Homepagina » Paranormaal » Telekinese: geheimen van de menselijke aura en intenties
Telekinese: geheimen van de menselijke aura en intenties

Telekinese: geheimen van de menselijke aura en intenties

Een Russische wetenschapper heeft onderzoek gedaan naar het menselijk energieveld en is tot de conclusie gekomen dat mensen de wereld om zich heen met hun eigen energie kunnen veranderen.

Dr. Konstantin Korotkov stelt dat positieve en negatieve gedachten een verschillende invloed hebben op onze omgeving.

Hij is hoogleraar natuurkunde aan de Staatsuniversiteit van Sint-Petersburg. Het beïnvloeden van materie op afstand door de menselijke geestkracht zonder fysieke hulpmiddelen te gebruiken wordt ook wel telekinese of mind over matter genoemd. De sleutel tot telekinese zou zijn te visualiseren.

We kunnen energie niet gemakkelijk met het blote oog waarnemen, waardoor het moeilijk kan zijn om de wereld van energie te begrijpen. Om een brug te slaan tussen de fysieke en onzichtbare wereld worden experimenten gedaan met behulp van bio-elektrofotografie. Deze experimenten zijn gebaseerd op de gedachte dat het menselijk lichaam en bewustzijn continu energie uitzenden.

Met behulp van bio-elektrofotografie wordt getracht deze energievelden rond het lichaam vast te leggen. In de metafysische wereld wordt dit energieveld ook wel de aura genoemd.

Aura’s kunnen – zo nodig na enige oefening – visueel worden waargenomen door ieder mens. De kleuren van een aura variëren naargelang de persoon en de omstandigheden.

Dr. Korotkov is niet de enige wetenschapper die onderzoek heeft gedaan naar het menselijk bewustzijn, gedachten en energie. Aan de gerenommeerde Princeton-universiteit deed men 28 jaar onderzoek naar de invloed van energie op de omgeving.

Gedurende het Princeton Engineering Anomalies Research (PEAR) werd geconcludeerd dat het bewustzijn beschikt over een subtiel vermogen om apparaten die bekend staan als Random Event Generators te beïnvloeden.

Dr. Robert Jahn besloot onderzoek te doen naar de effecten van het menselijk bewustzijn en intenties op de omgeving. Urenlang probeerden hij en zijn collega’s vast te stellen of het bewustzijn invloed uitoefent op onze fysieke wereld. Jahn ontdekte dat er sprake was van een mentale connectie tussen het bewustzijn en de apparaten. Hij toonde aan dat bewustzijn invloed heeft op de fysieke wereld.

Dit onderzoek is van belang omdat het aantoont dat de mens met behulp van intenties en gedachten zelf in staat is om een wereld van vrede, gezondheid en vreugde te creëren. Het lijkt er dan ook sterk op dat we onze realiteit met onze eigen gedachten en intenties creëren.

Bron: Collective-evolution.com

Lees ook: 14 en 15 september – Schumann Resonantie Cursus – Soest

Gerelateerd:

 

 Vind je deze informatie belangrijk? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. jahoor is al heel lang bekend,heel mooi in theorie…. (leuk!) in de lege winkel staan, en jawel het wordt drukker..(minder leuk!) het lijkt wel of de mens steeds negatiever wordt, soms hangt mn tong op mn schoenen..energie vreters,zo noem ik de mens weleens.. (vreselijk) als je zelf niet goed in je vel zit!?, t lijkt wel of al die negatieve energien je bespringen… en ja, van nature sta ik open,en ken ik de trucs van afsluiten,en ik werk met energien, maar toch begeef ik me zo min mogelijk in grote ruimte`s pfff ga eens met het openbaar vervoer,dan weet je gelijk wat ik bedoel…daar zou eens een energie apparaat voor uitgevonden moeten worden,hhhhh,dan gaat echt niemand meer!!!

  0 likes
 2. Was het maar zo simpel. Dat is het niet, het is juist andersom. Externe factoren bepalen hoe iemand zich voelt en daarmee zijn energie en aura. In een oorlogsgebied zal iemand terecht bang zijn en deze angst dient ervoor om bijv. te schuilen of te vluchten enz. 1 voorbeeld van tal. Denk niet dat je met geesteskracht zaken kan veranderen. Zou iedereen te manipuleren zijn.

