Great ResetBuitenland

Oekraïense kabinetsdelegatie naar Schwabs World Economic Forum en deze mensen zijn er ook

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

De Oekraïense president Zelenski heeft laten weten dat zijn regering volgende maand gaat deelnemen aan het World Economic Forum. “Geeft een goed beeld hoe de globalistische ‘wereld’ er vandaag de dag uitziet. Steeds kleiner,” zegt journalist Joost Niemoller.

De jaarlijkse bijeenkomst van het WEF vindt van 16 tot 20 januari plaats in het Zwitserse skioord Davos. Er is iets opmerkelijks gebeurd: het lijkt erop dat het World Economic Forum Twitter gecanceld heeft.

Twitter wordt niet genoemd

Het WEF adviseert mensen de bijeenkomst te volgen via Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube, TikTok, Weibo en WeChat. Twitter wordt niet genoemd. De organisatie van Klaus Schwab zal dus waarschijnlijk geen beelden van de sessies plaatsen op het platform van Musk.

Wat staat er zoal op de agenda? Het nieuwe normaal, de rechten van LGBTQ+, raciale en etnische gelijkheid, decarbonisatie, crypto en het digitale tijdperk. Wie zijn er zoal aanwezig? WHO-baas Tedros, directeur Larry Fink van BlackRock, Hilde Schwab, premier Rutte, secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg en directeur van TikTok Shou Zi Chew.

Vorige bijeenkomst

De vorige bijeenkomst vond plaats op 24 en 25 mei dit jaar. Toen reisden premier Rutte, ministers Kaag, Ollongren, Van Gennip en Schreinemacher en staatssecretaris Heijnen af naar Davos.

De bewindslieden namen deel aan verschillende sessies en hadden ontmoetingen met collega’s en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven.

Het WEF is een jaarlijkse internationale bijeenkomst van ongeveer 2000 politici, academici, maatschappelijke organisaties en journalisten.

4.8 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
2 maanden geleden

KabiNEP Zelenski geïnstalleerd door de VS.
Wat verwacht je?

Ron
Ron
2 maanden geleden

Nu weet je waar het WEF voor staat. Voor Zelensky hebben de Amerikanen alvast de driehoekig opgevouwen Amerikaanse vlagvoor op zijn doodskist al meegegeven.Welke overeenkomsten heeft Zelnsky met Satan gesloten? Zie https://rumble.com/v1rwm4q-cry-for-freedom-why-cyborgs-wont-save-the-world-film.html

Ruitje
Ruitje
2 maanden geleden

Alle boeven bij elkaar dus

ralf
ralf
2 maanden geleden

“het is maar een praatgroepje”
wie trapt daar nog in?
het lijkt steeds meer een sekte te zijn

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

106
0
We lezen graag je reactie!x