Homepagina » Het Complot » Op plek 7 in lijst van meest gelezen artikelen op Blendle: “Twin Towers ingestort als gevolg van gecontroleerde explosies”
Op plek 7 in lijst van meest gelezen artikelen op Blendle: "Twin Towers ingestort als gevolg van gecontroleerde explosies"

Op plek 7 in lijst van meest gelezen artikelen op Blendle: “Twin Towers ingestort als gevolg van gecontroleerde explosies”

Tijdens een journalistengala in Amsterdam is donderdag de Gouden Pen uitgereikt, een nieuwe publieksprijs voor artikelen. De prijs is uitgereikt in aanwezigheid van de 200 journalisten die de meest gelezen stukken in Blendle van 2015 schreven.

Nieuwe Revu eindigde op nummer 7 met een complotverhaal over de aanslagen van 11 september 2001: Is gebouw 7, het kleine broertje van de Twin Towers, de smoking gun die bewijst dat niet Al Qaida maar Amerika zelf achter de aanslagen van 9/11 zat?

Een deel van de complotdenkers is ervan overtuigd dat het Witte Huis achter de aanslagen zat, uitgevoerd met op afstand bestuurbare vliegtuigen en explosieven waarmee ze de Twin Towers in New York lieten instorten. De aanslagen moesten Amerika een legitieme reden verschaffen om oorlogen te kunnen beginnen in Afghanistan (pijpleiding) en Irak (olievoorraden).

20 minuten te vroeg

Ze verwijzen onder meer naar een videofragment waarin BBC-verslaggeefster Jane Standley op de dag van de aanslagen aan de kijkers meldt dat WTC7 zojuist is ingestort, ruim 20 minuten voordat het ook daadwerkelijk gebeurde.

De zogeheten 9/11 Truthers krijgen steun van een groep van ruim 2000 Amerikaanse architecten en ingenieurs. Oprichter van deze groep is Richard Gage, die 25 jaar werkzaam was als architect.

Kaarsrecht

Hij stelt dat er niets klopt van de officiële lezing van het NIST, de Amerikaanse overheidsinstantie die het onderzoek naar de aanslagen heeft uitgevoerd. Het meest verdacht vinden Gage en zijn medestanders de manier waarop gebouw 7 in elkaar stortte: kaarsrecht naar beneden, in een nagenoeg perfecte symmetrische val.

Het NIST concludeerde dat het gebouw door brand in elkaar is gestort. Onmogelijk, zegt Gage. Er is volgens hem nog nooit een wolkenkrabber ingestort als gevolg van een kantoorbrand, zeker geen wolkenkrabber die is versterkt met 40.000 ton staal en ontworpen is om hevige branden te weerstaan.

Gage stelt dat WTC7 en de Twin Towers zijn ingestort als gevolg van gecontroleerde explosies en dat de stalen draagbalken zijn doorgesneden met thermiet.

[Revu]


Vind je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. ik heb toch echt 2 vliegtuigen binnen zien vliegen die heel de constructie naar de klote heeft gereten enja met nog zon 20 verdiepingen erbovenop heb je wel eens kans dat t zootje RECHT NAAR BENEDEN komt zeilen.

  17 likes
  • Totaal zonder weerstand van alle ongedeerde verdiepingen daar onder natuurlijk, gemaakt van een miljard kilo staal en beton. Want hé, bijna de vrije val snelheid. Natuurkunde gehad?
   En heel goed gezegt, je hebt twee vliegtuigen naar binnen zien vliegen.. Wtc 7 komt met complete vrije val snelheid, lees zonder extra weerstand, naar beneden duigelen.

   Je hoeft je overigens ook niet meer te schamen om de officiële conclusie in twijfel te trekken. Vorig jaar bleek dat de meerderheid van de Nederlandse bevolking dat doet. Dus nu mag het. Je zult dus echt niet meer raar aangekeken worden in de supermarkt of op de werkvloer.

