Buitenland

Britse leger test kinderen zonder toestemming ouders

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Broadgreen International School in Liverpool kreeg de ‘eer toebedeeld’ om samen met de Britse gezondheidsinstantie PHE een proefproject te lanceren waarbij:

  • het leger wordt ingezet om tests uit te voeren
  • kinderen worden getest zonder toestemming van hun ouders
  • elk individu een ‘unieke barcode’ krijgt
  • iedereen die positief test, wordt ‘geïsoleerd’

De plannen zijn uitgewerkt in een brief die je hier kunt downloaden. In de brief valt te lezen dat het Britse leger komende week alle leerlingen en medewerkers gaat testen. Ouders die willen dat hun kind niet getest wordt, moeten dat schriftelijk aangeven. Maar, zo zegt de schooldirecteur, het is belangrijk dat we voor de volle 100 procent meewerken aan dit systeem, dat ‘erop gericht is om onze gezondheid te beschermen’.

Continu brainwashen

Spoedarts R.M. Vercoutere herinnert ons er nog maar eens aan hoe gevaarlijk dit virus is. “WAKKER WORDEN: mortaliteit van Covid is 0,03% (RIVM) onder de 70 jaar in de tweede golf en daarmee lager dan de 0,05% (WHO). Met andere woorden een ‘seasonal flu’.”

“Kritiekloos gebruik van de PCR-test als katalysator van deze politieke crisis dan wel pandemie. Introduceren van mondkapjes zonder enige wetenschappelijke evidentie, louter alleen als politiek statement voor gedragsbeïnvloeding. Het compleet negeren van morbide obesitas als causaliteit en geen enkel woord over gezonde levensstijl. Het continu brainwashen van mensen door psychopathische virologen, epidemiologen en biostatistici over de nakende apocalyps,” voegt hij toe.

“Hoeveel patiënten zien virologen per week: NUL. Hoeveel patiënten zien artsen per week: 100-200. Artsen zien dagelijks karrevrachten patiënten met multi-orgaanfalen door old age. Logisch toch dat die mensen sterven aan ‘iets’,” aldus Vercoutere.

[OffGuardian]

4.9 26 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
2 jaren geleden

Raar dat zoiets zomaar kan en mag m.v.g

Ate Hoeksma
Ate Hoeksma
2 jaren geleden

Dit gaat alle grenzen te buiten. Dat een school hieraan meewerkt klopt al helemaal niet. Waar heb je dan nog huisartsen voor?

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
2 jaren geleden

Vreselijk! Ze zien er verdomme uit als slachters uit een horrorfilm!

Larabalou
Larabalou
2 jaren geleden

Naziepraktijken beginnen al. Te belachelijk voor woorden. Ze blijven maar doorgaan. Dit kan toch niet langer

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x