CoronaBinnenland

‘GGD liegt om misstanden op vaccinatielocaties te verbloemen’

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

De koepelorganisatie van de GGD’en is ‘niet te spreken’ over een video van Forum voor Democratie waarin misstanden op vaccinatielocaties worden blootgelegd. GGD-medewerkers handelen volgens de partij niet volgens de wet. Mensen worden voorgelogen door onder meer GGD-artsen, stelt FVD.

De koepelorganisatie van de GGD’en beweert dat gesprekken die met GGD-medewerkers zijn gevoerd met ‘digitaal knip- en plakwerk’ zijn bewerkt en ‘uit hun originele context zijn gehaald’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Dit is de omgekeerde wereld

De partij noemt de reactie van de GGD beschamend. “FVD heeft geconstateerd dat wetten en procedures niet worden nageleefd, waar de GGD FVD erkentelijk voor zou moeten zijn. De reportage geeft een zo objectief mogelijke weergave van de feiten, zoals FVD die heeft aangetroffen,” schrijft Kamerlid Gideon van Meijeren in een verklaring.

“Het is onbegrijpelijk dat de GGD nu de aanval inzet op FVD. Dat geeft weinig vertrouwen dat de onrechtmatige toestand wordt beëindigd,” aldus Van Meijeren. “De GGD zou de hand in eigen boezem moeten steken en toe moeten zeggen dat er alles aan gedaan gaat worden om de misstanden zo snel mogelijk op te lossen. Dit is de omgekeerde wereld.”

Teleurstellend

Hij vindt het teleurstellend dat de GGD FVD valselijk beschuldigt van ‘knip- en plakwerk’ zonder dit ook maar enigszins te onderbouwen.

In een eerdere interne mail erkent de GGD dat de uitspraken die in de reportage door GGD-medewerkers zijn gedaan in strijd zijn met de wijze waarop de GGD wil werken en roept ze haar medewerkers op nauwlettender de procedures te volgen, aldus de partij. “De GGD liegt om misstanden te verbloemen.”

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pepper
Pepper
2 jaren geleden

Er was toch een advocaat bij de opname? Heeft die niet net zon plicht als notarissen?
Nou dan…

Maria
Maria
2 jaren geleden

En dat staat onder leiding van Rouvoet. De CU.
We leven in een bananenrepubliek! Een dictatuur waar leugens en bedrog hoogtij viert!
En dat wil Poetin de les lezen

ADAM
ADAM
2 jaren geleden

Maar in de film wordt hier vast op voor gesorteerd: ze hebben nog meer en nog schokkender materiaal. Dus kom maar op!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Iedere betrokkene bij Operatie-Depopulatie COVID-1984 Liegt, Bedriegt & Besodemieterd al TWEE JAAR lang de hele boel bij elkaar…want deze hele COVID-1984-PSYOP is van het allereerste Begin tot het Eind één Grote Leugen & die hele kudde Hersenloze Schapen is er voor de ZOVEELSTE & Hopelijk Allerlaatste keer ingestonken…..rol die mouwtjes nog maar een keertje op voor die 4de Dosis…zelfs een Hersenloze Ezel stoot zich in het gemeen, géén Tweemaal aan DEZELFDE steen

Back to top button
111
0
We lezen graag je reactie!x