   Peace

   7 likes
   • WTC 7 is ingestort door t puin van de torens pannenkoek

    10 likes
    • Door het puin van de torens? Echt, geloof je serieus dat een gebouw in vrije Val naar beneden klapt omdat er puin op lag? Waar op de beelden zie je zo’n grote laag puin dat een staal en betonnen constructie van 47 verdiepingen instort?
     En op het Pentagon is zeker een duif gaan zitten?

     Ik vind dat complot theoristen soms met onwaarschijnlijk hilarische dingen aan komen zetten. Maar deze wereldvreemde blik spreekt zelfs ongeschreven boekdelen.

     Bedankt voor de fun!
     Succes met het krijgen van besef, ik gun het je van harte. Je hebt mijn avond gemaakt.

     Peace

     1 likes
     • Er zijn enkele foto’s op internet te vinden van de zwaar beschadigde kant van building 7. Deze kant was geraakt door het puin van één vanm de twin towers, net als diverse andere gebouwen, of dacht je dat de twin towers en building 7 de enige ingestorte/beschadigde torens waren.
      De kant die te zien was op tv was juist de onbeschadigde kant. Daardoor lijkt het alsof een intact gebouw doelbewust instort.

      10 likes
   • Ik ken er weinig die het nog geloven..

    0 likes
  • Nee hoor, dat kan niet recht naar beneden komen. Simpele natuurkunde. Architects & Engineers leggen dat heel netjes uit. Misschien maar eens kijken?

   14 likes
  • Dimmer, jij weet waarschijnlijk ook dat de torens door de twee vliegtuigen op een totaal verschillende manier geraakt zijn. Jij wijst zelf op het inslagpunt. Welnu, die inslagpunten verschillen ook enorm van elkaar. Dat van de noordelijke toren ligt n.l. 14 verdiepingen hoger dan dat van de zuidelijke toren (WTC2).In mijn boek over 9/11 wijd ik een hoofdstuk aan de 9 (!) grotere en kleinere verschillen die er zijn t.a.v. de impactplaats en de directe gevolgen die dat op het resp. gebouw heeft. Al deze verschillen overziend is het onmogelijk dat beide gebouwen op volstrekt identieke wijze zijn ingestort. Dat lijkt tegen deze achtergrond alleen maar verklaarbaar door het gebruik van explosieven.

   1 likes
   • Het is volkomen logisch waarom de torens in volgorde van inslaghoogte zijn ingestort.
    De laatste toren werd het laagste geraakt. Er is dus veel meer massa boven een zwakke plek. Er storten zowiezo in beide gevallen meerdere verdiepingen als eerste in, met als gevolg een cascade effekt. Je kan bovendien in verschillende filmpjes zien, dat de torens instorten op de inslagplek.

    Wat bovendien gezien wordt als bewijs dat er explosieven gebruikt zijn, die “zogenaamde pufjes” uit de gebouwen op het moment van instorten, is gewoon de ramen die het begeven, en de rook, roet en stof onder luchtdruk een uitweg zoeken, in volgorde van instortende verdiepingen.

    Probeer maar eens deze test.
    1. Neem een boek.
    2. Doe hem in het midden open.
    3. Doe er een poeder in, en verdeel deze over de 2 bladzijden.
    4. Klap het boek dicht.

    En?

    11 likes
    • Vrije val is vrije val. Daar valt geen speld tussen te krijgen. Hiervoor moet eerst het ondestuk van het gebouw GEEN weerstand bieden en dus van ALLE steun ontnomen zijn. Geen andere verklaring dan deze volledig weg te blazen. Iets anders dan verzwakken met vuur.
     Bovendien is er nog nooit eerder een staal/betonnen flatgebouw geheel ingestort door zelfs hetere en langere branden.
     Hij stort ook wel heel mooi egaal in voor een gebouw wat maar aan een kant zwaar geraakt is.

     Sorry voor de caps, geen idee hoe ik hier underlines krijg.

     Peace.

