UFO

President Kennedy probeerde geheime UFO-stukken te openbaren

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is vandaag precies 50 jaar geleden dat de Amerikaanse president John F. Kennedy beleid uitstippelde om met de Sovjet-Unie te gaan samenwerken op het gebied van ruimtevaart en een gezamenlijke maanmissie uit te voeren.

Kennedy ondertekende de National Security Action Memorandum (NSAM) 271 op 12 november 1963.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Daarin stond dat de toenmalige directeur van NASA, James Webb, gevoelige informatie met betrekking tot de nationale veiligheid moest delen met de ruimtevaartorganisatie van de Sovjet-Unie.

Dezelfde dag werd nog een tweede memorandum opgesteld, waarin stond dat de toenmalige CIA-directeur John McCone geheime UFO-documenten moest delen met de NASA, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Sovjet-Unie.

Op 20 september 1963 gaf Kennedy een relatief onbekende toespraak voor de algemene vergadering van de Verenigde Naties, die leidde tot een overeenkomst tussen hem en de toenmalige leider van de Sovjet-Unie Nikita Chroesjtsjov.

Kennedy wilde niet alleen samenwerken op het gebied van ruimtevaart, maar probeerde er ook voor te zorgen dat alle geheime UFO-documenten zouden worden vrijgegeven. Na de moord op president Kennedy, slechts tien dagen nadat de historische memo’s waren verstuurd, werd het plan voor een gezamenlijke maanmissie in de ijskast gezet en kwam er niets terecht van de openbaring van de UFO-stukken.

Bron: Exonews.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

Wat ik vooral heel frappant vind is dat alle zogenaamde ‘contacten’ via de regering van de VS verlopen. En dat terwijl het niet eens een ‘oud’ land is. Voor mij reden om er geen klap van te geloven.

Dit is overigens geen verklaring dat ik niet in buitenaards leven geloof. Daar geloof ik wel in. Maar niet dat er op onze planeet wezens zijn die er niet horen. Wij zijn ook buitenaards. Vanuit andere werelden gezien, dan.

Nature
Nature
10 jaren geleden

Kennedy was in zijn tijd de hoop voor vrede. Food for children, zei hij, geen nucleaire dreiging voor de wereld.
Maar het werd erger dan hij kon vermoeden.

Maar er is hoop:
http://www.youtube.com/watch?v=eccMTIcd3ww

http://www.davidicke.com/headlines/an-address-to-our-international-leadership/

days of our lives
days of our lives
10 jaren geleden

[quote name=”Vonzie”]Wat ik vooral heel frappant vind is dat alle zogenaamde ‘contacten’ via de regering van de VS verlopen. En dat terwijl het niet eens een ‘oud’ land is. Voor mij reden om er geen klap van te geloven.[/quote]

Omdat die verhalen door Amerikanen zijn verzonnen. Chauvinistisch als ze zijn, beschouwen de Amerikanen zichzelf nog steeds als het meest superieure volk ter wereld. “Logisch” dus dat ze uitsluitend contact hebben met Amerika. Een Afrikaan die een dergelijk verhaal zou bedenken, zou het over zijn eigen omgeving hebben.

Terwijl als ik een verbond zou willen sluiten met een natie die veel macht heeft(qua productie, technologische kennis, grondstoffen etc.), ik eerder geneigd zou zijn mijn blik naar het Midden Oosten of vooral China te richten.

Cyclop
Cyclop
10 jaren geleden

Die samenwerking tussen de USA en de USSR is er wél geweest bij de (geheime) missie van apollo 20. Op YouTube is hierover genoeg info te vinden. In hoeverre het allemaal waar is laat ik gemakshalve ( en om onnodige discussie te vermijden) maar even in het midden. Misschien dat Niburu hier zelf wat dieper onderzoek naar kan doen ?

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x