Buitenland

Inlichtingenbaas: ‘Oekraïne werkte aan kernwapens en Amerika wist ervan’

Help door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

Sergej Narisjkin, hoofd van de Russische buitenlandse inlichtingendienst, heeft gezegd dat zijn dienst beschikt over inlichtingen waaruit blijkt dat Oekraïne werkte aan kernwapens.

De Oekraïense president Zelensky dreigde zich eerder terug te trekken uit het Memorandum van Boedapest, veiligheidswaarborgen die Oekraïne heeft gekregen van Rusland in ruil voor het overdragen van kernwapens en voor toetreding tot het Non-proliferatieverdrag, het verdrag tegen de verbreiding van kernwapens. Dat was geen loos dreigement, benadrukte Narisjkin.

Helpende hand

Volgens hem heeft Oekraïne meer technische knowhow over kernwapens dan bijvoorbeeld Iran of Noord-Korea. “Niet alleen Rusland, maar ook de Amerikanen wisten hiervan,” zei de inlichtingenbaas.

“De Amerikanen hinderden de Oekraïense plannen niet, maar staken een helpende hand toe, in de hoop dat de Oekraïense kernkoppen niet naar het Westen, maar naar het Oosten gericht zouden worden.”

Verontwaardiging

Narisjkin sprak daarnaast zijn verontwaardiging uit over het feit dat de EU-landen geen actie hebben ondernomen nadat Zelensky tijdens de veiligheidsconferentie in München had gedreigd om zijn land terug te trekken uit het Memorandum van Boedapest.

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov zei eerder dat Moskou niet zou toestaan dat er wapens op Oekraïens grondgebied komen te staan die een bedreiging kunnen vormen voor Rusland.

4.4 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joost
Joost
4 maanden geleden

Beetje bij beetje komen er enge waarheden aan het licht. Biolabs, kernwapens. En de deugers ontkennen dit. Immers, past niet in hun weldenken.

H M
H M
4 maanden geleden

*kuch* Polen & Roemenie *kuch*

salvar
salvar
4 maanden geleden

wat een ongelofelijke pokken zooi en dan iemand demoniseren die de troep wil opruimen.
ik hoop dat ze er ooit achter komen hoe eensgezind de eerste en tweede kamer zijn.
ik kijk en hoor al twee jaar dat wat rutte&co zeggen gewoon wordt aangenomen en wel zonder na te denken.

ER MOET IETS ACHTER ZITTEN en wel iets heel smerigs.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
4 maanden geleden

Het aantal argumenten om de Deep State in de Oekraïne een genadeslag toe te brengen nemen alleen maar toe en is hoognodig, dat bewijst dit stuk nog eens.

Waarschijnlijk is het punt bereikt waar uitstel van executie, de genadeslag had betekent.

Niet alleen voor Poetin met Rusland, maar ook de mensen in het westen.

De reden is logisch, eerst een vijand creëren en die macht uitschakelen en dan volgt de ontwapende en onwetende Europeanen vanzelf, Poetin is dus de sleutelfiguur in dit verhaal.

Mijn gevoel zegt dat, nadat de mensen in de Oekraïne in 2014 in de steek zijn gelaten, wat bewust door de westerse overheden en media is gebeurd, dat het ingrijpen van Rusland het begin kan zijn van een betere wereld.

Alles wat GOD verboden heeft, heeft in de Oekraïne sinds de machtsovername door Deep State Zelenski, hoogtij gevierd, waarbij de Biden familie een grote rol heeft gespeeld.

Mijn vermoeden is dat veel van die biologische fabrieken (meer dan 11 stuks) zijn gebruikt om de giftige stoffen voor chemtrails te produceren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

46
0
We lezen graag je reactie!x