     1 likes
  • Vind dat wel een hele goeie Dimmer, ik heb toch echt twee vliegtuigen binnen zien vliegen.
   Nee dat heb je niet want het was op de TV en alles op tv is gemanipuleerd at zou je toch kunnen raden.
   The Grand TV Illusion
   https://www.youtube.com/watch?v=yUnLl2JVoMw&list=PLC92F6DFD7A88AB9B

   Simon Shack: September Clues (2007)
   https://www.youtube.com/watch?v=CL0mJ5A6goY

   Hij is goed wakker en zie wat er de gebouwen in is gevlogen.

   2 likes
 2. Dr judy wood, een proffessor materiaal wetenschappen heeft hier een hele mooie lezing over gegeven. Geen termiet maar koude kernfusie met nog een fysiologisch fenomeen waar ik even de naam van kwijt ben. In ieder geval komt het er op neer dat je metalen kunt buigen door een statisch veld te combineren met microgolven.

  Het is echt het kijken waard. Een echte wetenschapper.

  http://wearechange.org/39813-2/

  11 likes
  • Goed gezien captain,
   Dr Judy Wood heeft een boek geschreven: wher did the towers go ?
   met 500 blz. empirisch bewijs wat er die dag met de towers gebeurd is
   They turned to dust in mid-ai !!.
   het natuurkundig proces wat hierbij betrokken was heet:
   Magnetic electrogravitic nuclear reactions,
   waarbij materialen op atomair niveau reduren tot nano-particles DUST
   Deze techniek mag eigenlijk niet bekend worden , want is eigenlijk ook het bewijs van het bestaan van een onuitputtelijke bron van vrije -energie
   daarom worden mensen zoals een Richard Gage ingezet om mensen eigenlijk met het verhaal van controlled demolition op een verkeerd spoor te zetten
   9 for news doet hier natuurlijk net zo hard aan mee door niet over Dr Judy Wood te schrijven

   9 likes
   • “They turned to dust in mid-air !!.”

    En als je dan kijkt naar het echte bewijs, blijkt dat er een onnoemelijke hoeveelheid puin is weggebracht.

    Beter nog, zie de foto’s en films van de dagen erna, en zie hoeveel puin er daadwerkelijk nog ligt, bovengronds en ondergronds…

    Zowiezo bestonden de torens voornamelijk uit lucht (werkvloeren).

    14 likes
    • True, er ligt een enorme hoeveelheid puin.. Maar 1,25 miljard kilo? Die gebouwen waren heel heel heel groot. Ik heb er niet met een weegschaal onder gestaan maar ik heb het idee dat de wet van behoud van massa niet helemaal op gaat als alles de grond heeft geraakt.
     Bovendien de beton blokken die van de zijkant vallen verkorrelen in mid air als je goed kijkt.

     En als je kijkt naar het èchte bewijs ;):
     Als auto’s in de fik vliegen door de stofwolken, hoe komen dan de mensen er zo goed als ongedeerd uitlopen, blijven.de blaadjes van de bomen groen en dwarrelt kantoor papier er ironisch vrolijk door heen zonder te verbranden? Mijn kampvuurtjes hebben toch echt meer moeite met staal dan met papier, hout en mensen..
     Ehm…

     Peace

     2 likes
   • zij heeft inderdaad intresante informatie ja, waar ik me wel in kan vinden.

    kijk ook een deze video, ik denk dat je dit bedoelt.
    https://www.youtube.com/watch?v=btXU4FwygJk

    het gaat over torsie golven hoe de russen het noemen, de westere noemt het scalaire golven. het is een tesla technologie, https://en.wikipedia.org/wiki/Tesla's_oscillator tja het verklaart best wel wat.

    voor mij is het duidelijk dat er geen vliegtuig is gebruikt om de torens te laten doen instorten. mjn mening is dat ze een hologram (project blue beam) geprojecteerd hebben die zich voordeed als een vliegtuig. en heeft iets achter gelaten op het moment van impact. er zijn al getuigen en bewijzen die beweren dat de vliegtuig zoek is, terwijl we toch echt iets zien wat een impact heeft gedaan.

