Buitenland

Kinderarts klapt uit de school: ‘We worden betaald om je kinderen te vaccineren’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

Kinderartsen staan onder grote druk om kinderen te vaccineren. In de Verenigde Staten overleeft een artsenpraktijk het niet zonder de meeste, zo niet alle vaccins van het kindervaccinatieprogramma van de overheid toe te dienen, zegt kinderarts Paul Thomas.

Dit verklaart waarom ze geen onderzoek doen naar de enorme schade die deze vaccins veroorzaken, aldus dr. Thomas.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Kinderartsen zijn hiermee afhankelijk gemaakt van de overheid, stelt hij. Toen hij zelf grotendeels stopte met het ‘vaccineren’ van zijn patiëntjes, liep zijn praktijk meer dan een miljoen dollar per jaar mis.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Reken maar uit

Thomas legt uit dat kinderartspraktijken op meerdere manieren geld krijgen van de overheid door jonge kinderen te ‘vaccineren’.

In de VS krijgen baby’s als ze twee maanden zijn een DPT-prik, Hib-prik, een pneumokokkenprik, een hepatitis B-prik, een polioprik en een rotavirusprik. Zes prikken dus. De kinderarts krijgt daar 240 dollar voor. Gemiddeld vaccineert een kinderarts 30 tot 40 baby’s per maand. En al die baby’s komen na vier maanden, zes maanden, negen maanden, 12 maanden, 15 maanden en twee jaar weer terug voor een nieuwe ronde prikken. Oudere kinderen krijgen bovendien een aantal boosters. Reken maar uit.

Het gaat dus alleen om het aantal baby’s dat je vaccineert, niet om de gezondheid van de baby’s, merkt Thomas op.

Dokterslicentie ingetrokken

Hij vergeleek zijn gevaccineerde en ongevaccineerde patiënten en kwam tot de ontdekking dat de ongevaccineerden kerngezond waren en zelden ziek werden. Verder belandden ze vrijwel nooit op de spoedeisende hulp of in het ziekenhuis.

Thomas huurde een expert in die alle gegevens van al zijn patiënten verzamelde. Daarvan waren 2700 gevaccineerd en 560 ongevaccineerd. Gevaccineerde kinderen kregen veel vaker astma, eczeem, ADHD, ademhalingsproblemen, gedragsproblemen en allerlei andere aandoeningen dan ongevaccineerde kinderen. In 10 jaar tijd heeft hij nooit een ongevaccineerd kind met ADHD in zijn praktijk gehad.

Nadat hij zijn onderzoeksresultaten bekend had gemaakt, werd zijn dokterslicentie ingetrokken.

Ongevaccineerde kinderen zijn dus kerngezond, maar dat levert de industrie geen geld op. “Dat zou ieder zorgsysteem moeten willen, maar het is precies andersom. Het is bizar.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 189 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
15 dagen geleden

En wanneer erkennen NEDERLANDSE ( kinder-)artsen dit nou eens?

silence
silence
15 dagen geleden

tja big pharma he

Kees
Kees
15 dagen geleden

Het is echt duivels. Kinderen worden doelbewust ziek gemaakt. Tegenwoordig lijkt er een epidemie van ADHD en aan autisme verwante aandoeningen te heersen. Iets waar je vroeger nooit over hoorde.
Kijk naar Amish kinderen. Nooit gevaccineerd en toch de gezondste kinderen ter wereld.
Ouders zijn ware zombies. Waarom gaat er geen belletje rinkelen wanneer je kind zoveel troep krijgt ingespoten?? Compleet gehersenspoeld dus. Nooit geleerd om zelfstandig na te denken. Het is droevig gesteld met de mensheid.

apyr
apyr
15 dagen geleden

Toevallig weet ik dat griepprikken voor de huisarts 10 € opleveren

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x