CoronaBinnenland

‘GGD liegt om misstanden op vaccinatielocaties te verbloemen’

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!

De koepelorganisatie van de GGD’en is ‘niet te spreken’ over een video van Forum voor Democratie waarin misstanden op vaccinatielocaties worden blootgelegd. GGD-medewerkers handelen volgens de partij niet volgens de wet. Mensen worden voorgelogen door onder meer GGD-artsen, stelt FVD.

De koepelorganisatie van de GGD’en beweert dat gesprekken die met GGD-medewerkers zijn gevoerd met ‘digitaal knip- en plakwerk’ zijn bewerkt en ‘uit hun originele context zijn gehaald’.

Dit is de omgekeerde wereld

De partij noemt de reactie van de GGD beschamend. “FVD heeft geconstateerd dat wetten en procedures niet worden nageleefd, waar de GGD FVD erkentelijk voor zou moeten zijn. De reportage geeft een zo objectief mogelijke weergave van de feiten, zoals FVD die heeft aangetroffen,” schrijft Kamerlid Gideon van Meijeren in een verklaring.

“Het is onbegrijpelijk dat de GGD nu de aanval inzet op FVD. Dat geeft weinig vertrouwen dat de onrechtmatige toestand wordt beëindigd,” aldus Van Meijeren. “De GGD zou de hand in eigen boezem moeten steken en toe moeten zeggen dat er alles aan gedaan gaat worden om de misstanden zo snel mogelijk op te lossen. Dit is de omgekeerde wereld.”

Teleurstellend

Hij vindt het teleurstellend dat de GGD FVD valselijk beschuldigt van ‘knip- en plakwerk’ zonder dit ook maar enigszins te onderbouwen.

In een eerdere interne mail erkent de GGD dat de uitspraken die in de reportage door GGD-medewerkers zijn gedaan in strijd zijn met de wijze waarop de GGD wil werken en roept ze haar medewerkers op nauwlettender de procedures te volgen, aldus de partij. “De GGD liegt om misstanden te verbloemen.”

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pepper
Pepper
4 maanden geleden

Er was toch een advocaat bij de opname? Heeft die niet net zon plicht als notarissen?
Nou dan…

Maria
Maria
4 maanden geleden

En dat staat onder leiding van Rouvoet. De CU.
We leven in een bananenrepubliek! Een dictatuur waar leugens en bedrog hoogtij viert!
En dat wil Poetin de les lezen

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
4 maanden geleden

LS…

Ik blijf het herhalen. Ben zelf getuige geweest van satanische incompetentie van GGD personeel Den Haag waarbij zij een op sterven na dode 112 beller niet mee wilde nemen om dat een procedure niet zou zijn gevolgd: Hij had eerst de huisarts moeten bellen. Ze konden niet voor goedkoop taxivervoer spelen etc. etc.

ADAM
ADAM
4 maanden geleden

Maar in de film wordt hier vast op voor gesorteerd: ze hebben nog meer en nog schokkender materiaal. Dus kom maar op!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

114
0
We lezen graag je reactie!x