Mens en Dier

Ook Hugo de Jonge wordt wakker. Vlak voor de verkiezingen. Daarna weer lekker slapen

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Zonder een forse vermindering van de migratie is het woningtekort in Nederland niet op te lossen, zegt minister Hugo de Jonge in een interview met Trouw.

“Als het migratiesaldo blijft zoals het is, heb je aan 900.000 woningen in 2030 lang niet genoeg. Dan bouwen we tegen de klippen op. We hebben het woningtekort niet opgelost in dat jaar. Het migratiesaldo moet omlaag,” aldus De Jonge.

De minister zei ook dat de huidige groei van het aantal mensen in ons land ‘in potentie disruptief’ is.

Toneelstuk

De Jonge, die op Twitter de reactiemogelijkheid onder zijn berichten uitgezet heeft, krijgt op social media bakken kritiek over zich heen. “Met de verkiezingen in het vooruitzicht voeren kartelpartijen VVD en CDA het toneelstuk weer op. Zodra de stemmen zijn geteld, gaan ze vrolijk verder met de massa-immigratie,” schrijft Forum voor Democratie.

Annelies Strikkers twittert: “Er zijn verkiezingen in aantocht, dus het kartel doet weer even stoer over migratie en krijgt daar in de media alle ruimte voor. Als de stemmen binnen zijn, gaat men op de oude voet verder.”

“Er komen verkiezingen aan. Dan gaan kartelpolitici roepen dat er teveel immigranten zijn,” merkt journalist Joost Niemoller op.

Iedereen weet dat deze coalitie toch niks gaat doen

Tweede Kamerlid Derk Jan Eppink (JA21) schrijft: “Ook Hugo wordt wakker. Vlak voor verkiezingen. Daarna weer lekker slapen.”

“Hugo de Jonge maakt in z’n interview weer mooi inzichtelijk waarom de overheid uit is op het land van de boeren: al die migranten moeten toch ergens wonen. Onteigening en migratie hangen direct samen. Dat is geen ‘complottheorie’, maar gewoon de simpele waarheid,” aldus Raisa Blommestijn, presentatrice van Ongehoord Nieuws.

Bioloog Richard Steenvoorden voegt toe: “Iedereen weet dat deze coalitie toch niks gaat doen aan de massale immigratie. Wat wil Hugo doen dan, QR-codes bij de grens invoeren? Dit is een probleem dat met dit soort partijen alleen maar erger gemaakt zal worden. Onkunde aan de top.”

4.8 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
141 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John Kuhles
John Kuhles
3 maanden geleden

Tijdelijk “redelijk logisch praten” om vervolgens gewoon doorgaan met WEF Agenda2030 door te drammen

Geen schaap
Geen schaap
3 maanden geleden

Die praatjes daar trappen we niet in !

De politici dachten niet aan de burgers, maar enkel aan zichzelf.

Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Trap niet meer in de leugens van deze “regeringsclowns”, ze deugen geen van allen en dienen dringend volledig weggestemd te worden of Nederland gaat écht helemaal naar de verdommenis!

Johanna
Johanna
3 maanden geleden

Alles wat ze doen is een toneelstuk.trap er niet in.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

141
0
We lezen graag je reactie!x