CoronaBuitenland

Opgepast: Japanse onderzoekers waarschuwen voor gevaar van bloedtransfusies met gevaccineerd bloed

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

Heb je een bloedtransfusie nodig? Dan is het oppassen geblazen. Daarvoor waarschuwen althans Japanse onderzoekers.

Uit onderzoek van onder meer de Asahikawa Medical University, het Tokyo Medical University Hospital, Okamura Memorial Hospital en de Tokyo University of Science blijkt dat er risico’s kleven aan bloedtransfusies waarbij het bloed afkomstig is van mensen die mRNA-vaccins tegen corona hebben gekregen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er kunnen bloedafwijkingen optreden, zoals trombocytopenie en stollingsaandoeningen. Daarnaast kunnen de mRNA-vaccins leiden tot immuundysfunctie en neurologische complicaties.

Het belang van bewustwording

De onderzoekers adviseren de bloedproducten afkomstig van gevaccineerden van tevoren uitvoerig te testen op veiligheid. Het bloed moet volgens hen worden getest op bijvoorbeeld spike-eiwitten, bestanddelen van de vaccins en immuunwaarden.

Verder adviseren ze om duidelijke richtlijnen op te stellen rond de inzameling, het bewaren en de transfusie van bloedproducten afkomstig van gevaccineerde mensen. Er moeten strikte protocollen worden opgesteld voor de screening van donoren, het labelen van producten en het melden van bijwerkingen, vinden ze.

De onderzoekers wijzen voorts op het belang van bewustwording: informeer het publiek over de risico’s van de vaccins, bloedtransfusies en immuungerelateerde aandoeningen. Deze informatie moet worden verstrekt aan gezondheidsprofessionals, patiënten en de bevolking, zodat mensen een weloverwogen besluit kunnen nemen.

Als dit de ogen van mensen niet opent, wat dan wel?

De Japanse onderzoekers pleiten tot slot voor wetswijzigingen om bloedtransfusies te labelen. Het is dan in één oogopslag duidelijk of het bloed afkomstig is van gevaccineerde of ongevaccineerde bronnen.

De bevindingen van de onderzoekers zijn gepubliceerd op een preprint-server en worden op dit moment gepeerreviewed.

“Als dit de ogen van mensen niet opent, wat dan wel?” vraagt het Britse parlementslid Andrew Bridgen. Hij is benieuwd of hier een debat over gaat komen in het parlement.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 179 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Veertje
Veertje
2 maanden geleden

Waarom wordt deze waarschuwing uit Japan hier in het westen niet geopenbaard?. Er zijn zoveel mensen die angst hebben voor gevaxt boed. Begrijpelijk als je niet gevaxt bent omdat je de rotzooi niet wou. En nog doet iedere arts alsof zijn neus bloed. Nergens wordt onderzoek gedaan. Iedere arts, zelfs virologen die tegen de vax waren, worden nog altijd met de nek aangekeken. Hoe lang nog.

NietOns
NietOns
2 maanden geleden

Voor velen is het halen van het vaccin gebaseerd op intense angst, het willen deugen, of omdat ze geïndoctrineerd/geprogrammeerd zijn. Het is het bijna als een geloof om het einde van de wereld tegen te gaan. Met deze gevallen valt niet veel meer te doen want harde feiten landen niet omdat logica en realiteitszin te ver zijn aangetast. Ze langzaam maar zeker uit het “bestaan” gefilterd worden en hopelijk worden de bloedbanken hierdoor weer zuiver.

Tiger
Tiger
2 maanden geleden

Tja dat dacht ik al . Is nu bestätigt

maikel
maikel
2 maanden geleden

Ik zie een gouden business ontstaan 😉

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x