Het Complot

Bedenker X-Files: “Ik dacht dat de productie zou worden stilgelegd door de FBI, te dicht bij de waarheid”

Help ons door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Chris Carter, de bedenker van The X-Files, was bezorgd dat de FBI de productie van de hitserie zou stilleggen. Een mysterieuze man vertelde hem dat hij te dicht bij de waarheid zat.

“Toen de serie net op tv was, kwam er iemand op me af die zei dat hij voor een geheim overheidsagentschap werkte en dat we erg dicht bij de waarheid zaten,” vertelde hij aan The Huffington Post.

“Toen ik de pilotaflevering schreef belde ik de FBI op om onderzoek te doen,” vervolgde hij. “Ze waren aardig, maar wilden niet al te veel kwijt.”

Vrije energie

“Toen we op het punt stonden om de aflevering uit te zenden, werd ik gebeld door de FBI: ‘Wie ben jij en wat doe jij?’ Ik dacht even dat de productie zou worden stilgelegd door de lange arm der wet,” aldus Carter.

De iconische serie is voor het eerst in 14 jaar weer op tv te zien. Er komen allerlei onderwerpen voorbij zoals buitenaards leven, valse vlag-operaties, paranormale fenomenen, vrije energie, geheime technologie, reverse engineering en ontvoeringen.

Nog vreemder

Van The X-Files werden tussen 1993 en 2002 in totaal meer dan 200 afleveringen uitgezonden, verdeeld over negen seizoenen. De serie was wereldwijd een groot succes en won 16 Emmy Awards, vijf Golden Globes en tal van andere prijzen.

“De wereld is nog vreemder geworden tijdens de lange pauze van 14 jaar en het is daarom het perfecte moment om deze verhalen te vertellen,” zei Carter. De reeks gaat over twee agenten van de FBI, Dana Scully en Fox Mulder, die onderzoek doen naar mysterieuze zaken, zogeheten X-Files, waar de FBI geen raad mee weet. Van graancirkels tot overheidscomplotten die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde moeten verhullen.

[Huffington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J@n
6 jaren geleden

Sculley and Mulder………geweldige serie

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Ik ben benieuwd hoe goed ze hebben opgelet bij de Alex Jones show in de laatste 15 jaar.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
6 jaren geleden

De PR voor de x-files draait op volle toeren.
Zoals Apple en Microsoft zogenaamd informatie lekken als onderdeel van hun marketing.
Zo brengen filmproducenten ook hun berichten in omloop over een product dat gaat komen..

Berenbotje
Berenbotje
6 jaren geleden

Ik denk niet dat ik die nieuwe serie leuk ga vinden. De 2 acteurs zijn oud geworden en de frisheid straalt er niet meer van af. Integendeel, het is een beetje embarassing om naar ze te kijken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x