    2 likes
 3. Zo lang het boeventuig wat hiervoor verantwoordelijk is nog aan de macht is zal men zich niet ontvankelijk opstellen voor bewijs dat het niet door Al Qaida gedaan is maar een inside job is. Het is een kwestie van tijd, maar de waarheid zal zeker nog boven komen.

  22 likes
 4. De waarheid van 9/11 moet NU naar buiten treden.

  20 likes
 5. Dit had niemand in 2001 kunnen dromen dat dit gedaan is om grond te onteigenen van de bewoners en om een Oorlog te beginnen.
  Toen is men pas echt wakker geworden dat de wereld bol staat van de leugens en bedrog wereldwijd.
  Wat is het antwoord om deze Duivels te stoppen zodat een ieder een normaal leven kan leiden op onze wereld?

  14 likes
 6. Lang leve de zwaartekracht hahaha wat een grote onzin weer

  13 likes
 7. Nee waren geen vliegtuigen en niet eens overblijfselen gevonden van vliegtuigen.
  Gewoon een gat in de grond, hoe dom zijn we met z,n allen dat dit nog geloofd wordt?!

  Proof that 9/11 flight 93 did not crash at Shanksville
  https://www.youtube.com/watch?v=rUzrHHDu96U

  8 likes
 8. De temperatuur van het puin was 14 dagen na de aanslag 600 graden Celcius. Smoking Guns ?????? Kijk is op YouTube naar vliegtuig crashes en dan naar de constuctie en bouwmethoden van de Twin Towers. Trek dan je de conclusies maar.

  2 likes
  • Hoe SIMPEL het weerlegt moet worden dan de Kerosine die meteen op zou gaan in vlammen en bij verbranding nooit een staalsmeltpunt kan bereiken.

   Nee het wordt gewoon in het rapport gezet want iets anders is niet eens te verzinnen wat die smeltende staal kan verklaren die nog steeds weken erna gevonden werd onder het puin.

   De wereld slaapt verder en is het gezonde verstand verloren en zo gaat het met meerdere zaken die de wereld even op zijn kop zeten,

   5 likes
 9. Bush en zijn kornuiten waren goede vrienden met de Bin Lades , en daar valt elders op internet veel over te lezen wie nog steeds gelooft dat er een paar hakbar baarden dit georkestreerd hebben, geloven ook nog dat Sinterklaas echt bestaat.

  5 likes
 10. Building 7 staat symbool voor truthseekers aangezien het wetenschappelijk als onmogelijk wordt geacht dat een gebouw door een brand in elkaar stort. Eigenaar Larry Silverstein geeft zelf toe dat het gebouw ‘gepulled” werd. https://www.youtube.com/watch?v=-jPzAakHPpk

  Maar ook Shanksville en Pentagon zijn uiterst dubieus want waren daar wel vliegtuigen? Ik heb het idee mochten de 28 pages geopenbaard worden dat er nog maar een topje van de ijsberg onthuld is.