  0 likes
 3. [quote name=”loesje”]jahoor is al heel lang bekend,heel mooi in theorie…. (leuk!) in de lege winkel staan, en jawel het wordt drukker..(minder leuk!) het lijkt wel of de mens steeds negatiever wordt, soms hangt mn tong op mn schoenen..energie vreters,zo noem ik de mens weleens.. (vreselijk) als je zelf niet goed in je vel zit!?, t lijkt wel of al die negatieve energien je bespringen… en ja, van nature sta ik open,en ken ik de trucs van afsluiten,en ik werk met energien, maar toch begeef ik me zo min mogelijk in grote ruimte`s pfff ga eens met het openbaar vervoer,dan weet je gelijk wat ik bedoel…daar zou eens een energie apparaat voor uitgevonden moeten worden,hhhhh,dan gaat echt niemand meer!!![/quote]

  Bij mij is het andersom. Als ik in de winkel kom, vertrekt iedereen. Zelf zeg ik dat dat komt vanwege mijn sterke wil, mijn vrouw denkt dat het komt door mijn sterke oksellucht.

  0 likes
 4. [quote name=”loesje”]jahoor is al heel lang bekend,heel mooi in theorie…. (leuk!) in de lege winkel staan, en jawel het wordt drukker..(minder leuk!) het lijkt wel of de mens steeds negatiever wordt, soms hangt mn tong op mn schoenen..energie vreters,zo noem ik de mens weleens.. (vreselijk) als je zelf niet goed in je vel zit!?, t lijkt wel of al die negatieve energien je bespringen… en ja, van nature sta ik open,en ken ik de trucs van afsluiten,en ik werk met energien, maar toch begeef ik me zo min mogelijk in grote ruimte`s pfff ga eens met het openbaar vervoer,dan weet je gelijk wat ik bedoel…daar zou eens een energie apparaat voor uitgevonden moeten worden,hhhhh,dan gaat echt niemand meer!!![/quote]
  Je geeft nu zelf het probleem aan!niet goed in je vel zitten.het gelijke trekt het gelijke aan.probeer in je eigen energie te blijven,word niet kwaad!!! en blokt alles om je heen. of vraag hulp in gedachten en zet je zelf in een pilaar van licht.en laat alleen binnen wat van licht is.blijf dit herhalen tot je onderbewustzijn het automatisch voor je doet.beste Loes jij zelf ben dat energie apparaat.ga eens naar.www. billie woodard hollow earth network.com.werkt verhelderend.

  0 likes
 5. [quote name=”loesje”]jahoor is al heel lang bekend,heel mooi in theorie…. (leuk!) in de lege winkel staan, en jawel het wordt drukker..(minder leuk!) het lijkt wel of de mens steeds negatiever wordt, soms hangt mn tong op mn schoenen..energie vreters,zo noem ik de mens weleens.. (vreselijk) als je zelf niet goed in je vel zit!?, t lijkt wel of al die negatieve energien je bespringen… en ja, van nature sta ik open,en ken ik de trucs van afsluiten,en ik werk met energien, maar toch begeef ik me zo min mogelijk in grote ruimte`s pfff ga eens met het openbaar vervoer,dan weet je gelijk wat ik bedoel…daar zou eens een energie apparaat voor uitgevonden moeten worden,hhhhh,dan gaat echt niemand meer!!![/quote]

  Ja al lange tijd is er iets aan de gang dat veel menselijke energie kost. Die kapers van energie pogen zoveel mogelijk mensen te vangen en tot een soort slavernij te dwingen. Die slaven geven veel energie af om zelf min of meer een beetje te kunnen bestaan. De druk op mensen neemt daardoor meer en meer toe. Die negatieve energierovers zetten mensen in de angst voor hun bestaan en stelen daardoor heel veel energie van mensen.

  0 likes
 6. @R,

  Wat dacht je van wisselwerking? Misschien staat alles wel in verbinding met elkaar en heeft alles en iedereen effect op het ander….

  Het is het bewustzijn er van dat het zo is, wat al een heel verschil kan maken.

  Alles is energie, dat geeft zelfs de wetenschap toe, alles resoneert, alleen op een andere frequentie.

  Daarnaast heb je ook nog eens het collectief bewustzijn (en dus realiteit) en het individuele.

  0 likes
 7. [quote name=”loesje”]jahoor is al heel lang bekend,heel mooi in theorie…. (leuk!) in de lege winkel staan, en jawel het wordt drukker..(minder leuk!) het lijkt wel of de mens steeds negatiever wordt, soms hangt mn tong op mn schoenen..energie vreters,zo noem ik de mens weleens.. (vreselijk) als je zelf niet goed in je vel zit!?, t lijkt wel of al die negatieve energien je bespringen… en ja, van nature sta ik open,en ken ik de trucs van afsluiten,en ik werk met energien, maar toch begeef ik me zo min mogelijk in grote ruimte`s pfff ga eens met het openbaar vervoer,dan weet je gelijk wat ik bedoel…daar zou eens een energie apparaat voor uitgevonden moeten worden,hhhhh,dan gaat echt niemand meer!!![/quote]

  loesje, ben ik met je eens. echter naarmate de spanning op de wereld flink toe neemt (WO III dreiging, fukushima) worden de mensen (collegas, buren) als bij toverslag aardiger is mijn ervaring. zelfs de collega die u nooit een blik waardig keurde heeft ineens tijd voor een praatje. zo zie je maar dat de mens best wel mee kan vallen. zo lang ie em maar flink knijpt…

