UFO

Opeens worden overal ter wereld UFO’s gespot, wat is er toch aan de hand?

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Vrijdag werd bekend dat het Amerikaanse leger boven Alaska op grote hoogte een object ter grootte van een ‘kleine auto’ had neergeschoten.

Een dag later, op zaterdag, meldde de Amerikaanse luchtruimbewaking Norad dat het een ongeïdentificeerd object volgde boven Canada. Dat land sloot vervolgens het luchtruim boven Yukon vanwege een militaire operatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Korte tijd later liet premier Trudeau weten dat Canadese en Amerikaanse gevechtstoestellen een onbekend vliegend object hadden neergehaald dat het luchtruim had geschonden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Luchtruim op meerdere plekken gesloten

Er werd ook een object ontdekt boven de Amerikaanse staat Montana, liet congreslid Matt Rosendale weten. Norad stuurde er gevechtsvliegtuigen op af, maar die troffen geen object aan. Het luchtruim boven delen van Montana en Lake Michigan werd gesloten. In Canada is het luchtruim bij Tobermory in Ontario gesloten.

Zondag werd een ongeïdentificeerd vliegend object gedetecteerd bij Rizhao in China, meldde de Chinese staatskrant Global Times. De krant voegde toe dat de Chinese autoriteiten voorbereidingen aan het treffen waren om de UFO neer te halen.

Geen aandrijfsysteem

Daarnaast doet de luchtmacht van Uruguay onderzoek naar waarnemingen van ‘knipperende lichten in de lucht’ boven Termas de Almiron.

Sommige piloten die op het object boven Alaska af werden gestuurd, zeiden dat het hun instrumenten verstoorde. De piloten merkten verder op dat het object geen aandrijfsysteem leek te hebben, en konden niet verklaren hoe het in de lucht bleef.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.6 91 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

321 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo
Theo
1 jaar geleden

Fake bs distraction!

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
1 jaar geleden

De volgende bangmaakporno?

anna
anna
1 jaar geleden

Ja hoor.My ass.

Sylvie
Sylvie
1 jaar geleden

False flag!

Back to top button
321
0
We lezen graag je reactie!x