Het Complot

FBI-informant had in 1993 al contact met Osama bin Laden

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is opnieuw een getuigenis opgedoken die niet strookt met de officiële versie van de gebeurtenissen rond 9/11. Het blijkt dat de Amerikaanse federale recherche in 1993 al een bron had die direct in contact stond met Osama bin Laden. Het bericht gaat in tegen een conclusie van de onderzoekscommissie naar de aanslagen op 11 september.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In een zo goed als lege rechtszaal getuigde een voormalig topmedewerker van de FBI in Los Angeles tegen zijn oude werkgever. Agent Edward J. Curran zei dat zijn informant Bassem Youssef een bron had die in het buitenland tot bij Bin Laden kon komen. De rechtszaak bracht voor het eerst aan het licht dat de FBI al vroeg contact had met Osama bin Laden. Dit alles staat haaks op het officiële rapport van de onderzoekscommissie naar de aanslagen op 11 september 2001.

In een uitzending van VPRO Tegenlicht werd duidelijk dat zowel de Amerikaanse ex-president George H.W. Bush als de familie Bin Laden aandelen hebben gehad in de Carlyle Group, een prestigieuze militaire aannemer. De in 1987 opgerichte onderneming heeft nauwe connecties met het Witte Huis, het Pentagon en de CIA.

In totaal zijn er meer dan 535 beleggers uit 55 landen bij de Carlyle Group aangesloten, onder hen beleidsmakers uit Europa en de Verenigde Staten, Aziatische (oud-)presidenten en leden van de Saoedische koninklijke familie. De beleidsmakers verdienen via de Carlyle Group geld met het militaire en politieke beleid dat op internationaal niveau uiteen wordt gezet.

26-2-2014 bron: De Morgen

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Whatshenneping
Whatshenneping
9 jaren geleden

Dat 9’11 een inside job is, is inmiddels wel duidelijk.

ouwe bush had zijn speech in 1991 toen was het al bekend.!!!
precies tien jaar voor 9’11.!!

dus ja ’93… nieuw oud nieuws.

Link
Link
9 jaren geleden

Het hele Bin Laden verhaal rammelt aan alle kanten!

De familie Bush en de familie Bin Laden waren ten tijden van 9/11 zakenpartners.

Samen met Ayman al-Zawahiri kondigde Bin Laden in februari 1998 een fatwa af tegen de Verenigde Staten en hun bondgenoten.

In augustus 1998 pleegde men aanslagen op de Amerikaanse ambassades in Tanzania en Kenia. Daardoor kwam Bin Laden voor het eerst onder de aandacht van het Amerikaanse publiek. De FBI plaatste hem en Al-Zawahiri op de lijst van Ten Most Wanted Fugitives.

Een medewerker van ABC had in 1998 een interview van een uur met Bin Laden.

De Amerikaanse televisiezender CBS rapporteerde in februari 2007 dat Bin Laden volgens Pakistaanse bronnen op de dag voor de aanslagen, dus op 10 september 2001, in een ziekenhuis in Rawalpindi verbleef en dus gemakkelijk gearresteerd had kunnen worden.

Er zijn veel bronnen die melden dat Bin Laden al in 2001/2002 is overleden wegens nierfalen.

In 2011 wordt Bin Laden doodgeschoten door militairen in zijn eigen villa terwijl er altijd gezegd werd dat hij onvindbaar ergens in de bergen leefden.

Na zijn dood krijgen we alleen een overduidelijke gephotoshopte foto te zien en hebben ze zijn lichaam in zee gegooid!

Ik blijf erbij, 9/11 is georganiseerd vanuit Amerika om een oorlog uit te lokken en dit is gelukt.

En het boek confessions of an economic hitman wordt het e.e.a. duidelijk.
Als je dit boek leest snap je waarom sommige leiders in o.a. Islamitische landen zo anti V.S. zijn. Diegene die aan de touwtjes trekken hebben geen enkele sympathie voor de mens. Geld, bezit, macht, dat is waar het om draait koste wat kost.

De media maakt ons wijs dat ze daar in het oosten allemaal corrupt zijn. De waarheid is: dat de derde wereldleiders meestal niet in zee gaan met de smerige methodiek die de V.S toepast.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Osama_bin_Laden

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Muren van corrupties moet men doorbreken en wil men achter de waarheid komen.

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Ik denk dat ieder mens moet gaan zien dat iedere oorlog en conflict een Masonic oorlog of conflict is geweest. Ik begin de wereld te zien als de Masonic Taliban, Masonic Hezbolah, Masonic Al Quaida, Masonic SS maar ook die kleine groepjes in Ethiopia horen bij deze groep. Het is een groot Bilderberg Theater die ons van de realiteit haalt en in hun gemaakte illusie zet.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x