Great ResetBinnenland

Ook geen complot meer: ‘Kabinet kiest voor agenda 2030, die Nederland zal veranderen in wereldstad’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Steeds meer Nederlanders zien dat het een grote leugen is dat het stikstofbeleid bedoeld is om de natuur te beschermen, zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) tijdens het stikstofdebat. “Het is een propagandatechniek die aan de lopende band gebruikt wordt om impopulaire maatregelen te treffen die eigenlijk een hele andere agenda dienen.”

Het stikstofbeleid draait niet om natuur, maar om grond. Het is ordinaire grondpolitiek. Landjepik: niets meer en niets minder, dat is overduidelijk, benadrukte Van Meijeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Internationale agenda 2030

Het kabinet heeft zich gecommitteerd aan een internationale agenda 2030. Om die uit te voeren, is er heel veel grond nodig. Men wil zogenaamde klimaatdoelstellingen halen en daarvoor tot het jaar 2030 nog duizenden megawindturbines uit de grond stampen. Men wil de komende jaren maar liefst één miljoen woningen bouwen, ook tot het jaar 2030. Dat is voor mensen die nu nog niet eens in Nederland zijn. En ja, daar is grond voor nodig, en die heeft de Staat niet. Maar de boeren hebben die wel. Twee derde van alle grond in Nederland wordt gebruikt door de landbouw. Dat is grond waar het kabinet zijn zinnen op heeft gezet, lichtte Van Meijeren toe.

Ramp voor heel Nederland

“Duizenden boerenbedrijven hangen nu aan een zijden draadje, inclusief de medewerkers en de boerengezinnen die daarachter schuilgaan. Een bevolkingsgroep met een prachtige culturele identiteit dreigt stap voor stap te verdwijnen. Dit is niet alleen een ramp voor degenen die hier direct door worden getroffen. Dit is een ramp voor heel Nederland. Ons karakteristieke landschap, met weilanden waar koeien grazen, dreigt om zeep geholpen te worden. We dreigen voor onze meest primaire levensbehoefte, voeding, afhankelijk te worden van andere landen,” waarschuwde Van Meijeren.

Wereldstad

“Dat is niet omdat het noodzakelijk is, maar omdat het kabinet hier doelbewust voor kiest. Het is een politieke keuze. Dat is het enige eerlijke verhaal en daar mag het kabinet niet voor weglopen. Men kiest voor een agenda 2030, die Nederland zal veranderen in een wereldstad, omgeven door industrieterreinen, vol megawindturbines en zonnepaneelvelden,” zei het Kamerlid.

“Wij kiezen niet voor de globalisten. Wij kiezen voor Nederland.”

4.9 165 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

155 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
1 jaar geleden

Nederstad waar ieder1 te controleren =!

Annette
Annette
1 jaar geleden

WIJ, BEWONERS VAN NEDERLAND, héél véél zelfs vanaf zijn of haar geboorte, ZIJN VERKOCHT EN VERRADEN DOOR ONZE EIGEN REGERING.

Dit is een heel heftig statement, dat ik hier maak, maar helaas volkomen waar.

Ook lijkt het er NU op, dat deze megalomane plannen, waar oorspronkelijk een langere tijdsduur voor stond gepland, in de hoogste versnelling terecht is gekomen.

En DAT zou, hoe gek het misschien ook klinkt, wel eens positief zou kunnen uitpakken.

Het spreekwoord zegt niet voor niets: HAASTIGE SPOED IS ZELDEN GOED.

De bedoeling was namelijk, dat wij allemaal net zoals de kikkers in de kookpan, heel geleidelijk zouden worden opgewarmd, zonder dat wij dat überhaupt in de gaten hadden. Net zolang totdat het te laat is om er nog uit te springen.

Dat “spelletje” gaat niet meer op.

Er komt (gelukkig) steeds meer weerstand. En dan ook nog eens van mensen, die toch echt niet de eerste de beste zijn.

Een voorbeeld is oud-minister van de PvdA, Ronald Plasterk. Hij heeft zich zéér kritisch uitgesproken over deze zogenaamde stikstofcrisis.

En dan las ik vanochtend vroeg nog op meerdere kanalen van Telegram iemand (ben even zijn naam vergeten), die de moeite heeft genomen om zelf op onderzoek te gaan wat betreft de cijfers betreffende de stikstofuitstoot van boerenbedrijven in, in dit geval, Gelderland.

Hij heeft gekeken naar de officiële cijfers en die blijken totaal niet te kloppen. Er was zelfs één boerenbedrijf bij, waar zogenaamd iets van 180 koeien zouden staan. Maar deze boer had er geen EEN!

Dit is, lijkt mij, BOOMING.

Er wordt dus via officiële weg gewerkt met foute, dus valse gegevens.

MIJ benieuwen, hoe zij dit schandaal onder de hoge hoed willen houden.

René
René
1 jaar geleden

Dit is niet meer op te lossen met vreedzame demonstraties, die ook nog eens onder zeer zwaar toezicht plaatsvinden. Willen we ons leven redden zal er een vorm van verzet moeten ontstaan die in elke oorlog ontstaat. Want het is momenteel een oorlog tegen de bevolking.

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Opgerot met het kartel. !!!!
Landverraders !!!!

Back to top button
155
0
We lezen graag je reactie!x