Buitenland

‘De vijand zit niet in het Kremlin, maar in het Torentje’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

Alles wordt duurder: boodschappen, benzine, diesel, de gasprijs. Banken verhogen de hypotheekrente. Het gevolg: boeren, tuinders, gezinnen, cafés, restaurants, ze gaan massaal bankroet. Van dit alles krijgt Rusland de schuld, omdat Rusland Oekraïne is binnengevallen.

Toen de Verenigde Staten van Amerika Irak binnenvielen, toen ze Joegoslavië bombardeerden, toen ze Afghanistan veroverden, stegen de prijzen niet, merkt Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Toen hadden we geen hyperinflatie, toen gingen gezinnen en bedrijven niet massaal failliet. Hoe kan dat? Het antwoord is heel simpel: de prijzen stijgen niet door Rusland, de prijzen stijgen door het regime van Rutte, stelt De Graaff in een video.

Het grote kwaad zit niet in Rusland

Rutte gooit ruim 140 procent extra belastingen bovenop de gasprijs. Rutte zorgt voor dikke accijnzen en heffingen op diesel en benzine. En daardoor wordt alles duurder. De Green Deal is de nieuwe afgod waar miljarden voor over de balk worden gesmeten, aldus de Europarlementariër.

“En Rutte helpt op die manier Nederland naar de bliksem. Eerst door onzinnige covidmaatregelen, daarna door idiote stikstofnormen en vervolgens verklaart hij Rusland de oorlog. Hij doet het willens en wetens. Hij vernietigt Nederland. Hij vernietigt onze economie. Onze normen en waarden. Onze cultuur.”

Het grote kwaad zit niet in Rusland. Het zit in Den Haag. Het zijn Rutte, Kaag, De Jonge, Hoekstra en de kliek daaromheen, zegt De Graaff. “Achter Rutte, Kaag en de rest van de struikrovers staat een organisatie die het WEF heet, het World Economic Forum. Een schimmige organisatie die zich op de borst klopt dat haar handlangers in nagenoeg elke westerse regering zitten.”

Dit regime is de vijand

Het WEF is bovendien heel open over haar doelen: een wereldregering, iedereen moet een chip geïmplanteerd krijgen en geld moet verdwijnen en plaatsmaken voor digitale kredietpunten die je verdient door goed gedrag.

Volgens De Graaff zijn Rutte en zijn regime landverraders en strijdt Rusland tegen de plannen van het WEF. “Daarom wordt Poetin zo verketterd, zoals destijds Pim Fortuyn. Daarom snoert het kartel Thierry Baudet de mond. Daarom is niet Rusland de vijand, dit regime is de vijand.”

4.8 242 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

162 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
NooT
NooT
1 jaar geleden

Kijk eens aan, nog eens goed samengevat.

Karel
Karel
1 jaar geleden

Geweldig artikel. Het is zo. Maar deze regering gaat vallen. Dat kan je merken omdat ze in hun broek schijten !! Het volk gaat volledig wakker worden, gaat wel langzaam, maar goed. Ze graven zich steeds dieper in, de stumpers !!!!!!!!!

jw 1952
jw 1952
1 jaar geleden

kan maar zo waar zijn

semper amici
semper amici
1 jaar geleden

Het is geen probleem wanneer iemand in het spectrum leeft en beweegt. Het wordt pas een probleem wanneer die een land moet regeren!!!

Back to top button
162
0
We lezen graag je reactie!x