CoronaBuitenland

Cardioloog neemt vrijgegeven Pfizer-documenten onder de loep en moet bijna overgeven

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Er zijn nieuwe documenten naar buiten gekomen over het coronavaccin van Pfizer. Dat is gebeurd nadat artsen, professoren en journalisten een Wob-verzoek hadden ingediend. De Britse Daily Express spreekt van ‘een schokkende onthulling’.

Een rechter in de Amerikaanse staat Texas gaf geneesmiddelenwaakhond FDA opdracht stukken te openbaren die Pfizer had aangeleverd tijdens de goedkeuringsprocedure. Het is voor het eerst dat men inzage krijgt in de gegevens die Pfizer heeft over de klinische onderzoeken naar het coronavaccin.

Toen Pfizer de FDA om goedkeuring vroeg, wist de vaccinmaker dat er bijna 158.000 gevallen van bijwerkingen waren opgetreden na vaccinatie. Pfizer verzocht de FDA om de documenten 75 jaar achter slot en grendel te bewaren.

‘Veilig’

Cardioloog en internist Afshine Emrani nam de eerste batch geopenbaarde documenten nog eens onder de loep en werd naar eigen zeggen heel erg misselijk. “Tenzij ik er compleet naast zit, is het een schandaal dat de media hier niet over berichten,” schrijft hij op Twitter. Deze week werd bekend dat de regering-Biden de media 1 miljard dollar heeft betaald om propaganda te verspreiden over de coronavaccins.

“Negentig dagen na toediening van het vaccin zei Pfizer dat het ‘veilig’ is en werd het langs het CDC en de FDA gejast. Is ‘1223 sterfgevallen en 42.000 gevallen van bijwerkingen in 90 dagen’ veilig?” vraagt de cardioloog.

Diepbedroefd

“Deze gegevens zijn verborgen gehouden voor het publiek en er moest een rechter aan te pas komen om ze boven water te krijgen. Waarom? Stel je voor dat je medicijnen wilt nemen bij diabetes of bloeddruk en naar de rechter moet stappen om te kijken of ze veilig zijn omdat je de autoriteiten niet kunt vertrouwen!” aldus Emrani.

Tot overmaat van ramp is een deel van de informatie zwartgelakt. Zo weten we bijvoorbeeld niet hoeveel mensen het vaccin gedurende die 90 dagen hebben gekregen, waardoor we geen percentages kunnen berekenen, zegt Emrani.

“Ik ben diepbedroefd,” aldus de cardioloog.

4.9 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
3 maanden geleden

“Deze gegevens zijn verborgen gehouden voor het publiek en er moest een rechter aan te pas komen om ze boven water te krijgen. Waarom? Stel je voor dat je medicijnen wilt nemen bij diabetes of bloeddruk en naar de rechter moet stappen om te kijken of ze veilig zijn omdat je de autoriteiten niet kunt vertrouwen!”

Ja, dat was nu eigenlijk ook precies iets wat ik ook al opmerkte toen deze hele spuitmanie begon en ik al de eerste geurtjes opving van een zaak die uiteindelijk een uur in de wind leek te stinken. Het feit dat ik echt NOOIT meer weet of ik de overheid en nog erger doktoren zelf, nog kan vertrouwen als ’t op medicatie aankomt, is mss nog wel de grootste schade van dit verhaal.

nos=fakenews
nos=fakenews
3 maanden geleden

De dag dat Trump zei dat ze het vaccine met “warpspeed” zouden gaan produceren had ik er al een heel slecht gevoel bij.
Ik ben blij dat ik die zooi nooit genomen heb.

Eric
Eric
3 maanden geleden

Het hele systeem is corrupt; verrot tot op het bot. Repareren van binnenuit gaat niet meer. Het hele systeem moet opnieuw opgezet worden.

Dik Stukkien
Dik Stukkien
3 maanden geleden

Ach, wat een domme cardioloog. Als hij zijn huiswerk had gedaan, net als vele “Wappies” en de leden van American Frontline Docters, dan had hij al veel eerder geweten dat deze hele zaak stinkt als de ergste beerput.
En waar blijven de Nederlandse “specialisten”, zoals Van Dissel, Koopmans, Ab Osterhaus en anderen? Die beweren nog steeds, samen met dat kale wandelend lijk, dat onze minister van VWS moet voorstellen, dat de “vaccins” veilig en effectief zijn. Ja, effectief zijn ze wel, maar dan alleen voor de Nazi World Order.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

71
0
We lezen graag je reactie!x