Homepagina » Het Complot » Mysterie rond vermiste Boeing opgelost?
Mysterie rond vermiste Boeing opgelost?

Mysterie rond vermiste Boeing opgelost?

Twee ‘hooggeplaatste ingewijden’ hebben mogelijk een tweetal mysteries rond de verdwijning van de Maleisische Boeing 777 opgelost: Waarom vloog het toestel plotseling een andere route? En waarom verdoezelen overheden de waarheid?

Matthias Chang, voormalig politiek secretaris van de Maleisische oud-premier Mahathir Mohamad, legde tijdens een radio-interview uit dat de verdwijning van het vliegtuig alleen kan worden verklaard door een kaping op afstand. Hij kreeg bijval van Gene Tatum, die als luchtmachtpiloot speciale missies uitvoerde voor Amerikaanse presidenten.

Chang zei dat de Maleisische overheid verzegeld bewijs heeft ontvangen van één of meerdere overheden over het lot van vlucht MH370. Maleisië mag het bewijs volgens Chang niet vrijgeven. Tatum legde uit dat de fly-by-wiretechnologie van de huidige generatie vliegtuigen extreem kwetsbaar is voor sabotage, waaronder kapingen met elektronische apparatuur. Hij noemde de zoektocht naar het vliegtuig een ‘rookgordijn’. “Ze houden de media bezig in de Indische Oceaan, zodat ze in andere gebieden rustig hun gang kunnen gaan. Als mensen weten dat een vliegtuig zo gemakkelijk kan worden gekaapt, zouden ze niet langer vliegen. Dat zou een enorme impact hebben op de economie.”

Tatum stelde dat een slimme tiener met een laptop en een mobiele telefoon gemakkelijk het fly-by-wiresysteem van een lijnvliegtuig kan hacken. In nieuwere toestellen zijn de kabels vervangen door computers die elektronische signalen versturen. Als Tatum gelijk heeft kunnen commerciële vluchten gemakkelijk van een afstand worden gekaapt.

Waarom zou vlucht MH370 zijn gekaapt? Tatum wijst op de mogelijke betrokkenheid van de familie Bush. Het satellietspoor richting de Indische Oceaan is door het telecommunicatiebedrijf Inmarsat gefabriceerd om mensen op het verkeerde been te zetten, aldus Tatum.

In 2008 werd bekend dat de Harbinger Group voor 28,2 procent eigenaar was van Inmarsat. De Harbinger Group, voorheen Zapata Corporation, is voortgekomen uit een oliebedrijf dat is opgericht door de Amerikaanse oud-president George H.W. Bush. Vanwege banden tussen het bedrijf en de CIA werd de naam in 2009 veranderd in Harbinger Group. Hoewel Harbinger in 2010 nog erg geïnteresseerd was in een overname, werd het belang in Inmarsat uiteindelijk verkocht.

Harbinger is nog wel eigenaar van LightSquared, een bedrijf dat in de Verenigde Staten een 4G mobiel breedbandnetwerk wil uitrollen en bovendien een nauwe samenwerking heeft met Inmarsat. Sinds 28 januari 2011 heeft Inmarsat honderden miljoenen ontvangen van LightSquared.

Toen Tatum in 1992 voor de CIA en het Amerikaanse leger werkte, kreeg hij naar eigen zeggen opdracht van de toenmalige president George H.W. Bush om diens politieke tegenstander Ross Perot te ‘neutraliseren’. Tatum weigerde en kon zijn carrière vaarwel zeggen. Hij besloot informatie over betrokkenheid van de CIA bij drugssmokkel naar buiten te brengen. Tatum publiceerde veel documenten over corruptie van Bush, de praktijken binnen de CIA en mind control.

Heeft de misdaadfamilie Bush de wereld misleid met een operatie waarbij een vliegtuig op afstand is gekaapt? Het zou niet de eerste keer zijn. Op 11 september 2001 zijn bij de aanslagen in New York en Washington ook fly-by-wiresystemen gebruikt. Die aanvallen zijn gelinkt aan de familie Bush en Mossad-agenten. Zijn dezelfde krachten betrokken geweest bij de diefstal van vlucht MH370?

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Er is een theorie welke verhaalt over een buitenaardse interventie van de Maleisische Boeing 777.

  1 likes
 • Alex Donkers schreef:

  Waarom heet een draadloos systeem eigenlijk ‘fly-by-wire’?

  4 likes
  • Cdude schreef:

   Het is draadloos in de zin dat het geen kabels meer zijn. Vroeger trok je fysiek de flappen in een andere stand (zoals bij je fietsversnelling), nu VRAAG je de computer als het ware, de stand te veranderen.
   Die computer beslist dan op basis van de actuele situ (landen, opstijgen, …) wat de maximale waarde is die je krijgt.
   Dit ging in het begin al eens mis als de piloten wilden doorstarten en de PC njet zei = crash

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Fly-by-wire

   4 likes
   • Alex Donkers schreef:

    Dus dat ‘wire’ is superverwarrend in deze benaming. Toch?

    Fly without wires, of Fly Wireless zou beter kloppen, naar mijn ondeskundige mening.

    1 likes
 • adriaan schreef:

  Mijn is nu alleen nog niet duidelijk waarom het toestel is gekaapt !

  4 likes
  • Alex Donkers schreef:

   ‘Mij’ graag, zonder ‘n’.

   1 likes
  • Gevoeligerationaliteit schreef:

   Enige waar ik aan dacht.

   0 likes
  • Fred Barendse schreef:

   Aan boord zat bijna het gehele kader van een Chinese fabriek van Halfgeleiders en dan niet de “lullige” dingen, maar uiterst geavanceerde en net een paar dagen voorzien van een Octrooi. Nu schijnt de enige “eigenaar” ene Jacob Rothchild te zijn. Wellicht een satelliet met een laser o.i.d. Neerhalen boven een zee die kilometers diep is en je vindt zo’n toestel nooit meer.

   0 likes
 • x

  Check Also

  fbi

  FBI-agent die e-mails Hillary Clinton ontdekte moest computer wissen

  FBI-agent John Robertson, de man die e-mails ...

  coronapandemie

  ‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

  Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

  >