Het Complot

Mysterie rond vermiste Boeing opgelost?

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee ‘hooggeplaatste ingewijden’ hebben mogelijk een tweetal mysteries rond de verdwijning van de Maleisische Boeing 777 opgelost: Waarom vloog het toestel plotseling een andere route? En waarom verdoezelen overheden de waarheid?

Matthias Chang, voormalig politiek secretaris van de Maleisische oud-premier Mahathir Mohamad, legde tijdens een radio-interview uit dat de verdwijning van het vliegtuig alleen kan worden verklaard door een kaping op afstand. Hij kreeg bijval van Gene Tatum, die als luchtmachtpiloot speciale missies uitvoerde voor Amerikaanse presidenten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Chang zei dat de Maleisische overheid verzegeld bewijs heeft ontvangen van één of meerdere overheden over het lot van vlucht MH370. Maleisië mag het bewijs volgens Chang niet vrijgeven. Tatum legde uit dat de fly-by-wiretechnologie van de huidige generatie vliegtuigen extreem kwetsbaar is voor sabotage, waaronder kapingen met elektronische apparatuur. Hij noemde de zoektocht naar het vliegtuig een ‘rookgordijn’. “Ze houden de media bezig in de Indische Oceaan, zodat ze in andere gebieden rustig hun gang kunnen gaan. Als mensen weten dat een vliegtuig zo gemakkelijk kan worden gekaapt, zouden ze niet langer vliegen. Dat zou een enorme impact hebben op de economie.”

Tatum stelde dat een slimme tiener met een laptop en een mobiele telefoon gemakkelijk het fly-by-wiresysteem van een lijnvliegtuig kan hacken. In nieuwere toestellen zijn de kabels vervangen door computers die elektronische signalen versturen. Als Tatum gelijk heeft kunnen commerciële vluchten gemakkelijk van een afstand worden gekaapt.

Waarom zou vlucht MH370 zijn gekaapt? Tatum wijst op de mogelijke betrokkenheid van de familie Bush. Het satellietspoor richting de Indische Oceaan is door het telecommunicatiebedrijf Inmarsat gefabriceerd om mensen op het verkeerde been te zetten, aldus Tatum.

In 2008 werd bekend dat de Harbinger Group voor 28,2 procent eigenaar was van Inmarsat. De Harbinger Group, voorheen Zapata Corporation, is voortgekomen uit een oliebedrijf dat is opgericht door de Amerikaanse oud-president George H.W. Bush. Vanwege banden tussen het bedrijf en de CIA werd de naam in 2009 veranderd in Harbinger Group. Hoewel Harbinger in 2010 nog erg geïnteresseerd was in een overname, werd het belang in Inmarsat uiteindelijk verkocht.

Harbinger is nog wel eigenaar van LightSquared, een bedrijf dat in de Verenigde Staten een 4G mobiel breedbandnetwerk wil uitrollen en bovendien een nauwe samenwerking heeft met Inmarsat. Sinds 28 januari 2011 heeft Inmarsat honderden miljoenen ontvangen van LightSquared.

Toen Tatum in 1992 voor de CIA en het Amerikaanse leger werkte, kreeg hij naar eigen zeggen opdracht van de toenmalige president George H.W. Bush om diens politieke tegenstander Ross Perot te ‘neutraliseren’. Tatum weigerde en kon zijn carrière vaarwel zeggen. Hij besloot informatie over betrokkenheid van de CIA bij drugssmokkel naar buiten te brengen. Tatum publiceerde veel documenten over corruptie van Bush, de praktijken binnen de CIA en mind control.

Heeft de misdaadfamilie Bush de wereld misleid met een operatie waarbij een vliegtuig op afstand is gekaapt? Het zou niet de eerste keer zijn. Op 11 september 2001 zijn bij de aanslagen in New York en Washington ook fly-by-wiresystemen gebruikt. Die aanvallen zijn gelinkt aan de familie Bush en Mossad-agenten. Zijn dezelfde krachten betrokken geweest bij de diefstal van vlucht MH370?

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alex Donkers
Alex Donkers
9 jaren geleden

Waarom heet een draadloos systeem eigenlijk ‘fly-by-wire’?

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Er is een theorie welke verhaalt over een buitenaardse interventie van de Maleisische Boeing 777.

adriaan
adriaan
9 jaren geleden

Mijn is nu alleen nog niet duidelijk waarom het toestel is gekaapt !

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x