Het Complot

Op plek 7 in lijst van meest gelezen artikelen op Blendle: “Twin Towers ingestort als gevolg van gecontroleerde explosies”

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens een journalistengala in Amsterdam is donderdag de Gouden Pen uitgereikt, een nieuwe publieksprijs voor artikelen. De prijs is uitgereikt in aanwezigheid van de 200 journalisten die de meest gelezen stukken in Blendle van 2015 schreven.

Nieuwe Revu eindigde op nummer 7 met een complotverhaal over de aanslagen van 11 september 2001: Is gebouw 7, het kleine broertje van de Twin Towers, de smoking gun die bewijst dat niet Al Qaida maar Amerika zelf achter de aanslagen van 9/11 zat?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Een deel van de complotdenkers is ervan overtuigd dat het Witte Huis achter de aanslagen zat, uitgevoerd met op afstand bestuurbare vliegtuigen en explosieven waarmee ze de Twin Towers in New York lieten instorten. De aanslagen moesten Amerika een legitieme reden verschaffen om oorlogen te kunnen beginnen in Afghanistan (pijpleiding) en Irak (olievoorraden).

20 minuten te vroeg

Ze verwijzen onder meer naar een videofragment waarin BBC-verslaggeefster Jane Standley op de dag van de aanslagen aan de kijkers meldt dat WTC7 zojuist is ingestort, ruim 20 minuten voordat het ook daadwerkelijk gebeurde.

De zogeheten 9/11 Truthers krijgen steun van een groep van ruim 2000 Amerikaanse architecten en ingenieurs. Oprichter van deze groep is Richard Gage, die 25 jaar werkzaam was als architect.

Kaarsrecht

Hij stelt dat er niets klopt van de officiële lezing van het NIST, de Amerikaanse overheidsinstantie die het onderzoek naar de aanslagen heeft uitgevoerd. Het meest verdacht vinden Gage en zijn medestanders de manier waarop gebouw 7 in elkaar stortte: kaarsrecht naar beneden, in een nagenoeg perfecte symmetrische val.

Het NIST concludeerde dat het gebouw door brand in elkaar is gestort. Onmogelijk, zegt Gage. Er is volgens hem nog nooit een wolkenkrabber ingestort als gevolg van een kantoorbrand, zeker geen wolkenkrabber die is versterkt met 40.000 ton staal en ontworpen is om hevige branden te weerstaan.

Gage stelt dat WTC7 en de Twin Towers zijn ingestort als gevolg van gecontroleerde explosies en dat de stalen draagbalken zijn doorgesneden met thermiet.

[Revu]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
captain gorgeous
captain gorgeous
8 jaren geleden

Dr judy wood, een proffessor materiaal wetenschappen heeft hier een hele mooie lezing over gegeven. Geen termiet maar koude kernfusie met nog een fysiologisch fenomeen waar ik even de naam van kwijt ben. In ieder geval komt het er op neer dat je metalen kunt buigen door een statisch veld te combineren met microgolven.

Het is echt het kijken waard. Een echte wetenschapper.

http://wearechange.org/39813-2/

exegese
exegese
8 jaren geleden

Zo lang het boeventuig wat hiervoor verantwoordelijk is nog aan de macht is zal men zich niet ontvankelijk opstellen voor bewijs dat het niet door Al Qaida gedaan is maar een inside job is. Het is een kwestie van tijd, maar de waarheid zal zeker nog boven komen.

Henri
Henri
8 jaren geleden

Dit had niemand in 2001 kunnen dromen dat dit gedaan is om grond te onteigenen van de bewoners en om een Oorlog te beginnen.
Toen is men pas echt wakker geworden dat de wereld bol staat van de leugens en bedrog wereldwijd.
Wat is het antwoord om deze Duivels te stoppen zodat een ieder een normaal leven kan leiden op onze wereld?

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

De waarheid van 9/11 moet NU naar buiten treden.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x