Mens en Dier

Ook Hugo de Jonge wordt wakker. Vlak voor de verkiezingen. Daarna weer lekker slapen

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

Zonder een forse vermindering van de migratie is het woningtekort in Nederland niet op te lossen, zegt minister Hugo de Jonge in een interview met Trouw.

“Als het migratiesaldo blijft zoals het is, heb je aan 900.000 woningen in 2030 lang niet genoeg. Dan bouwen we tegen de klippen op. We hebben het woningtekort niet opgelost in dat jaar. Het migratiesaldo moet omlaag,” aldus De Jonge.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De minister zei ook dat de huidige groei van het aantal mensen in ons land ‘in potentie disruptief’ is.

Toneelstuk

De Jonge, die op Twitter de reactiemogelijkheid onder zijn berichten uitgezet heeft, krijgt op social media bakken kritiek over zich heen. “Met de verkiezingen in het vooruitzicht voeren kartelpartijen VVD en CDA het toneelstuk weer op. Zodra de stemmen zijn geteld, gaan ze vrolijk verder met de massa-immigratie,” schrijft Forum voor Democratie.

Annelies Strikkers twittert: “Er zijn verkiezingen in aantocht, dus het kartel doet weer even stoer over migratie en krijgt daar in de media alle ruimte voor. Als de stemmen binnen zijn, gaat men op de oude voet verder.”

“Er komen verkiezingen aan. Dan gaan kartelpolitici roepen dat er teveel immigranten zijn,” merkt journalist Joost Niemoller op.

Iedereen weet dat deze coalitie toch niks gaat doen

Tweede Kamerlid Derk Jan Eppink (JA21) schrijft: “Ook Hugo wordt wakker. Vlak voor verkiezingen. Daarna weer lekker slapen.”

“Hugo de Jonge maakt in z’n interview weer mooi inzichtelijk waarom de overheid uit is op het land van de boeren: al die migranten moeten toch ergens wonen. Onteigening en migratie hangen direct samen. Dat is geen ‘complottheorie’, maar gewoon de simpele waarheid,” aldus Raisa Blommestijn, presentatrice van Ongehoord Nieuws.

Bioloog Richard Steenvoorden voegt toe: “Iedereen weet dat deze coalitie toch niks gaat doen aan de massale immigratie. Wat wil Hugo doen dan, QR-codes bij de grens invoeren? Dit is een probleem dat met dit soort partijen alleen maar erger gemaakt zal worden. Onkunde aan de top.”

4.8 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John Kuhles
John Kuhles
1 jaar geleden

Tijdelijk “redelijk logisch praten” om vervolgens gewoon doorgaan met WEF Agenda2030 door te drammen

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Die praatjes daar trappen we niet in !

De politici dachten niet aan de burgers, maar enkel aan zichzelf.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Trap niet meer in de leugens van deze “regeringsclowns”, ze deugen geen van allen en dienen dringend volledig weggestemd te worden of Nederland gaat écht helemaal naar de verdommenis!

Johanna
Johanna
1 jaar geleden

Alles wat ze doen is een toneelstuk.trap er niet in.

Back to top button
139
0
We lezen graag je reactie!x