  4 likes
 11. Als je al kijkt naar de architecten Roth en co/banken wereld enz. Dat voor dit gebeuren de gebouwen flink verzekerd waren/onderlinge doorverkoop enz. dan ga je ook al denken wat voor snode plannen hadden zij? Dit kun je ook al meenemen in “complottheorie”. Het gebouw wat er nu staat ook. De vredes toren/vorm(piramides omhoog/naar beneden) enz., terwijl een oorlog tegen de islam is begonnen? Dat strookt al niet. Oorlog brengt nooit vrede.
  Roth(child) wat betekent roth? rood haar. Oorsprong rood haar: Mesopotamië. Het 2 rivierenland. Huidige ligging: Irak en Syrië. Waar is er nu oorlog?
  1 van die koningen destijds heette Likkud samas. 51 ste koning. Zou de Likudpartij/Israël daarvan afstammen? De ideologie van Benjamin Netanyahu partij is rechts liberalisme en is ontstaan van ene meneer Adam Smith, die geboren is in Schotland. Weer een raar opvoedingsverhaal dat hij via zigeuners opgevoed is enz. Rood haar komt veel voor in GB/Ierland. En de naam Smith(Joseph) komt veel voor in verdachte groeperingen. Zoals de kerk van Jezus Christus van de heiligen der laatste dagen. Wat gewoon een vrijmetselarij is. Dragen ondergoed met het vrijmetselarij teken. Winkelhaak enz.
  Het bijbelverhaal dat de eindtijd/oorlog gebeurt bij het 2 rivierenland is ook verdacht. Waar het op neer komt is dat de beschaving daar begonnen is en daar dus ook zal eindigen. Dus de agenda is vooropgezet.
  Wat ook frappant is: De oorlog in Oekraïne is begonnen op 6 april 2014 in Donbass. De kerk van Jezus Christus ….is opgezet(niet officieel, maar de zogenaamde verschijning) op 6 april 1830. Wij mogen stemmen op 6 april 2016. D66(DEMONcratie 66= 3×6) is al aan het lobbyen(zakenwereld) in Oekraïne. D66 staat achter EU. EU is puur gericht op financieel systeem. De meeste gewone mensen stemmen tegen. Ben erg benieuwd hoe dit gaat aflopen? Beide uitslagen kunnen een verdere instorting van systeem veroorzaken/sturen/oorlog bedoel ik. Of het begint hier of in Oekraïne. Als de uitslag hier bij een NEE niet wordt meegenomen dan krijg je hier een opstand. Wordt het meegenomen door een JA dan kan het daar escaleren.(oorlogsgebied)
  Die brief uit 18 zoveel(vrijmetselarij/Pike) dat er 3 wereldoorlogen moeten komen, daar ben ik niet sappig op. Het gedraai van Engeland wijst erop dat ze een manier willen vinden om buiten het conflict te blijven van de EU.
  Kortom het worden spannende tijden hier. En wat geweest is kunnen we beter even opzij zetten en in het nu gaan kijken wat betreft de over lijken gaande agenda.
  Oh ja nog iets. Op het middenblad van The Economist(vrijmetselarij blad, waar de gehele agenda op loopt) januari 2016 staat een tekening, die niet echt vrolijk gestemd is. WK en Olympische spelen staan doorboort met pijlen. Dat kan betekenen dat er een wereldoorlog komende is? Een Engels huis in de fik/ deel Amerika wild park in problemen/tanks/ufo’s enz. Dat je zoiets “verzint”/publiceert is al luguber.
  Vingers cross dat het niet uitkomt zullen maar zeggen. Laten we als gewone mensen het hoofd koel houden wat de uitslag van het verdrag ook is. Ik zie het nl. meer als een valstrik/voor opgezet plan. Hier al vaak uitgelegd dat de agenda verloopt via hegeliaanse dialectiek. Uitkomst/einddoel blijft hetzelfde.
  Bij Niburu.co staat een uitleg over een mens als grijze muis die de beste kans heeft om te overleven. Verhaal speelt zich meer af in Amerika, maar geldt ook voor hier.

  3 likes
 12. Illuminati Ritual at Ground Zero 911

  https://www.youtube.com/watch?v=qXxVOSS3aNk

  Het lijkt wel allemaal fantasie maar het is allemaal wel echt Demonisch wat er gebeurt.

  3 likes
 13. Nou, en nu effe (in het openbaar en in de media) jullie excuses aanbieden aan de islamitische gemeenschap. Jarenlang werden wij uitgemaakt voor terroristen en konden wij niet normaal over straat lopen, zonder raar aangekeken te worden (wat nu nog steeds het geval is). Terwijl de échte daders werden aanbeden (bush etc.).

  In afwachting op jullie excuses,
  Gr. 3esses

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wtc7

Dankzij nieuwe studie weten we 19 jaar na dato wat er echt is gebeurd met WTC7

Een groep ingenieurs en architecten eist dat ...

gates

543.828 mensen roepen op tot onderzoek naar Bill Gates wegens ‘misdaden tegen de menselijkheid’

Een Witte Huis-petitie die de Amerikaanse overheid ...