  0 likes
 8. Wanneer ik dit lees, dan kan ik niets anders concluderen dan dat ik zelf scjuld ben aan de handicap van mijn dochter en aan het feit dat ik geen geld heb om haar een fatsoenlijke behandeling te geven.
  Dat lijkt mij toch niet de bedoeling

  0 likes
 9. [quote name=”enkidoe”]Wanneer ik dit lees, dan kan ik niets anders concluderen dan dat ik zelf scjuld ben aan de handicap van mijn dochter en aan het feit dat ik geen geld heb om haar een fatsoenlijke behandeling te geven.
  Dat lijkt mij toch niet de bedoeling[/quote]

  Nee dat is gelukkig ook niet de bedoeling, De handicap van je dochter kan gewoon een karma of resultaat van een actie in vroegere levens zijn, misschien had haar ziel in vorige levens gehandicapten belachelijk gemaakt of iets dergelijks in die richting en bleef dat zo tot haar dood, of iets anders slechts uitgevoerd waardoor dit soort karma in het volgend leven word opgenomen. Wat dus een les is om dat op ziels niveau af te leren, dus het is zeker niks verkeerds voor haar ziel alleen lichamelijk kunnen zulke dingen er niet zo fijn uitzien soms.

  0 likes
 10. [quote name=”R”]Was het maar zo simpel. Denk niet dat je met geesteskracht zaken kan veranderen.[/quote]
  Het is niet onmogelijk dus limiteer je er niet toe. 1 van de lessen hier op Aarde is leren om positief te blijven in een negatieve omgeving. Omstandigheden zijn niet belangrijk, staat van zijn wel.
  http://www.youtube.com/watch?v=G9lE0S6ToZA
  Bashar

  http://www.youtube.com/watch?v=6XlzWa2RRHM
  Alaje

  0 likes
 11. Enkidoe, dat is de hebzucht van de huidige zogenaamde geneeskunde, ze willen wel iets doen, maar het moet vooral wel geld opleveren.
  Artsen en apothekers zijn niets meer dan de hoeren van de farmaceutische industrie, goed opgeleid om hun producten te verkopen.

  0 likes
 12. [quote name=”Winger”][quote name=”R”]Was het maar zo simpel. Denk niet dat je met geesteskracht zaken kan veranderen.[/quote]
  Het is niet onmogelijk dus limiteer je er niet toe. 1 van de lessen hier op Aarde is leren om positief te blijven in een negatieve omgeving. Omstandigheden zijn niet belangrijk, staat van zijn wel.
  http://www.youtube.com/watch?v=G9lE0S6ToZA
  Bashar
  Zakt me de broek van af…..levensles? Adequaat reageren, opkomen voor wie het niet kan is belangrijk en dat houdt in dat je gerust negatief mag voelen voor dingen die negatief zijn. Aardse zaken hebben aardse reacties nodig en zweverige uitspraken (beweren te weten wat je moet) is je eigen interpretatie op iets wat voor niemand helder is.

  Alaje[/quote]

  0 likes
 13. @spirea80
  Alles is niet energie.
  Collectieve bewustzijn? Met z’n allen zijn we toch echt individuen met eigen verantwoording. Al voelen velen hetzelfde, het wordt toch door een ieder zelf ervaren, gevoeld of gedacht. Collectief bewustzijn is een woord die gebruikt wordt zonder daadwerkelijke inhoud. Zweefstenen prietpraat.

  0 likes
 14. Zakt me de broek van af…..levensles? Adequaat reageren, opkomen voor wie het niet kan is belangrijk en dat houdt in dat je gerust negatief mag voelen voor dingen die negatief zijn. Aardse zaken hebben aardse reacties nodig en zweverige uitspraken (beweren te weten wat je moet) is je eigen interpretatie op iets wat voor niemand helder is.
  (was mijn reactie op winger)

  0 likes
 15. [quote name=”kengai”]Enkidoe, dat is de hebzucht van de huidige zogenaamde geneeskunde, ze willen wel iets doen, maar het moet vooral wel geld opleveren.
  Artsen en apothekers zijn niets meer dan de hoeren van de farmaceutische industrie, goed opgeleid om hun producten te verkopen.[/quote]

  Als je ooit in de situatie komt dat je ze nodig hebt, piep je wel anders.

