Great ResetMens en Dier

Kijk: Stikstofminister Van der Wal (VVD) ‘heeft totale maling’ aan wat haar achterban wil

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Ik heb soms de indruk dat we bezig zijn met het optuigen van een planeconomie, zei Kamerlid Derk Jan Eppink (JA21) donderdag tijdens het stikstofdebat. “Ik heb planeconomieën alleen maar zien mislukken. Daarom vraag ik u of u innerlijk overtuigd bent dat minus 50 procent emissie in 2030 haalbaar is of niet,” zei hij tegen stikstofminister Van der Wal (VVD).

“Ja, dat is haalbaar,” antwoordde ze resoluut.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dan heb ik de volgende vraag. Die gaat over de politieke timetable, als ik het zo mag noemen. U komt met richtinggevende doelen. 15 maart volgend jaar zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Dit wordt hét thema. Op 1 juli wilt u dan komen met richtinggevende doelen. Het enige wat ik u kan zeggen, is dat dit een referendum wordt over uw politiek. Ik vrees dat u, als dat referendum er komt, het gaat verliezen, vervolgde Eppink.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Veel succes bij de verkiezingen

Het antwoord van de VVD-minister: “Maar dat zou betekenen, zeg ik tegen de heer Eppink, dat ik kijk naar de achterban en naar kiezers, in plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes die moeten worden gemaakt voor Nederland. Ik heb voor dit vak gekozen om keuzes te maken waarvan ik tot op het bot overtuigd ben dat die nodig zijn voor Nederland. Dan is het aan mij, aan ons, om dat uit te leggen aan iedereen. Dat vind ik sowieso een plicht. Ik zie het ook als mijn plicht om aan iedereen uit te leggen waarom we deze keuzes moeten maken. Als ik mij in mijn werk laat leiden door wat een achterban ervan vindt, dan is dat niet de manier waarop ik wil werken.”

“U bent bezig om tegen de meerderheid op het platteland in te regeren. Ik wens u dan veel succes bij de verkiezingen,” zei Eppink nog.

Een autocraat in hart en nieren

“VVD heeft maling aan de mening van de burger en de behoeftes van de boeren. Er is maar één plicht en dat is aftreden,” reageert Viruswaarheid-voorman Willem Engel.

Journalist Annelies Strikkers voegt toe: “Dat u het even weet, VVD-kiezer. Christianne van der Wal heeft totale maling aan wat haar achterban wil. Ze heeft een overtuiging tot op het bot dat ze doet wat gedaan móet worden. Een autocraat in hart en nieren.”

4.9 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

136 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sommers
sommers
1 jaar geleden

de politiek VVD/en D66 weer het braafste jongentje van de klas

Greet Rieset
Greet Rieset
1 jaar geleden

Van der Val, hoeveel heb je gesponserd gekregen

Arnold
Arnold
1 jaar geleden

Ja ja, met zo ’n figuur als Van der Wal moet Nederland vooruit. Mooi niet dus, aftreden mevrouw!!!

Gosse
Gosse
1 jaar geleden

Hoe is het mogelijk dat mensen nog zo laat wakker worden, althans iets dat daarop lijkt, want wakker zijn ze blijkbaar nog steeds niet helemaal.

Back to top button
136
0
We lezen graag je reactie!x