zijn geweest van een pandemie

Als je geen of milde klachten hebt, word je niet langer geteld als ‘coronageval’, maar alleen als je gevaccineerd bent. Dat betekent dat het voor ongevaccineerde mensen vanaf nu veel gemakkelijker is om te worden gediagnosticeerd met corona dan voor gevaccineerde mensen.

Als dit het officiële beleid was geweest sinds december 2019 dan zou er nooit sprake zijn geweest van een pandemie.

[Zero Hedge via OffGuardian]

4.7 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edward
Edward
3 jaren geleden

Het is een grote poel van corruptie en misleiding. Het zijn afschuwelijke misdaden tegen de mensheid !

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

CORONA VIRUS HOAX..

EERST bepaalde groepering uitroeien met de vaccine, en dan de REST CHIPPEN MET DE VACCINE!!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 jaren geleden

Wanneer Kary Mullis zou weten dat zijn PCR-test gebruikt wordt om de grootste genocideplannen uit de geschiedenis van de mensheid door te voeren, dan zou hij zich in zijn graf omdraaien en wensen dat hij deze test nooit had uitgevonden.

Het wordt steeds gekker en de uitvoerders en organisatoren doen er alles aan om de mensen voor de gek te houden, om zo de wereldpopulatie te decimeren.

De PCR-test zou meteen verboden moeten worden, maar daar wordt na herhaaldelijk om geroepen te hebben, niet op gereageerd. Het plan van de NWO om mensen voor de gek te houden, mag niet verstoord worden.

W Appie??
W Appie??
3 jaren geleden

En zo word alles aangepast om de ongevaccineerde als gevaar neergezet worden om hun leugens te verbloemen zodat ze vrolijk verder spuiten en er proberen te bedekken van de schade of dood van de gevaccineerden Deze besmetten ook nog eens de gezonde mensen Word allemaal wel heel doorzichtig Wie t nu nog niet door heeft wat voor psychopaten in naam van de??werken dan moet je toch wel steken blind totaal gehersenspoeld zijn en geen greintje eigenwaarde waardoor je meewerkt met dit tuig ???word er onpasselijk van nog nooit zo n lage dunk van de mensheid gevoeld Op de goeien na die wel wakker zijn?❤️❤️

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x