  0 likes
 16. [quote name=”R”]Zakt me de broek van af…..levensles? Adequaat reageren, opkomen voor wie het niet kan is belangrijk en dat houdt in dat je gerust negatief mag voelen voor dingen die negatief zijn. Aardse zaken hebben aardse reacties nodig en zweverige uitspraken (beweren te weten wat je moet) is je eigen interpretatie op iets wat voor niemand helder is.
  (was mijn reactie op winger)[/quote]
  Als je in een oven zit en je blijft ongedeerd door je mind is niet realistisch maar het is niet onmogelijk. Kijk maar naar mensen die bijv werken met energie genaamd Chi. Het is een verschil om negativiteit te voelen (er bewust van zijn) en negatief zijn van binnen door jaloersheid, hebzucht, haat, arrogantie, angst etc. Als je helderheid wil (dus geen zweverigheid)over het bestaan van alles, moet je eerst erkennen dat er meer is als een 3D wereld en je 5 zintuigen en erkennen dat de aarde niet los staat van het universum. We zijn babies als het gaat om alle wetten van het universum te ontdekken en te beoefenen.
  Dat het collectief bewustzijn (kijk bijv naar het 100th monkey effect) niet kan bestaan om dat je zelf verantwoordelijk bent voor je leven is niet waar. Beiden kunnen tegelijk bestaan omdat er een subjectieve werkelijkheid(perspectief van 1 persoon)is, een objectieve werkelijkheid (het perspectief van alle perspectieven) en karma: what you put out is what you get back.
  Alaje 1t/m20, Bashar en Teal Scott op youtube zijn vrij duidelijk. Die raad ik alleen maar aan je hoeft niet te luisteren naar mij of naar de videos dat mag je zelf weten.
  Ik probeer niet een betweter te zijn ik wil alleen maar helpen.

  0 likes
 17. @winger
  Bedankt voor je uitleg maar dat blijft wel jouw mening. Als je meent dat je niet individueel eigen verantwoording hebt maar wel karma er tegenover stelt zou een karma geen nut hebben.
  Gevoelens in hokjes plaatsen van negatief (slecht) en positief (goed) is bepalen voor een ander wat die zou moeten voelen…. gevoelens zijn nooit fout of goed maar een normale reactie op iets. Het is normaal om bij onrechtvaardigheid (al naar gelang) hier een gevoel bij te hebben. Juist het opdringen van hoe het gevoeld moet worden maakt anderen ziek.
  Wat er buiten deze aarde is, is te vaag om er enige verklaringen aan te verbinden (tot nu toe, vandaar dat ik hier ook een kijkje neem af en toe).
  Ik heb nergens gezegd dat er niet meer is dan 5 zintuigen of iets in die trend.

  0 likes
 18. [quote name=”R”]@winger
  Bedankt voor je uitleg maar dat blijft wel jouw mening. Als je meent dat je niet individueel eigen verantwoording hebt maar wel karma er tegenover stelt zou een karma geen nut hebben.
  Gevoelens in hokjes plaatsen van negatief (slecht) en positief (goed) is bepalen voor een ander wat die zou moeten voelen…. gevoelens zijn nooit fout of goed maar een normale reactie op iets. Het is normaal om bij onrechtvaardigheid (al naar gelang) hier een gevoel bij te hebben. Juist het opdringen van hoe het gevoeld moet worden maakt anderen ziek.
  Wat er buiten deze aarde is, is te vaag om er enige verklaringen aan te verbinden (tot nu toe, vandaar dat ik hier ook een kijkje neem af en toe).
  Ik heb nergens gezegd dat er niet meer is dan 5 zintuigen of iets in die trend.[/quote]
  Ok maar inderdaad binnen in jezelf is de beste weg die je kan bewandelen.

  0 likes
 19. Biko steve, ik zeg ook niet dat alles fout is aan de reguliere geneeskunde, want deze mensen denken ook dat ze goed doen en vergeet niet dat het best prettig is dat jou vervelende symptoom bestreden word.

  0 likes
 20. Ach, ik blijf het raar vinden. Ik geloof absoluut dat er meer is, maar wat? Vermoedelijk weten we dat pas wanneer het te laat is

  0 likes
 21. Ach een glimlach en een aardig woord ,kost niets ,een kind een eenzame oudere een wachtend dier aan een lijn even toespreken iemand goededag wensen ,ik heb een vriendin die zo door het leven stapt ,ik kijk er naar en word daar vrolijk van het is een soort blijdschap verspreiden en ik zie dat het werkt ,het is ook nog gratis…..

  0 likes
 22. ik weet gewoon en voel het ook dat ik word beschermd sowieso door een entiteit van een niet aardse bestaan energie ik heb al veel vreemde onverklaarbare dagelijkse handelingen meegemaakt .
  groet
  gretchen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

gas

Waarom we veel méér gas gaan verstoken door van het gas af te gaan

Het kabinet wil iedereen in Nederland aan ...

tuinplant

Deze veelvoorkomende tuinplant werkt beter tegen kanker dan bestaande medicijnen

De veelvoorkomende tuinplant moederkruid blijkt een stofje ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.